Üye Görüşü Fatih Terim'den Kurtulamıyoruz

Tabi Galatasaray olmasa Terim'in adı yine aynı noktada olurdu değil mi?

Senin dedigin , Turkiye olmasaydi Turkler olurmuydu gibi birsey..

ama FT hakki yenilmemeli .. adam 4 sene ust uste + UEFA da bir basari yakaladi . ustune bir extra tas daha koyan olmadi malesef lucescu denedi ben ozamanlar kucuktum neden gittigini bilmiyorum

Senol Günes bile dünya ücüncülügünden sonra Terim´e tesekkür etti. Fatih Terim basarilarinin disinda, Türk futbolunda bir ekol yaratti. Bunlari aslinda her Galatasaray´li bilip, gurur duymasi lazim.

hagi'nin etrafinda sekillenmis takim iskeletinin dunya kupasinda 2-3 mac iyi oynamasiysa sozunu ettigin buyuk basari yunanistan daha buyugunu yapti 1'den fazla kere olmaz uzre.

hagi'nin gs'ye nihayetinde tr futbolunda verdiginden kendine pay cikarmis komisyoncu adana kirosunu ovup durmaniz yetti bnc.

destekledıgınız methıyeler duzdugunuz sayın aysal sırf şık gıyınıyorlar dıye bu ıtalyanları getırıp klubun kasasını boşaltıp kaçıp gıtmeseydı de kurtulsaydınız.klup sefıllerı oynuyor aysalınız sayesınde hala terım dıyorsunuz.

hagi'nin etrafinda sekillenmis takim iskeletinin dunya kupasinda 2-3 mac iyi oynamasiysa sozunu ettigin buyuk basari yunanistan daha buyugunu yapti 1'den fazla kere olmaz uzre.
hagi'nin gs'ye nihayetinde tr futbolunda verdiginden kendine pay cikarmis komisyoncu adana kirosunu ovup durmaniz yetti bnc.

Ne Hagi´si ? Bu oyuncu grubunu U21´den itibaren sekillendiren Terim´dir, bu adamlar yillarca bir türlü birlikte oynadilar ve yetistiler. U21´de kupayi Zidane ve Thuram´li fransa karsisinda aldilar. Bu takim Hagi etrafinda kurulmadi, Hagi müthis bir pastanin, gercek cilegiydi. O pastanin ustasi da Terim... Bu oyuncu grubu yokken bile, Terim gidip cok daha alt seviyede bulunan takimi aldi avrupa ücüncüsü yapti.

Ben Terim´i neden yücelteyim ? Senin ve benim taparak izledigimiz Hagi, yeterince yüceltiyor hocayi. Git Terim´in teknik adamligini, ondan dinle.

Yunanistan müthis bir is basardi o sene, avrupa sampiyonu oldu. Onlarda zaten Rehakules diyerek, Otto Rehagel´i tanri ilan ettiler, o basaridan sonra.

hagi o takimda var diye otomatikmen iyi takim olmuyor, terim o dönemi çok iyi ve basarili takim kurabildi.

if you cant see this you got shte in your eyes m8

TFFe gitmek adamin 40 senedir G.Sarayla alakali olan bagi silmiyor renkdashlar, bunu zanneden ergen darbecidir.

hagi o takimda var diye otomatikmen iyi takim olmuyor, terim o dönemi çok iyi ve basarili takim kurabildi.

if you cant see this you got shte in your eyes m8

Bir takimin kalitesini oyuncular belirler, o potansiyalden maksimum verim almak da hocanin görevidir. Bunu hoca yapamadigindan sonra, istedigi kadar kalite olsun, 4 yerine, sadece iki kupa alirsin.

Hala Terimi konuşuyoruz ya. bizdeki de ayrı bi cahillik. Aşamıyoruz bazı şeyleri. Aysalcılar Terimciler onla bunlar şunlar. Boş muhabbetten ileri gitmiyor.

Ne çok biliyonuz arkadaş herkes cahil zaten yerlilerin hepsi yalaka demi

Şartlar oluşursa,milli takımda bozulan karizmasını düzeltmek için gelebilir.Çok paragöz biri olduğunu düşünmüyorum.Sadece aşırı egoist.

Mantıklı bir düşünce tabi ama katılmıyorum.En az 3.5 milyon Euro vermeliyiz ki gelsin bence.Onu da veremeyeceğimize göre.

Terim Galatasaray ve türk futbol için çok önemli kisiydi, ama artik işi bitti. Alinan son şampiyonluktan sonra emeklige ayrilsaydi çok güzel bir şekilde kariyerini bitirip, düşman yaratmadan hayatina devam edebilirdi. şimdi milli takimla rezil oldu ve boşu boşuna düsman yaratti kendisine.

Eger Futbol Kulüp olarak büyümek istiyorsak Terim artik gelmemeli. Kendi çaremize bakmamiz lazim, gençlerle o efsanevi 1996-2001 kadro gibi bir kadro yapip Avrupanin zirvesinde olan bir G.Saray görmek her G.Sarayli görmesi lazim, Aysal ve Terim gibilerle isimiz olmamali artik.

Son düzenleme:
Milli takimda az is yapip cok para kazaniyor su an. Kendisine karsi bir yonetimimiz gelirse sezon sonunda milli takim oyunculari yine sabote ederler zaten takimi. Milli takimdan ayrilmak zorunda kalirsa bizim kapi da acik olacak yani. Terim icin kazan-kazan durumu.

Terim artık td olarak gelmez bu kulübe. başkan olabileceğini de düşünmüyorum. izin vermeyeceklerdir. Bu nedenle terim sadece kulüp üyesi olarak devam eder.

Geri
Üst Alt