Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif geri dönüyor herhalde.dün bütün spor programlarında önümüzdeki sezon G.Saray'a dönecek muhabbeti geçti.geçen hafta 17 mayıs'taki UEFA kupası kutlamasında dursun-terim ve dürüst 1,5 saat konuşmuşlar Galatasaray Adasında.

dursun beceriksiz sevimsiz iş yapamaz başarısız vsvsvs ama gelgelelim çok iyi uyutabiliyor insanları. şubattan beri luce dedi luce elden kaçtı onca zaman insanlar bekledi hoca kim olacak diye sormadı baskı oluşmadı. şimdide şampiyona sonrası terim olacak haberleri.şampiyona sonrası ne halt yiyecek bakalım.

Alp Yalman ile arası nasıldı hocanın asıl o önemli.
Dursun çok üst seviyede saçmalamadiktan sonra hocam dürüst ile gelir geri

dursun beceriksiz sevimsiz iş yapamaz başarısız vsvsvs ama gelgelelim çok iyi uyutabiliyor insanları. şubattan beri luce dedi luce elden kaçtı onca zaman insanlar bekledi hoca kim olacak diye sormadı baskı oluşmadı. şimdide şampiyona sonrası terim olacak haberleri.şampiyona sonrası ne halt yiyecek bakalım.

Şampiyonadan sonra Aykut veya Hamza'yı milli takımda görsek fena olmaz gibi renktaş

Fatih terim harcadığı parayı misli misli çıkarmıştır. Bunu aysal bile söyledi canlı yayında. Konu finish.

Terim cikariyor, ama kulüp cikaramiyor... Sportif gelirlerden/giderlerden bagimsiz, büyük zararlar ediyoruz her sene. Bizi maddi anlamda yokus arkasina sürükleyen neydi ? Ligde liderken, sampiyonlar liginde CL oynarken hem Drogba hem Sneijder alindi. Sonra 24 Milyona daha transfer yapildi... O aralarda yine de komple bir kadro vardi. Kis ayinda, 16 Milyon daha harcanarak, kadronun üzerine kadro kuruldu.

Yav iyi de sonuca baktığında o aldırdığı oyuncuların maliyeti mi ağır basıyor, başarılar sonucu kulübe kazandırdığı paralar mı?

20 harcadıysa 50 kazandırmış.

10 harcayıp 20 zarara sokmaktan iyidir.

Bizim gibi takımlar risk alıp büyüyecek elbet.

Ha bu demek değildir ki illa astronomik bedeller harcansın, kaldı ki ben yine başarısıyla kıyaslandığında öyle aşırı harcama yapıldığını düşünmüyorum.

Kiralık gelenler var, bonservissiz gelenler var... Bu tarz fırsat transferlerinde maaşlar yüksek tutulabiliyor.

Bende onu anlatmak istiyorum ft takımın başına geldiğinde istediği kadro maddi durum elveriyorsa kuruluyor ve kurulan o kadro ile belli oranda başarı sağlanması zaten öngörülen bir durum.

Ve ftden başka hiçbir hocaya kadro kurulması konusunda bu kadar cömert olmuyor hiçbir yönetim.

2. döneminde maddi sıkıntılara rağmen yine bolca transfer yapılmasına karşı sonuç ortada çünkü maddi durum ile paralel düzeyde yapılmış oyuncular transfer edildi ve başarısız oldu.

Halbuki öncesinde lucescu daha mütevazi bir kadro ile başarılı olabilmişti.Bu takımın başındaki hocanın sistemli oluşundan kaynaklı bir durum.

Yani sonuç olarak avrupada transfere ihtiyaç duymadan sistemli bir şekilde gelen yada bir üst tura kalabilen çok takım ve hoca var.Bizde bunu gerçekleştirmeliyiz.

Şampiyonadan sonra Aykut veya Hamza'yı milli takımda görsek fena olmaz gibi renktaş

yalnız gözünün önüne bi getirsene aykut hocam çekmiş turkuaz haşofmanları milli takımı kenardan ciddi bi şekilde yönetiyor. yeminle hayali bile tüylerimi diken diken etmeye yetti.
gönül isterki galatasarayın başında olsun kırmızı bir koltuk, uefa&super kupaları,4 yıldız,dursun ve dursundan sonra aykut hocam.
harbi harbi titredim

Terim cikariyor, ama kulüp cikaramiyor... Sportif gelirlerden/giderlerden bagimsiz, büyük zararlar ediyoruz her sene. Bizi maddi anlamda yokus arkasina sürükleyen neydi ? Ligde liderken, sampiyonlar liginde CL oynarken hem Drogba hem Sneijder alindi. Sonra 24 Milyona daha transfer yapildi... O aralarda yine de komple bir kadro vardi. Kis ayinda, 16 Milyon daha harcanarak, kadronun üzerine kadro kuruldu.
Benim bildiğim hocanın döneminde gelen başarı gelirleri 200 milyon dollarlik olduğu. Riva satılacak diye söz konusuydu bu dönemde başarılar gelmeseydi. Aysalin yalancısıyım vallahi doğru ise tabiki. Oda gerçi çok salıyordu.
Ortaya atığın rakamlar da çok gibi geldi bana

Adem ağır saçmalıyorsun azizden beter sıvamışsın.O dönemi bir hatırla istersen gazetedeki veya sosyal medyadaki haberleri Fatih terim mi istedi drogba ile sneijder yoksa sol bek ve stoper mi istedi? Botokslunun manciniyi getirip kulübü soymasını söylemiyorum bile.

Bende onu anlatmak istiyorum ft takımın başına geldiğinde istediği kadro maddi durum elveriyorsa kuruluyor ve kurulan o kadro ile belli oranda başarı sağlanması zaten öngörülen bir durum.

Ve ftden başka hiçbir hocaya kadro kurulması konusunda bu kadar cömert olmuyor hiçbir yönetim.

2. döneminde maddi sıkıntılara rağmen yine bolca transfer yapılmasına karşı sonuç ortada çünkü maddi durum ile paralel düzeyde yapılmış oyuncular transfer edildi ve başarısız oldu.

Halbuki öncesinde lucescu daha mütevazi bir kadro ile başarılı olabilmişti.Bu takımın başındaki hocanın sistemli oluşundan kaynaklı bir durum.

Yani sonuç olarak avrupada transfere ihtiyaç duymadan sistemli bir şekilde gelen yada bir üst tura kalabilen çok takım ve hoca var.Bizde bunu gerçekleştirmeliyiz.

Terim'den başkasına o kadar bütçe verilmiyor sözü doğru sayılmaz renktaş Mancini de az para harcamadı transfere.

Dediğin gibi bir sistem kurmak için uzun vadeli projeye ihtiyaç var. Birden olmamış takıma hadi sistem oturtalım 2 genç transferle siz devam edin demekle bir sonuç elde etmek güç bence.

Önümüzdeki sezonu şampiyon tamamlayıp, ŞL'ye direkt katılım elde edersek elimiz çok rahatlar.

O zaman sistem de kurulur, istikrar da yakalanır.

Kaldı ki Türk futboluna hoca kadar hakim olan başka bir isim olacağını da sanmıyorum, 2000 jenerasyonu da bir günde kurulmadı sonuçta oradaki yapılanma da güzel bir örnek senin dediğin tarzdaki sisteme.

Dünya futbolu için de konuşursak, istediği yabancı oyuncuların çoğu bugün üst düzeyde devam ediyor. Yerli hocaların çoğu gibi futbol bilgisi sadece ülkemizden ibaret değil, uluslararası futbolda saygınlığı olan, oraları bilen bir isim.

Yani uzun vadeli proje de gerçekleşirse hocayla gerçekleşir bu kulüpte.

aşık mı oldunuz lan yeter ft ft bizi yarı yolda bırakan adamla işimiz olmaz bu adamı isteyen en büyük gs hainidir!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar o kadar nefret ediyorki İmparatordan gözleri dönmüş heriflerin yazdıklarını görmüyorlar.
1.Drogba ve sneijderi fatih terim istemedi.O dönemi hatırlayın devre arasında gazetecilerin her sorduğu soruda önceliğimiz stoper ve sol bek yanıtını veriyordu.Sonra botokslu zorla gitti aldı sneijder drogbayı onlada kalmadı küstah şekilde sneijderide alırım onu oynatacak hocayıda diyecek kadar kendini kaybetti.
2.Botokslu ve alkolik arkadaşı bu sefer manciniyi getirdiler.Fatih hocaya diş geçiremeyince devre arasında yapılan skandal transferler ortada. Örnek:Ontivero burdisso
3.Botokslu sonra manciniyi yollayıp prandelliyi getirdi yine yapılan skandal transferler ortada örnek:Tarık çamdal veysel sarı
4.Fatih hocanın dahili olduğu futbolcuları genelde kaliteli olduğu için bir şekilde kiralayıp satabildik.Örnek:bruma,melo,
5.Botokslunun arkadaşlarına komisyon götürttüğü transferler hangi ülkede veya hangi takımda oynuyor bilen varmı?

Ftyi isteyen haindir ve bu klupte işi yoktur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar o kadar nefret ediyorki İmparatordan gözleri dönmüş heriflerin yazdıklarını görmüyorlar.
1.Drogba ve sneijderi fatih terim istemedi.O dönemi hatırlayın devre arasında gazetecilerin her sorduğu soruda önceliğimiz stoper ve sol bek yanıtını veriyordu.Sonra botokslu zorla gitti aldı sneijder drogbayı onlada kalmadı küstah şekilde sneijderide alırım onu oynatacak hocayıda diyecek kadar kendini kaybetti.
2.Botokslu ve alkolik arkadaşı bu sefer manciniyi getirdiler.Fatih hocaya diş geçiremeyince devre arasında yapılan skandal transferler ortada. Örnek:Ontivero burdisso
3.Botokslu sonra manciniyi yollayıp prandelliyi getirdi yine yapılan skandal transferler ortada örnek:Tarık çamdal veysel sarı
4.Fatih hocanın dahili olduğu futbolcuları genelde kaliteli olduğu için bir şekilde kiralayıp satabildik.Örnek:bruma,melo,
5.Botokslunun arkadaşlarına komisyon götürttüğü transferler hangi ülkede veya hangi takımda oynuyor bilen varmı?

Yalnız senin hiiiiiç gözün dönmemiş nefretten, bu yazdıklarından onu anladık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Adem ağır saçmalıyorsun azizden beter sıvamışsın.O dönemi bir hatırla istersen gazetedeki veya sosyal medyadaki haberleri Fatih terim mi istedi drogba ile sneijder yoksa sol bek ve stoper mi istedi? Botokslunun manciniyi getirip kulübü soymasını söylemiyorum bile.

Kimi sivadim ?

Fatih Terim bir Hamza degil, Baskan medya üzerinden transfer, yildiz sözleri veriyorsa, o cikip "oyun bozarlik" yapmaz. Hamza bu tavirlar ile birlikte bitirdi kendini. Fatih Terim Drogba´yi istedi, Sneijder´e sicak bakmadi. Galatasaray son yillarda okadar para harcamasina ragmen, geldiginden beri Sneijder´i etrafina takim kurma muhabbeti aldi basini gidiyor. Terim bu yüzden sicak bakmadi.

Transfer konusunda 12/13 ikinci yarisindan itibaren Galatasaray gereksiz bir sekilde obur davranmaya basladi. Sadece Drogba/Sneijder mesele de degil. Chedjou´ya mesela verilen 8 milyon bonservis, ve yillik 2 Milyon avro, cok sacma ve gereksiz.

Bunlar aslinda yillik ücretler disinda, anormal paralar degil piyasaya bakarsak. Ama kulübün bunlari harcayacak durumu yoktu. Bunu bilmesi gereken de yönetimdir, TD degil. Sonra zaten devam etti, devre arasi Mancini ile harcanan 16 Milyondan bahsetmistim zaten.

Galatasaray obez bir takim haline geldi.

O dönemler herkes Ünal Aysal´in sözlerine itibar ettigi icin, kimse maddi anlamda sikinti oldugunu düsünmüyordu zaten. Nezaman UEFA anlasmasi geldi, yavas bir hayalden uyanis geldi.

CjNw4t_VAAALnwP.jpg

Terim'den başkasına o kadar bütçe verilmiyor sözü doğru sayılmaz renktaş Mancini de az para harcamadı transfere.

Dediğin gibi bir sistem kurmak için uzun vadeli projeye ihtiyaç var. Birden olmamış takıma hadi sistem oturtalım 2 genç transferle siz devam edin demekle bir sonuç elde etmek güç bence.

Önümüzdeki sezonu şampiyon tamamlayıp, ŞL'ye direkt katılım elde edersek elimiz çok rahatlar.

O zaman sistem de kurulur, istikrar da yakalanır.

Kaldı ki Türk futboluna hoca kadar hakim olan başka bir isim olacağını da sanmıyorum, 2000 jenerasyonu da bir günde kurulmadı sonuçta oradaki yapılanma da güzel bir örnek senin dediğin tarzdaki sisteme.

Dünya futbolu için de konuşursak, istediği yabancı oyuncuların çoğu bugün üst düzeyde devam ediyor. Yerli hocaların çoğu gibi futbol bilgisi sadece ülkemizden ibaret değil, uluslararası futbolda saygınlığı olan, oraları bilen bir isim.

Yani uzun vadeli proje de gerçekleşirse hocayla gerçekleşir bu kulüpte.

Ama mancini dönemindede bir şampiyonlar ligi üst turu yaşandı ve türkiye kupası alındı o zaman aynı şekilde mancinide harcadığından fazlasını verdi diyelim?

Benim demek istediğim sistemli bir yapılanma ft'nin oyuncular üzerindeki etkisi çok farklı buna sonuna kadar katılıyorum ancak ft gittikten sonra aynı oyuncuların tel tel döküldüğü bir senaryo ile artık karşılaşmak istemiyorum olay bu kadar açık ve net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt