Fatih Terim'den Büyük İsyan!

Gozlerimle taktik degistirirm dememis mi ? :D

Dunya uzerinde Calhanoglu yerine Tore'yi tercih edecek tek teknik direktordur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ayda 1 trilyon alsam böyle şeylere isyan etmem şahsen.

Yine de böyle bir herifin Milli Takım'a alınmaması gerekir. İsterse genelevde silah doğrultmuş olsun, sonuçta yan yana oynatma ihtimalin olan topçulardan birisi ikisine silah çekmiş.

kebap yoksa ben de yokum mu demis ne demis özet yok mu

Amma saçmalamış ha. Bir şeyler anlatmaya çalışmış eline yüzüne bulaştırmış resmen.

Olayı niye örtbas etmedik demiş resmen.

İyi de bu olay örtbas edilecek değil ceza verilecek bir olay.

Daha önce de dedim, şimdi de tekrarlıyorum Milli Takım'ın şu halini Terim bile toparlayamaz, birleştiremez dökük parçaları.

Demirören'in yanına Mourinho'yu getir başarılı olamaz.

İşi falso, şaibe örtmek olan adamın yanında da bereket yoktu çünkü.

Bundan sonra o zaman

Onur Kıvrak
Hakan Çalhanoğlu
Ömer Toprak

bu adamları nasıl oynatacaksın.

vat ken ay do samtayms mi demis

Silah çekeni mi korumak lazım yoksa kafasına silah dayananı mı. Çok enteresan bir tip bu Terim.

Calhanoglu yu korusaymis.

Bzg_LxCCYAENG2d.jpg

Dertleriniz sorunlarınız bitmesin insallah. Mersin maçından sonraki patlamayı yapamamış.

Eline ahlaksızlık fırsatı geçmemiş insanların, ahlaklıyım diye böbürlenme hakkı yoktur. FT

EVET BUNU DEDİ

Fatih Terim doğru yapmış, yanlış yapmış hiç o konulara girmeyeceğim.

Sadece söyleyeceğim bu olayın gerçekten yaşandığını Milli Takım Teknik Direktörü ilk ağızdan doğruladı.

Saha dışında, özel yaşantısında küfür içeren bir tweet' i retweet ettiği için Melo' ya 2 maç ceza veren Disiplin Kurulu bakalım Milli Takım arkadaşına silah çeken oyuncuya kaç maç ceza verecek? Böyle bir olay yaşanmadı deme lüksleri de yok zira dediğim gibi Milli Takımlar Direktörü bu olayı doğruladı.

Hadi bakalım!

Gel gör ki disiplin kuruluna sevk edileceğini bile sanmıyorum!

''Kendisinde yüksek bir zeka ve olağanüstü hatiplik vehmeden; vasat zekalı pervasız bir şark kurnazı'' şeklinde özetleyebileceğim kanaatimi tescillemiş bugün...

Ama kınamamak lazım, Aziz Yıldırım' ın 'Paranoid Şizofreni' si gibi, onun 'Megalomani' si de ruhsal bir hastalık hali!...

Esas sorun, milyonlarca insanın bunlara taparcasına bağlılığı!...

TFF/PDFK Töre'ye ceza vermezse FIFA verir umarim.

Ve sadece Töreye degil, TFF'e de.

Ahlaksiz insanlar.

Bu adama milli takımı emanet etmişler. Yazıklar olsun.

Almanya milli takımı varken ne ararsınız burda

Geri
Üst Alt