Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhangi bir yerinde yanlış varsa düzeltebilirsin.
Aklınca botokslu diyerek hakaret ediyorsun adama.

Ayrıca herkesin diline bi Ontivero Burdisso falan dolanmış, sen unutmuşsun herkesin ağzının salyasının aktığı Tarık da var daha. Burdisso kiralıktı bu arada.

Bruma (mevcut durumda ne yazık ki bir kazık), Amrabat,Hamit, Dany, Sercan, Yiğit vs. diye gider. Senin mantığından yola çıkarak bana göre de bunlar Terim'in kazığı olur, ama nedense bunlar hiç konuşulmaz. Transferleri sırf bir adama mal etmek ne kadar mantıklı ki? Kafasına göre adam mı alıyorlar.

Drogbayı Sneijderi Terim istemedi ama Aysal aldı demişsin, kötü mü yaptı?
Rüyanda bile göremeyecegin adami gördün işte takımımızda, ayrıca bu ikili gelmeseydi 2012/13 de şampiyon falan da olamazdık.

Sen resmen taraf tutuyorsun. Terimin yaptığı herşey doğru, Aysalın yaptığı herşey yanlış. Bu kafada olan birisiyle sağlıklı anlaşmak mümkün değil. Bir kere Terim sütten çıkmış ak kaşık değil bunu idrak etmekte fayda var, ne kadar şampiyonluk görse de başarılı olsada efsane olsada onun da yeterince kusuru dokundu bu kulübe.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Fatih terim zarar 100de 10u geçmez kulüp adına. Başarısı oranı yani 100 de90.

Aysal da tam tersidir. Hadi 100de 20 başarılı diyelim 100de 80 zararı dokunmuştur aysalin.

Evet kimse kusursuz değil katılıyorum.

Ama mancini dönemindede bir şampiyonlar ligi üst turu yaşandı ve türkiye kupası alındı o zaman aynı şekilde mancinide harcadığından fazlasını verdi diyelim?

Benim demek istediğim sistemli bir yapılanma ft'nin oyuncular üzerindeki etkisi çok farklı buna sonuna kadar katılıyorum ancak ft gittikten sonra aynı oyuncuların tel tel döküldüğü bir senaryo ile artık karşılaşmak istemiyorum olay bu kadar açık ve net.

Denebilir bence bir sorun yok, hangi hoca harcadığından fazlasını kulübe veriyorsa sorun yaratmaz.

Mancini'nin en büyük dezavantajı şampiyonluğu kaçırması oldu, onu da alsaydı harcadığı ölçüde başarılı sayılabilirdi.

Sistem zaten 2 senede yerleşecek değildi onu da bilmemiz lazım, hocayı gönderiyorsan yerine gelecek ismin o boşluğu doldurması gerekirdi.

Gelen isimler de dolduracak yetenekte olmayınca, üstüne mali ve idari hatalar takımın çöküşünü hazırladı.

Aklınca botokslu diyerek hakaret ediyorsun adama.

Ayrıca herkesin diline bi Ontivero Burdisso falan dolanmış, sen unutmuşsun herkesin ağzının salyasının aktığı Tarık da var daha. Burdisso kiralıktı bu arada.

Bruma (mevcut durumda ne yazık ki bir kazık), Amrabat,Hamit, Dany, Sercan, Yiğit vs. diye gider. Senin mantığından yola çıkarak bana göre de bunlar Terim'in kazığı olur, ama nedense bunlar hiç konuşulmaz. Transferleri sırf bir adama mal etmek ne kadar mantıklı ki? Kafasına göre adam mı alıyorlar.

Drogbayı Sneijderi Terim istemedi ama Aysal aldı demişsin, kötü mü yaptı?
Rüyanda bile göremeyecegin adami gördün işte takımımızda, ayrıca bu ikili gelmeseydi 2012/13 de şampiyon falan da olamazdık.

Sen resmen taraf tutuyorsun. Terimin yaptığı herşey doğru, Aysalın yaptığı herşey yanlış. Bu kafada olan birisiyle sağlıklı anlaşmak mümkün değil. Bir kere Terim sütten çıkmış ak kaşık değil bunu idrak etmekte fayda var, ne kadar şampiyonluk görse de başarılı olsada efsane olsada onun da yeterince kusuru dokundu bu kulübe.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

1.Tarığı botokslu aldı bilmiyorsan öğren (onuda yazmıştım bir önceki yorumumda veysel sarı ile beraber)
2.Bruma ve amrabattan öyle yada böyle para kazandık.Botokslunun bizzat elini atıp yaptırdığı transferlerin hangisinden para kazandık yazda bilelim.(Hajrovic rezaletine girmek bile istemiyorum.)
3.Terime sütten çıkmış ak kaşık diyen yada ima eden olmadı.Herkesin hataları vardır.
4.Botokslu gibi dolandırıcı sahtekar yan kesici birini ilahlaştırıp Fatih Terime sallayanlara cevaben sıraladım o maddeleri.

Son düzenleme:
Fatih terim zarar 100de 10u geçmez kulüp adına. Başarısı oranı yani 100 de90.

Aysal da tam tersidir. Hadi 100de 20 başarılı diyelim 100de 80 zararı dokunmuştur aysalin.

Evet kimse kusursuz değil katılıyorum.

cidden merak ediyorum, nasıl ölçtün bunu? :D dursun özbek'in yüzdesi ne oluyor? ve ya adnan polat'ın?

cidden merak ediyorum, nasıl ölçtün bunu? :D dursun özbek'in yüzdesi ne oluyor? ve ya adnan polat'ın?
Yöneticilerin başarısı 100de 5i geçmez aslında bizde. Zararları ise çok büyük.
1.5 milyar TL borç biriktiren tüm yönetimlerimiz rezil becereksiz ve spor yöneticilik ile sıfır bilgisi olan isimli isadamlaridir.
Sözde 2-3 transfer ile Türkiye'de millet yönetici başkanı başarısını ölçüyor. Gerçekten komedi ve avrupada gülerler bizde ki bu anlayışa.

Buda asıl düşüncem bu başkanlık bilmem yöneticilik konusunda Türkiye'de. Amatörce zengin reklam peşinde koşan iş adamlarının oyuncağı kulüpler resmen. Hoca ve oyuncu grubunu ya tutarsa başarı umudu işte. Tutmayınca viiim Bye bye veya getüüür yeni hoca yeni futbolcular.

Başkalarının "nefretten gözlerinin döndüğünü" iddia ederken, "botokslu" diye burnundan solurcasına oraya buraya çemkirmek. :crushed:

Çakma gsli ftciler ile Ünal Aysalcı gerçek Galatasaraylılar bu konuda ayrılıyor. Galatasaray'ın menfaatlari söz konusu ise FT'nin gelmesine kesinlikle hayır demem. Her ne kadar başkanımız Sn. Ünal Aysal'a saygısızlık yapmış olsa da, Galatasaray'a bir çok kez faydalı olmuş bir elemandır ve tekrar gelirse tabi ki sonuna kadar destek oluruz.

Aysalcilar terim ilk gittigi gun de yazmistim aysal bidaha bu klupte gorev alamayacak ama terim her istedigi mevkiye gelecek bundan sonra diye aynen sozumun arkasindayim aglayip sizlamanin faydasi yok imparator yuvasina donecek

Aysalcilar terim ilk gittigi gun de yazmistim aysal bidaha bu klupte gorev alamayacak ama terim her istedigi mevkiye gelecek bundan sonra diye aynen sozumun arkasindayim aglayip sizlamanin faydasi yok imparator yuvasina donecek

dönerse belasni bulacak bunu kendisi biliyor

Denebilir bence bir sorun yok, hangi hoca harcadığından fazlasını kulübe veriyorsa sorun yaratmaz.

Mancini'nin en büyük dezavantajı şampiyonluğu kaçırması oldu, onu da alsaydı harcadığı ölçüde başarılı sayılabilirdi.

Sistem zaten 2 senede yerleşecek değildi onu da bilmemiz lazım, hocayı gönderiyorsan yerine gelecek ismin o boşluğu doldurması gerekirdi.

Gelen isimler de dolduracak yetenekte olmayınca, üstüne mali ve idari hatalar takımın çöküşünü hazırladı.

Ama başarısız sayıldığı için gönderildi mancini değilmi?Aynı durumda ft olsa başarılı sayılması gibi popülist bir yaklaşım içerisinde insanlar maalesef.Benim belirtmek istediğim bu şahıslar bir sistem getirmiyorlar bu şahıslar ben şunu isterim ben bunu isterim anlayışı içinde geliyorlar ve maddi külfetler getiriyorlar o zaman belki getirileride oluyor ancak gittiklerinde arkalarında bir sistem bırakmadıkları için hızlı düşüşler ortaya çıkıyor.

Luce dönemine bakarsak ft den sonra 2. sezonunda şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi bir üst turu başarısını kendi kurduğu mütevazi kadro ile sağladı işte benim bahsetmek istediğim bu tabi yine başarısız sayılıp ayni popülist kişilerce kovulup yerine yine FT getirildi.

Ama mancini dönemindede bir şampiyonlar ligi üst turu yaşandı ve türkiye kupası alındı o zaman aynı şekilde mancinide harcadığından fazlasını verdi diyelim?

Benim demek istediğim sistemli bir yapılanma ft'nin oyuncular üzerindeki etkisi çok farklı buna sonuna kadar katılıyorum ancak ft gittikten sonra aynı oyuncuların tel tel döküldüğü bir senaryo ile artık karşılaşmak istemiyorum olay bu kadar açık ve net.

Veremedi,şampiyon olsaydı evet harcanan para ile şampiyonluk gelirleri dengelenirdi ancak şampiyon olamadık.Şampiyonluk gelirlerinin hepsi ŞL'den gelmiyor,TFF'nin kendi verdiği şampiyonluk primleri,performans primleri,şampiyonluk sayısı kadar prim falan bunlar da önemli yer tutuyor.Ayrıca o sezon şampiyon olsaydık 4. yıldızı takacaktık,Aysal zamanında Store çok daha iyiydi şimdikinden hakkını verelim,bayağı ürün satışı olurdu oradan da önemli gelir elde edilirdi.

ŞL üst turunda ise 3 milyon Euro almıştık o dönem.ŞL'de asıl para katılım payı ve market-pool gelirlerinde.Yani bu tabloda Mancini parayı kompanse etmiştir diyemeyiz bence renktaş.

Anlamıyorum,elinde imkan varken kullan işte adam çalıştırabildiği kadar çalıştırsın takımı.
Aynen fikirdash alex ferguson 25 sene çalıştı dile kolay adam 1 nolu efsane özdeşleşmiş şimdi hala onun boşluğunu doldurmaya çalışıyorlar muhtemelen mou da dolduramıyacak hocamın tek sıkıntısı duygularını çok doruk noktalarda yaşaması oynattığı maçlarda bile görülüyor bu ki birde bunun saha dışı var gerçi onu terim yapanda bu özelliğidir..

Ama başarısız sayıldığı için gönderildi mancini değilmi?Aynı durumda ft olsa başarılı sayılması gibi popülist bir yaklaşım içerisinde insanlar maalesef.Benim belirtmek istediğim bu şahıslar bir sistem getirmiyorlar bu şahıslar ben şunu isterim ben bunu isterim anlayışı içinde geliyorlar ve maddi külfetler getiriyorlar o zaman belki getirileride oluyor ancak gittiklerinde arkalarında bir sistem bırakmadıkları için hızlı düşüşler ortaya çıkıyor.

Luce dönemine bakarsak ft den sonra 2. sezonunda şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi bir üst turu başarısını kendi kurduğu mütevazi kadro ile sağladı işte benim bahsetmek istediğim bu tabi yine başarısız sayılıp ayni popülist kişilerce kovulup yerine yine FT getirildi.

Ligde şampiyon olamayınca başarılı sayılması mümkün değil zaten.

Gerçi Mancini tam gönderildi de sayılmaz kulüpte para kalmadığını anlayınca transfer yapamayacağı için ayrılmak istediğini iletmişti yönetime.

Luce de başarılı olmuştur elindeki kadroyla onu kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum ama illa başarılı sayılmak için mütevazı kadro olmasına da gerek yok.

Hocanın döneminde yarıştığımız takımların da bizden o kadar geri kalır yanları yoktu yani.

Milyonları harcarsın şampiyon olamazsın bazen, örnek bu seneki FB, örnek Mancini dönemi GS. Her harcama şampiyonluk garantisi getirmiyor yani ligimizde, hoca faktörü de önemli.

Ligde şampiyon olamayınca başarılı sayılması mümkün değil zaten.

Gerçi Mancini tam gönderildi de sayılmaz kulüpte para kalmadığını anlayınca transfer yapamayacağı için ayrılmak istediğini iletmişti yönetime.

Luce de başarılı olmuştur elindeki kadroyla onu kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum ama illa başarılı sayılmak için mütevazı kadro olmasına da gerek yok.

Hocanın döneminde yarıştığımız takımların da bizden o kadar geri kalır yanları yoktu yani.

Milyonları harcarsın şampiyon olamazsın bazen, örnek bu seneki FB, örnek Mancini dönemi GS. Her harcama şampiyonluk garantisi getirmiyor yani ligimizde, hoca faktörü de önemli.

İyide hocam ft döneminde yapılan transfer ile mancini dönemindekide eşdeğer değil onuda denklemin içine katın o zaman.Şu anki maddi durumda mütevazi bir kadro ile başarılı olacak bir hocaya ihtiyacımız var.Hele ki türkiye liginde başarılı olmak için transfere hiçde gerek yok.

Her harcama şampiyonluğu garanti etmez evet doğru bunu 2. ft dönemindede yaşadık 3. dönemde alınan oyncuların daha maliyetli oldukları gerçeğinide es geçmeyelim lütfen.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt