Fatih Terim’den Ceza Ayarı

Keşke bu olay hakemin FT yi dinlemesi ile sonuçlansa diyecem ama, hakemlere MHK bu tip yakınlaşmalara girmemeleri için devamlı uyarılar yapılıyor.
O zaman , Keşke bu polemiği başlatan kural anlaşmazlığı hiç olmasaydı da, FT ceza miktarı olan 13.000 TL yi lig bitene kadar antremanı izlemeye gelenlere arasıra kendisi adanalı olduğu için adana şiş ikramlarında değerlendirseydi... İsminin namı yürürdü.
Fazladan verdiği 1000 TL yi de çocuklara 5 er. 10 ar 20 şer lira eğlencelik bahşişi yapardı. Bıraktıgı en kalıcı izlerden olurdu kesinlikle..

Ama FT aklına gelse genede yapar. Arasıra taraftara hoşgeldiniz sürprizi çok şık duracak ve güzel tepkilerde alacaktır..

Son düzenleme:
Keşke bu olay hakemin FT yi dinlemesi ile sonuçlansa diyecem ama, hakemlere MHK bu tip yakınlaşmalara girmemeleri için devamlı uyarılar yapılıyor.
O zaman , Keşke bu polemiği başlatan kural anlaşmazlığı hiç olmasaydı da, FT ceza miktarı olan 13.000 TL yi lig bitene kadar antremanı izlemeye gelenlere arasıra kendisi adanalı olduğu için adana şiş ikramlarında değerlendirseydi... İsminin namı yürürdü.
Fazladan verdiği 1000 TL yi de çocuklara 5 er. 10 ar 20 şer lira eğlencelik bahşişi yapardı. Bıraktıgı en kalıcı izlerden olurdu kesinlikle..

Ama FT aklına gelse genede yapar. Arasıra taraftara hoşgeldiniz sürprizi çok şık duracak ve güzel tepkilerde alacaktır..
Olaylara tuhaf acilardan bakmani her daim takdir ederim hacı abi !!

Olaylara tuhaf acilardan bakmani her daim takdir ederim hacı abi !!
Senin tuhaf açı bakışı olarak gördüğünü ben arkanda iz bırakma fırsatı olarak değerlendiriyorum.

Emmoğlu ben; arabayla satış yaparak gezen manavla 1.20 kuruşa satılan elmanın son kalan 1.5-2 kasasının tamamına satıcıyla pazarlık yaparak 80 kuruşa tamamını alıp, üçte ikisini kendime kalan 3 te birini de mahalledeki oynayan çocuklara ve konu komşuya dağıtan birisiyim.
Üçte ikisine pazarlıksız vereceğim parayla tamamını alıp aynı paraya bana aynı kiloda elma kalıyor ama, biraz pazarlikla kazandığından pek çok kişi mutlu olup seviniyor, manavda malını bitirmiş ve sabaha yenisini almak için para kazanmış oluyor.

Lotodan 3-5 lira teselli falan çıkarsa onunla, tanesi 10-15-20 kuruşa satılan sakızlardan mahalle bakkaldan kutuyla alır, her evden çıkışımda 15-20 tane cebime doldurur; yolda, otobüste, çarşıda, selam verene, selam alana, kedi besleyen, köpek sevene rastgele yolum çakışanlara ayrımsız bitene kadar dağıtan birisiyim.
Sadece ve sadece 10 kuruşa kazandığın muhabbet ve Allah Razı Olsun duasını ev, araba miras bırakıpda gene alamayanlar var..
Birazcık aklını kullanarak kazanabildiğin birkaç kuruşluk veya liralık fırsatları ıvır zıvıra heba etmek yerine; sonucunda bakıldığında herkesin bişeyler kazandığı, mutlu gönüller kazanmak, muhabbetleri büyütmek, arkanda hayranlık izleri bırakabilmek için kullanmanın kime ne zararı var söylesene bana..

Bana hiçde tuhaf bakış açısı gibi gelmiyor bu işler... Böyle birşeyi yapmaya başladığında ne demek istediğimi anlayabilirsin ancak..

Geri
Üst Alt