Fatih Terim'den Büyük İsyan!

yıldırım demirören: gs yönetiminin şu anki hali de belli. bırakıp gittiler. her başarısızlığı federasyona ve fatih terim'e bağladılar.

Şu adam'a da hak vereceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.

Gerçi ona gelene kadar kendi yaptıklarına ya da yapmadıklarına baksınlar diyeceğim de açık buldu mu leş kargası gibi çökerler böyle.

Son düzenleme:
Özeti= silah cekmişse ne olmuş ADANA'da bunlar normal !!!!

Ben FT'yi uzun zamandir savunuyorum ama egosu bu sefer iyice büyümüs.

Imparator'a yakismayan sözler.

Ceza almali deseydi simdik hiç sorun olmayacakti.

Bırıncısı kas kafalı sensın..ikincisi futbol takımı aysal ıle mı saha kalktı? aysal ıle saha kalktıysa mancını ıle prandellı ıle nıye bu saha kalkıs devam edemedı? soru cok acık..Terım bunlara ceza vermeyecekse nıye orda duruyor dıye bı mantık mı var? ceza verme yerı mıllı takım tdlugu mudur? karı kız yuzunden kavga edecek bunların cezasını terım mı verecek? gecen sene kasım bu sene ekım olmus neredeyse 1 yıl mıllı takıma almamıs adamı ne yapsın daha fazla? Gokhan toreyı destekledıgını nerden anladın? yaptıgı yanlıs bı sene gecmıs ustune mıllı takıma almıs eger ceza gerekıyorsa federasyon verecek td'u degıl sunu bı ıdrak edın..elınıze fırsat gecer gecmez sallamayı bırakın efsanenız aysal degıl bnu da o beynınıze sokmanız gerek..super kupadan sonra ayıyı mıllı takıma aldı dıye haber cıkınca demedıgını bırakmadınız sonra haber yalan cıkınca cıkıp agzınızı acmadınız..bırakın allah askına once on yargınızı kaldırın oyle okuyun haberlerı oyle degerlendırın...son olarakta aysal terımı tutmak ıstese sende ıyı bılıosun kı tutardı 1 sene oncekı olaylara donmeyım sımdı.basında hergun mancını haberlerı cıkacak tapusuyla verelım ocakta dıyecek sonra nıye mıllı takımda calıstı dıyeceksın..adama rte emır verıyor napacak baska turlu? 4 maclık cozum buldular onu da aysal elıne yuzune bulastırdı.ımparator dedıkce adamı gercekten ımparator herseye gucu kuvvetı yeten bırı sandınız heralde anlamıyorum ısızın mantıgınızı
hic olmazsa bunu savunma bari oyle melo riera kavgasi degil bu? milli takim kampinda milli takim oyuncularindan biri digerlerine silah cekmis? anliya biliyormusun bunu?birisini tuttucam deye bu kadar egilib bukulmeye gerek yok.Eleman Fatih isi bu olayi Milli takim disiplinine goturub gerekirse silah cekeni gerekirse olayla ilgili 3 futbolcuyuda bir daha milli takima cagirmamasi lazim.

ama nerde elemanda o yurek yavsagin tekiymis iste.yurek olsa bununla ugrasan adamlarin altina girip baskanim diye gezmezdi.

Hep aşırı egoluydu zaten. Sadece 3. dönemin ilk senesi düzelmişti, çok olgun davranıyordu. Bu maçlara da yansıyordu, oyun içinde güzel kararlar veriyordu.

Sonra bitmeyen egosu, yönetim içindeki gereksizler, medya birleşti tekrar saçmalamaya başladı, halen de devam ediyor bu.

Kariyerinin bir an önce bitmesi dileğiyle FT!!

Bir yıl önce olmuş, birkaç ay önce manşetlere çıkmış ve yalanlanmamış olay için bunu demesi seni tatmin edecekti yani?!...

Bugün ne söylerse söylesin; 'Nerden baksan tutarsızlık' yahut 'Özrü kabahatinden büyük' tepkisini alması kaçınılmazdı...Ya önceden bir şekilde barıştıracaktı, olmadıysa da Töre yi çağırmayacaktı...Eğer kusur öbür ikisinde olmuş olsa Hakan' ın babası o sözleri etmezdi zaten...

Bilinenin dışında bir söz söylemeyeceksen, sırf basına ayar vermek miydi niyetin, Hozam?!...

Bir yıl önce olmuş, birkaç ay önce manşetlere çıkmış ve yalanlanmamış olay için bunu demesi seni tatmin edecekti yani?!...

Bugün ne söylerse söylesin; 'Nerden baksan tutarsızlık' yahut 'Özrü kabahatinden büyük' tepkisini alması kaçınılmazdı...Ya önceden bir şekilde barıştıracaktı, olmadıysa da Töre yi çağırmayacaktı...Eğer kusur öbür ikisinde olmuş olsa Hakan' ın babası o sözleri etmezdi zaten...

Bilinenin dışında bir söz söylemeyeceksen, sırf basına ayar vermek miydi niyetin, Hozam?!...

Bu sorunu çözmek için daha çok TFF'in hareket etmesi lazim bence, Terim degil.

Terim suçsuz oldugunu demiyorum, ve bugünki söyledigi laflari dogru bulmuyorum ama ayni zamanda çocuk bakicisi da degil ya? ...

Her neyse, beklemek lazim.

Ve Çalhanoglu gibi süper yetenegi kaybetmemek lazim.

En iyi türk yetenegi, kafayi yemis bir overrated oyuncu için unutulmamali.

Fatih Terim kirli bir insandir ve arkasindaki gücü basarili olmasi icin kullanir. Bundan dolayi Galatasaray´in 6 tane Sampiyonlugun üstünde kirli bir tane gölge vardir.... Fatih Terim düsmanlari mutlu oldu mu ? :)

Fatih Terim kirli bir insandir ve arkasindaki gücü basarili olmasi icin kullanir. Bundan dolayi Galatasaray´in 6 tane Sampiyonlugun üstünde kirli bir tane gölge vardir.... Fatih Terim düsmanlari mutlu oldu mu ? :)

Tam da senden bekleneni yaptın!...Fatih Terim kendini çok akıllı sanıyor ya?, onun hastalıklı düşünce yapısını bu denli benimseyip, aynısını -belki farkında olmadan, belki marifet sanarak- sergilemen senin adına çok üzücü bir durum, samimi söylüyorum...

Eleştirenlere kinaye yapmadan önce kendi düşünceni ortaya koyman gerekirdi de bunu idrak edebilecek durumda olduğunu sanmıyorum, şuurdan uzaklaşmış haldesin...

hep aysalin yüzünden bunlar

Tam da senden bekleneni yaptın!...Fatih Terim kendini çok akıllı sanıyor ya?, onun hastalıklı düşünce yapısını bu denli benimseyip, aynısını -belki farkında olmadan, belki marifet sanarak- sergilemen senin adına çok üzücü bir durum, samimi söylüyorum...

Eleştirenlere kinaye yapmadan önce kendi düşünceni ortaya koyman gerekirdi de bunu idrak edebilecek durumda olduğunu sanmıyorum, şuurdan uzaklaşmış haldesin...

Ben suurdan uzaklasmis bir halde degilim. Ben Realist bir insanim ve türk insanini bilirim. Burdaki bazi zirtolar konu Töre degil de, Melo olsaydi aceba ayni tepkiyi verirlermiydi ? :) Bunu samimi olarak cevaplamani beklemiyorum zaten, merak etme. Ben Türk futbolunu ve Galatasaray´i bilirim, yarin öbrügün burada laf ettiginiz o adam yeniden kulübün basina gececek, o zaman ne yapacaksiniz ? Eger bu laflardan sonra Galatasaray´i desteklemeyi devam ederseniz o sürec icin döneklik yapmis olurmusunuz ? Yoksa takimin basinda Terim var diye Galatasaray´a karsi mi olacaksiniz ?

Fatih Terim bugün ne ise, 20 sene önce de oydu. Ben 20 sene öncede bu sekilde sevmisim, kabul etmisim, kücük hesaplar pesinde kosup dönüklek eden bir insan degilim.

----------------------------------------

Silah mevzusu ile ilgili ben fikrimi yazdim bile. Ömer ve Hakan´in can güvenligi ciddi anlamda tehditte olmus ise, solugu mahkemede almalari gerekiyordu. Yoksa 29 yasindaki Gilbert Arenas soyunma odasinda 2009 yilinda dört tane silah cikarip takim arkadaslarini tehdit ettikten sonra sezon sonuna kadar men yemistir.
Sportif olarak Töre´nin buna benzer bir ceza almasi gerekiyordu, bana göre de 5-6 ay milli takima cagrilmayip cözülecek bir konu degil. Genc bir oyuncuyu korumak istemisler, ama yöntem yanlis.

Son düzenleme:

Zeki biri olmadigini gösterdin. Bunun için teşekkür ederim.

Toplanti verimsiz geçmiş belli ki.

Zeki biri olmadigini gösterdin. Bunun için teşekkür ederim.

Gercekler acidir. Fatih Terim ile ilgili bu sekilde düsününler, laflarinin nereye vardigini bilmiyorlar. Fatih Terim´i kötüleyelim diye, Galatasaray tarihina camur attiginizin farkinda degilsiniz. Benim zeki olup olmadigim önemli degil, ben insanlara aynayi göstermeyi severim.

Gercekler acidir. Fatih Terim ile ilgili bu sekilde düsününler, laflarinin nereye vardigini bilmiyorlar. Fatih Terim´i kötüleyelim diye, Galatasaray tarihina camur attiginizin farkinda degilsiniz. Benim zeki olup olmadigim önemli degil, ben insanlara aynayi göstermeyi severim.
Fatih Terim i sev, savun, görüşlerini ilet ama terbiyesizlik yapma, edebini takın.
Fatih Terim e sallayan biri olarak yukarıda ettiğin o zırto lafını üzerime alındım.
Senin seviyene inerek o lafı sana iade ediyorum. Sensin zırto!!

BERkay & eKİN & Berkin

Geri
Üst Alt