Muhtemel başka biseye kızıp çevirmene patladı
Yazık yav onca kameranın önünde buna kalkışan arkada neler yapıyordur.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanlıktan nasibini alamamış biri.
ADAM DEĞİLDİR diye boşuna demiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemel başka biseye kızıp çevirmene patladı
Yazık yav onca kameranın önünde buna kalkışan arkada neler yapıyordur.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yav demirkola sinirlendiği yok gerçi o kısım ve toplantıyı terketti diye iddia edilen kısım kesilmiş tercuman show peşine düşmüş terimi kapak etmeye çalısıyor. caps muhabbetlri olacak işte.terim de yabancılara çevirmesi için bekliyor orada patlıyor adam.
adam soruyu sorarken takındığı yüz ifadesinden nefret akıyor yapmayın

yav ona mı takıldın reis o onun doğal hali zaten![]()
yav ona mı takıldın reis o onun doğal hali zaten![]()
Bariz şekilde Demirkola yapmış
FT ve Demirkol'un araları ciddi bozuk
O sırada FT zaten sinirliyken birde tercumen öyle yapınca kendini ateşe atmış şovcu tercumen
Sent from my iPhone using Tapatalk
o soruya ne cevap vermiş. tazminat peşindemi yoksa devammı edecek parator renkdas

Terim hakli orda lan ne demek turkce konustu ulan mal orda yabanci basinda var cevireceksin tabi
Sorun surada hakli olabilir bana gorede hakli ama hakli olmasi bunu sova cevirmesini gerektirmez.Yanindaki kisiye uslubunca ekranlar basinda yabancilarinda izledigini ve ingilizceye cevirmesi gerektigini soyleyebilir.Ancak gorgusu zayif ve iyi niyetten uzak ucuz insanlarin gostebileci bir tepkiyi gosteriyor ki cokda yakismis.Bir daha izledim sonuna kadar haklı.
Aşağıladığı kurum Türkiye Milli Takımı. Simültane çeviri var diye gevşek gevşek sırıttığın organizasyonda Avrupa Futbol Şampiyonası.
Toplantı bitene kadar da bekliyor ama mimiklerine de yansımış gerginliği hali ile.