Fatih Terim'den Büyük İsyan!

Ağlama beni de ağlatacaksin böhüböhüböhü :(

zemin hazirliyor!!rüzgardan sonra bu bahaneye sarilacagindan 100% eminim..

☆$☆

"Türk Halkı'yla veya kendisini Türk hisseden herkesle; Logo'su röportaja hiç uygun değil, logosunda başka bir şey yazıyor ama röportaj logosuna uygun değil."

Bu ne demek? 8 kere falan okudum anlamadım
:confused:

çalhanoğlu bir daha milli takıma gelmez

Töre denen zibidiye bakıp kendi gençliğini görüyordur. Ondan kıyamamıştır.

Şimdi gözüyle bir taktik değiştirip tüm sorunu çözer imPARATOR, sıkıntı yok.

BERkay & eKİN & Berkin

Gökhan Töre diye biri kalmamışmış. Yahu adam diğer oyuncularına silah çekmiş. Töre diye biri kalsa ne olur kalmasa ne olur.

Imparator yhaa adamın dibi dibi.

has savunucusu henüz gelmedi mi yav

uploadfromtaptalk1412866008305.webp

I am the one who knocks!

Ahmet çakar çakması gelmemiş daha Terimi savunmaya hayret.

Eline ahlaksızlık fırsatı geçmeyenlerin ahlakliyim diye boburlenme hakkı yoktur.

-Ulu Impraror Yücelerin Yücesi FT

Adam Konfüçyüsa mezarında ters takla attırdı.

Şu sözlerinle ne karaktersiz biri oldugunu gösterdin. Sahip çikmiş. Öbür oyunculari kaybettin. Ogluna ayni şeyi yapsalar, o silahi çekene sahip çikacakmiydin.? Sende nasil mide var merak ediyorum? İnşallah beter olursun. Bunlar iyi günlerin.

Son düzenleme:
Olayı niye örtbas etmediniz haykirisi hiç hos olmamış. Sike olduysa oldu neden Uefa ya bildirdiniz diye sizlananlar vardı.

21 yaşındaki çocuğu korudun da diğer çocukların suçu neydi?

-Tapatalk-

rezalet üstüne rezalet yabancı basına yansımasa bari bu olay

Terim'i sevmesem de şu kısım oldukça doğru: "2008 Çek Cumhuriyeti maçından önce anneleri konuşturup benim oğlumu oynatmıyorsunuz diye konuşturdunuz. Şimdi de oyuncunun babasını konuşturdunuz. Bu ülkenin milli takımı"

Olayı büyütmeye gerek yokmuş...Ulan senin ailenden birine silah çekseler sen ne yaparsın acaba ?

Töre'nin milli takımdan ömür boyu men edilmesi gerekirken utanmadan onu savunuyor ne karaktersiz adammış...

Allah Ünal Aysal'dan bin kere razı olsun , buna tekmeyi bastığı için...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt