Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesinde Belhanda'yı yaşanacak gerginliklere karşı uyardı. Terim ilk maçta çıkan olayları hatırlattı.

kralspor87.jpg

Fenerbahçe pazar günü Kadıköy'de ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip için şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşma öncesinde Fatih Terim, Faslı yıldız Belhanda'yla bir araya geldi.

kralspor4495.jpg

"KİMSEYE KULAK ASMA, SAKİN OL"
Terim, Belhanda'yla TT Stadı'nda oynanan maçın ardından çıkan olaylar hakkında konuştu. Soldado ve Jailson'un Faslı oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası çıkan kavgayı hatırlatan deneyimli hoca, aynı tahriklerin Kadıköy'de de olacağını ifade etti.

Belhanda'ya, "Seni tahrik etmek isteyecekler" diyen Terim, "90 dakika sahada kalmanı ve sakin olmanı istiyorum. Tahriklere kapılma, kimseye kulak asma" dedi.

İLK MAÇIN FATURASI AĞIR OLMIUŞTU
Ligin ilk yarısında Galatasaray'ın ev sahipliğinde oynanan derbi maçta kavga çıkmış ve sarı-kırmızılı takım alınan cezaların ardından büyük puan kayıpları yaşamıştı. Başta Fatih Terim olmak üzere Hasan Şaş, Donk, Rodrigues, Ndiaye ve Mariano ağır cezalar almıştı.

Kralspor

Oynarsa garanti kırmızısı var.

bu arap kırmızı kart yer yine

2 buyuk macta kirmizi yedi
1 tane macta neredeys ekirmizi yiyecekti var yoktu
1 macta icine etti

Herif harbiden buyuk maclarin cop oglu copu

Büyük maçların adamı bel gerekeni yapacaktır müsterih olunuz.

Kapılıp hanesine 1 red card daha ekleyecegi hususunda fikir birligine varalım

2-3 tane skora katkıda bulunsun , maçı kazanalım yesin kırmızısını sıkıntı olmaz
oyun başı mal gibi yemesin tabi, karşıdakine de yedirsin :d

Derbiler de 2 kırmızı yedi ama biri 2. Sarıdan hakemi aldatma diğeri kontrolsüz girip adamın ayağına basma ikili sürtüşmeler de genellikle dozunda yapıyor birazda rakibi tahrik ederek rakibin kırmızı yeme ihtimali daha fazla oluyor yani tahrik eden taraf olmalı ilk fener maçında bile o kadar kırmızının içinde ceza felan almadı

Ben rakip olsam ben de hep bunun üstüne oynardim.

Geri
Üst Alt