Fatih Terim'den Açıklamalar!

Anlaşılan o ki hoca ardaya söz vermiş başkanın haberi olmadan. Şimdi de açıklamaları çelişiyor doğal olarak. Hoca ayıp ediyor, başkanı yalanlamak da denir kendin söz verdin diye. Şimdi de ben seni istiyorum başkan almıyor demeye getiriyor. Tabi öte yandan başkanın da bu kadar net konuşmaması politik olması gerekirdi kafayı çalıştırıp.

Bi sürü laf somut bi şey yok ona buna gider yapıyo anca

Anlaşılan o ki hoca ardaya söz vermiş başkanın haberi olmadan. Şimdi de açıklamaları çelişiyor doğal olarak. Hoca ayıp ediyor, başkanı yalanlamak da denir kendin söz verdin diye. Şimdi de ben seni istiyorum başkan almıyor demeye getiriyor. Tabi öte yandan başkanın da bu kadar net konuşmaması politik olması gerekirdi kafayı çalıştırıp.
Bu seferde yuvarlak konuşma somut acıklama yap diye eleştirilirdi

Su egonu dizginlemeyi ogrenemedin. Hala basinin eline malzeme veriyorsun. Takim ligin en az gol atan takimlarindan biri. Sebebi ne Onyekurunun forma nosunu ilk bilmemis olman ne de Arda bilmemnesi.

Sebebi sensin. Otur dersine 24 saat calis. Kimsenun egonu cekecek sabri kalmadi.

Tek satırda anlatacağı durumu o kadar uzatarak anlatıyor ki konuşma bir an önce bitsin diyorsun ...

Bu seferde yuvarlak konuşma somut acıklama yap diye eleştirilirdi
E abicim her konuşmanın bi zamanı tarzı var, onu ayarlamasını bilecek artık. Hep politik ol demiyoruz ki, hocanla henüz bi konuşmadıysan bu konuyu ona göre açıklama yapcaksın. Ama hocanın yaptığı pes tabi ki başkanı taca atmak nedir ya.

Arda konusunda niye böyle dusunuyor anlamıyorum.

Hazır vakit varken hocaya iyi bir psikiyatris bulunup tedaviye alınmalı ani tepkiler duygu değişimleri saldırgan dil suni gündemler yaratma çabaları vs bunlar sağlıklı şeyler değil yardım almali bence

Fiyasko aciklamalar, ozellikle de Diagne ile ilgili yaptigi aciklama. 13 milyona aldigin oyuncuyu kiralik veriyorsun ama durumunu takip etmiyorsun, kamp kadrosuna alinmadigini dun aciklandiktan sonra ogrenmis bak sen, sanki ondan once her mac oynuyordu.

E abicim her konuşmanın bi zamanı tarzı var, onu ayarlamasını bilecek artık. Hep politik ol demiyoruz ki, hocanla henüz bi konuşmadıysan bu konuyu ona göre açıklama yapcaksın. Ama hocanın yaptığı pes tabi ki başkanı taca atmak nedir ya.
Terim bunu hep yapıyo işler yolunda gitmedimi oraya buraya laf sokup gider yapıyo kendine düşman yaratıyo bence en gec sezon sonu yollar ayrılmalı cekilecek dert degil

Yaptığı açıklamaları başkanın basın önünde Arda'nın gelmeyeceğini söylemesi nedeniyle yaptığını düşünüyorum. Mustafa Cengiz'in herhangi bir şart altında Arda'yı kabul edeceğini sanmıyorum. Zaten taraftarın çoğu da istemiyor. Söylenildiği gibi bu noktadan sonra şampiyonluk gelmezse Fatih Hoca Arda'yı veya Onyekuru'nun forma numarasını bahane ederek gidebilir.

Geri
Üst Alt