- 11 Aralık 2009
- 18.422
- 11.194
- 1.998
Ben suurdan uzaklasmis bir halde degilim. Ben Realist bir insanim ve türk insanini bilirim. Burdaki bazi zirtolar konu Töre degil de, Melo olsaydi aceba ayni tepkiyi verirlermiydi ?Bunu samimi olarak cevaplamani beklemiyorum zaten, merak etme. Ben Türk futbolunu ve Galatasaray´i bilirim, yarin öbrügün burada laf ettiginiz o adam yeniden kulübün basina gececek, o zaman ne yapacaksiniz ? Eger bu laflardan sonra Galatasaray´i desteklemeyi devam ederseniz o sürec icin döneklik yapmis olurmusunuz ? Yoksa takimin basinda Terim var diye Galatasaray´a karsi mi olacaksiniz ?
Fatih Terim bugün ne ise, 20 sene önce de oydu. Ben 20 sene öncede bu sekilde sevmisim, kabul etmisim, kücük hesaplar pesinde kosup dönüklek eden bir insan degilim.
----------------------------------------
Silah mevzusu ile ilgili ben fikrimi yazdim bile. Ömer ve Hakan´in can güvenligi ciddi anlamda tehditte olmus ise, solugu mahkemede almalari gerekiyordu. Yoksa 29 yasindaki Gilbert Arenas soyunma odasinda 2009 yilinda dört tane silah cikarip takim arkadaslarini tehdit ettikten sonra sezon sonuna kadar men yemistir.
Sportif olarak Töre´nin buna benzer bir ceza almasi gerekiyordu, bana göre de 5-6 ay milli takima cagrilmayip cözülecek bir konu degil. Genc bir oyuncuyu korumak istemisler, ama yöntem yanlis.
Malum olay için öyle gerekli görülüp Melo paketlenmiş olsa, hiç itirazım olmazdı, hakettiğini görmüş olurdu, başkalarının ne düşündüğü de görüşümü değiştirmezdi, Melo var diye büyük değil bu kulüp!; orada Terim -güncel olayda yapamadığı şekilde- olayı çok güzel çözdü, iki oyuncu da kaybedilmeden yola devam edildi (Kökten Terim karşıtı olmadığımı bilmen gerekir)...Terim' i bir daha Galatasaray' da görmek istemem, gelirse de tabi ki Galatasarayın başarısını isterim, icraatlarına göre kendisini alkışlarım da, eleştiririm de (2012 de alkışladım, 2013 de eleştirdim, ikisinde de hedeflere ulaşıldığı halde, sonuç odaklı değilim yani)...Dönekliğin zıt anlamlısı olarak savunduğun kavramın sabit fikirlilik olduğunu düşünüyorum, yazdıkların itibariyle...
Gilbert Arenas ın tezine doğru emsal olabilmesi için, ortada mahkeme ve hapis cezası filan olması gerekirdi!...