- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Arkadaşlar Quote edelim. Kaçak dövüşmeyelim.
İyi forumlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
İyi forumlar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetilen tüm profesyonel kulüpler oyuncuya teknik adama sıkımlık limon gibi bakar. turşusu çıkınca da yollar. futbolcu da bu süreçte para alır. al gülüm ver gülüm. sonrasında da jübile ya da törenli bir uğurlama ile onure eder hepsi bu.
Nekadar igrenc birseymis.
Neden iğrenç olsun ?
bence gayet mantıklı .
pili bitik adam yollanır kural net. sahada küfürler yeyip mazisini de kirletip itibarını zedelemesi daha mı iyi ?
tadında bırakmalı.
drogba , henry , hagi gibi adamlar yollanmayıp da ne yapılmalıydı ?
Serhat Ulueren, "Aldığım istihbarata göre Fatih Terim, Galatasaray'a dönüyor. Buna %95 ihtimal veriyorum. İsmini vermek istemediğim eski bir yönetici Galatasaray'ın Fatih Terim ile kesin olarak anlaştığını söyledi. Bu kesin bir bilgidir" diyerek sarı-kırmızılı takımın gelecek sene Fatih Terim'e emanet edileceğini belirtti. (360 TV).
Daha önce yazıldı mı foruma bilmiyorum ama inanalım mı?
Guzel 1 kavga izleyemez olduk uzun zamandir, Adem cirkinlesmeni bekliyorum
Türkiye liginde şampiyon olmak için öyle transfere ihtiyaç yok en azından bu sezon için yok belki 1-2 genç takviye ancak yapılanıp seneye avrupaya gideceğimiz bir seneryoda transferin abartılıp yine aynı duruma düşmesinden endişe etmek çok doğal.
Hangi duruma düştük ki hocanın döneminde?
2.gelişini diyorsan oradaki zararı da 3.döneminde kazandırdıklarıyla fazlasıyla karşıladı zaten. Bizim batışımız ondan sonraki dönemlerde gerçekleşti.
Kontenjanın 14 olduğu yerde çok rahat başarılı olacak takım kurar.
UEFA'nın izin verdiği 65 m € bütçe az para değil maaşlar için.
Kaldı ki dediğim gibi oyuncu satışıyla da çok rahat kaynak yaratılabilir, bu takıma revizyon şart öyle 1-2 genç transferle şampiyon olamayız.
3. dönemindede az uz transfer yapılmadı açıkcası avrupada daha iyi yapılanma ve daha düşük maliyet ile çok daha başarı elde etmiş takımlar var kalkıpta ft döneminde yapılan transferleri ucuz görmenin mantığını ben anlamıyorum.Fiyasko birçok transferi var açıkcası ayrıca drogba,muslera,melo,riera,sneijder,eboue ve ciddi maliyetlerle alınan diğer oyuncular var o dönemde bunu hiçbir hocaya hiçbir yönetim yapmaz ancak ft isteyince yapılıyor sonra kalkıp ft çok başarılı bilmem ne geçiniz efendim.