Fatih Terim'den Büyük İsyan!

Ben suurdan uzaklasmis bir halde degilim. Ben Realist bir insanim ve türk insanini bilirim. Burdaki bazi zirtolar konu Töre degil de, Melo olsaydi aceba ayni tepkiyi verirlermiydi ? :) Bunu samimi olarak cevaplamani beklemiyorum zaten, merak etme. Ben Türk futbolunu ve Galatasaray´i bilirim, yarin öbrügün burada laf ettiginiz o adam yeniden kulübün basina gececek, o zaman ne yapacaksiniz ? Eger bu laflardan sonra Galatasaray´i desteklemeyi devam ederseniz o sürec icin döneklik yapmis olurmusunuz ? Yoksa takimin basinda Terim var diye Galatasaray´a karsi mi olacaksiniz ?

Fatih Terim bugün ne ise, 20 sene önce de oydu. Ben 20 sene öncede bu sekilde sevmisim, kabul etmisim, kücük hesaplar pesinde kosup dönüklek eden bir insan degilim.

----------------------------------------

Silah mevzusu ile ilgili ben fikrimi yazdim bile. Ömer ve Hakan´in can güvenligi ciddi anlamda tehditte olmus ise, solugu mahkemede almalari gerekiyordu. Yoksa 29 yasindaki Gilbert Arenas soyunma odasinda 2009 yilinda dört tane silah cikarip takim arkadaslarini tehdit ettikten sonra sezon sonuna kadar men yemistir.
Sportif olarak Töre´nin buna benzer bir ceza almasi gerekiyordu, bana göre de 5-6 ay milli takima cagrilmayip cözülecek bir konu degil. Genc bir oyuncuyu korumak istemisler, ama yöntem yanlis.

Malum olay için öyle gerekli görülüp Melo paketlenmiş olsa, hiç itirazım olmazdı, hakettiğini görmüş olurdu, başkalarının ne düşündüğü de görüşümü değiştirmezdi, Melo var diye büyük değil bu kulüp!; orada Terim -güncel olayda yapamadığı şekilde- olayı çok güzel çözdü, iki oyuncu da kaybedilmeden yola devam edildi (Kökten Terim karşıtı olmadığımı bilmen gerekir)...Terim' i bir daha Galatasaray' da görmek istemem, gelirse de tabi ki Galatasarayın başarısını isterim, icraatlarına göre kendisini alkışlarım da, eleştiririm de (2012 de alkışladım, 2013 de eleştirdim, ikisinde de hedeflere ulaşıldığı halde, sonuç odaklı değilim yani)...Dönekliğin zıt anlamlısı olarak savunduğun kavramın sabit fikirlilik olduğunu düşünüyorum, yazdıkların itibariyle...

Gilbert Arenas ın tezine doğru emsal olabilmesi için, ortada mahkeme ve hapis cezası filan olması gerekirdi!...

Fatih Terim i sev, savun, görüşlerini ilet ama terbiyesizlik yapma, edebini takın.
Fatih Terim e sallayan biri olarak yukarıda ettiğin o zırto lafını üzerime alındım.
Senin seviyene inerek o lafı sana iade ediyorum. Sensin zırto!!

BERkay & eKİN & Berkin
Onlar bebek daha, Galatasaray tarihini sadece son 10 yıldan ibaret sanan sümük lu çocuklar bilmezler eskileri çoğunda akılda noksandir klasik klavye delikanliligi yaparlar o kadar....

Gercekler acidir. Fatih Terim ile ilgili bu sekilde düsününler, laflarinin nereye vardigini bilmiyorlar. Fatih Terim´i kötüleyelim diye, Galatasaray tarihina camur attiginizin farkinda degilsiniz. Benim zeki olup olmadigim önemli degil, ben insanlara aynayi göstermeyi severim.

1- Gerçek olan ne?

2- Bugün söyledigi sözler üzerine iltifat mi etmeliydik?

3- Dün bu silah haberlerinin dogru bile oldugu belli degil diyordun. Bugün yine babasi polise niye gitmedi diyorsun. Polise gitmedigini nereden biliyorsun? Polise gitse ne olur. Gökhan Töre ceza mi alicak saniyorsun?

4-GS tarihi Fatih Terim'den ibaret degil. Fatih Terim= GS zihniyetinden vazgeç.

5- Sen insanlara ayna göstermeyi birak Bir dön ben napiyorum de. Ortada bir hata varsa söyle. Birini durmadan övücem diye kivranma. Sevdigin insani eleştirmek kötü bişey degil. Önce bunu anla.

Ortalık yangın yeriyken vicdanı nasıl el vermiş, futbol konuşmuş? Milliyetçiyim diye geçiniyordu bir de.

Onlar bebek daha, Galatasaray tarihini sadece son 10 yıldan ibaret sanan sümük lu çocuklar bilmezler eskileri çoğunda akılda noksandir klasik klavye delikanliligi yaparlar o kadar....

Yanlış alıntıladın sanırım...Üstteki mesajları oku da karar ver hangisini beğendiğine! :D

Hayirlisiyla maçlar gelseydi de bu dramatik hikayeler de bitse artik.

Ulke yaniyor Fatihcigim bu konunun ustunde dursana . Eskiden sozde bu konulardan dem vurur baska bir sey konusmak istemiyorum derdin . Simdi yularini tutanlar bu toplara girme Fatih Efendi diye uyardilar herhalde :) .

Kendini bitirmek için elinden geleni yaptın be hocam..

eskiden fatih terimin futbolcuları çıt çıkaramazdı, şimdi silah çekiyorlar. boşver gökhanı hoca sen kendine üzül.

Hakan büyük bir hata yaptı Türkiye Milli takımını seçmekle ileride daha iyi anlayacaktır.

FT şov yapıyor işte klasik.

Hakan Calhanoglu Turkiyeyi secmesi hataydi zaten ben olsam gitmezdim Olaya bak sanki Milli takim degil Mafya takimi.

Silah cekse iyi, silahi cocuğun agzina sokmus. El alemin Milli takiminda odasina kiz arkadasini alan, izinsiz bara giden oyuncular men ediliyor, bizde Hakan gibi değerli bir oyuncunun agzina silah sokan oyuncu ödüllendiriliyor. Sadece Turkiyede olur. Terim eskiden disiplinli falan derdik, artik o da kalmadi.

Bizim oyuncularimiz Hakan kadar sansli olmayabilir. Bu yüzden yönetim oyunculari Milli takimdan geri cagirmali. Can güvenliklerinin olmadiği bir yerde isleri yok.

Malum olay için öyle gerekli görülüp Melo paketlenmiş olsa, hiç itirazım olmazdı, hakettiğini görmüş olurdu, başkalarının ne düşündüğü de görüşümü değiştirmezdi, Melo var diye büyük değil bu kulüp!; orada Terim -güncel olayda yapamadığı şekilde- olayı çok güzel çözdü, iki oyuncu da kaybedilmeden yola devam edildi (Kökten Terim karşıtı olmadığımı bilmen gerekir)...Terim' i bir daha Galatasaray' da görmek istemem, gelirse de tabi ki Galatasarayın başarısını isterim, icraatlarına göre kendisini alkışlarım da, eleştiririm de (2012 de alkışladım, 2013 de eleştirdim, ikisinde de hedeflere ulaşıldığı halde, sonuç odaklı değilim yani)...Dönekliğin zıt anlamlısı olarak savunduğun kavramın sabit fikirlilik olduğunu düşünüyorum, yazdıkların itibariyle...

Gilbert Arenas ın tezine doğru emsal olabilmesi için, ortada mahkeme ve hapis cezası filan olması gerekirdi!...

Gilbert Arenas konusunda sportif kisim ilgilendiriyordur beni. Sportif disinda olan konu beni ilgilendirmiyor, Gökhan, Hakan ve Ömer arasindadir.
Benim fikirlerim evet sabit olmustur cogu zaman, ama bunun konu ile ilgisi ne ? Ben olaylarin saklanmasindan yana degilim, Gökhan´in daha agir ceza almasi gerektigini düsünüyorum. Ama burada Fatih Terim´in bir cikari söz konusu mu, yine ona sallamak icin kullaniliyor ? Genc bir cocugu korumak istemistir, ve basarisiz olmustur. Olayin icinde silah olmasaydi, bence Riera ve Melo konusundaki gibi cözülebilirdi. Yaptigi konusmayi herkes elestirebilir, ama Fatih Terim´i zerre kadar taniyorsanis eger, o basin toplantisi ile oyuncusunu korumak adina, kendisini hedef gösterdigini bilmelisiniz.

Sunu da belirteyim... Bakiyorum, bu Terim konularinda yazsam da suclu oluyorum, yazmasam da suclu oluyorum... Komik bir durum benim icin... :D

1- Gerçek olan ne?

2- Bugün söyledigi sözler üzerine iltifat mi etmeliydik?

3- Dün bu silah haberlerinin dogru bile oldugu belli degil diyordun. Bugün yine babasi polise niye gitmedi diyorsun. Polise gitmedigini nereden biliyorsun? Polise gitse ne olur. Gökhan Töre ceza mi alicak saniyorsun?

4-GS tarihi Fatih Terim'den ibaret degil. Fatih Terim= GS zihniyetinden vazgeç.

5- Sen insanlara ayna göstermeyi birak Bir dön ben napiyorum de. Ortada bir hata varsa söyle. Birini durmadan övücem diye kivranma. Sevdigin insani eleştirmek kötü bişey degil. Önce bunu anla.

Elestirmek ile sallamanin farkini bilmek lazim... Burada 10-15 kisi salladiktan sonra benim Terim´i elestirmem mi foruma renk katar, yoksa karsi görüs sunmam mi ? Fatih Terim hatalari ve sevaplari ile Türk Futbol´unun yükselisinde en önemli aktörlerinden bir tanesi olmustur, bu adami hedef haline getirip her konuda bas sorumlu olarak göstermek bizi ileriye getirecek bir davranis degildir. Yarin öbürgün bu adam bu kulübün basina gelmesinin ihtimali ne kadar yüksek oldugunu, Galatasaray´i zerre kadar taniyan herkes bilir. Iklemde kalacak insanlar ozaman siz olacaksiniz... Benim kötü bir Galatasaray´li oldugumu dahi düsenebilirsiniz, ama gelecege yönelik düsündügüm icin bu sekilde davraniyorum.

Fatih Terim Mac mi satti ? Para mi caldi ? Bir insanin zorla irzina mi gecti ? Fatih Terim´e abartili ve kasitli bir saldiri yoktur diyen herkes art niyetlidir. Bunu gördügüm icin, bu gibi konulara mümkin oldugu kadar farkli penecereler acmaya calisiyorum.

Burada genc bir tane cocugu korumaya calismis, yani niyeti iyi. Bundan elde edebilecegi bir cikari görmüyorum. Son basin toplantisi ile oklari kendi üzerine cekmistir. Burada ben iyi bir niyet görüyorum, ama kasina gözüne bulastirdigi dogru.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt