Fatih Terim‘den Maç Önü Açıklaması!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Fatih Terim: "Halil bizim gezici oyuncumuz, bloklar arasında da çok başarılı bir oyuncu. Merkezi kullanmak adına ona çok güveniyorum ve inanıyorum. Golü de bulursa kendisine büyük bir moral olacak."

Fatih Terim: "İyi bir yetenek, doğru oynuyor. Oynadıkça daha da aşama kaydedeceğini düşünüyorum. Ben de onlara bu şansı veriyorum."

Fatih Terim: Açıkçası teknik adamların konuşmalarının en zor olduğu anlar. Kimse burada kazanmayacağım demez. Bilgi olarak geçen haftaki oyunumuzu, bir kısmını dahi tekrarlasak bizim için önemli olacak. Sonuna kadar kovalayacağımıza inanıyoruz, düşünüyoruz ama ne olur bilmiyoruz.

gerçek amacı gizlemek için ileri sürülen neden, sözde neden.

Sonuncu sıradaki takıma karşı bile kesin kazanırız diyemiyoruz onlar konuşur FT yapar

" Merkezi kullanmak adına ona çok güveniyorum ve inanıyorum." aslında merkez oyununu doğru oynayabilirsen kanat oyunundan çok daha kıymetli. Bakalım biz de güveniyoruz Halil'e inşallah elinden gelenin en iyisini yapacaktır

Hoca eskiden kötü futbol arkasından “Haftaya daha iyi olacağız , yada şu haftadan sonra çok daha iyi olacak şunu düzelticez” gibi cümleler kurar ve cidden az yada çok bir farklılık ortada net görünebilirdi. Ama hocamın şu son 3 cümlesi bile..... yukarıdaki @Sami Karakoç arkadaşımında dediği gibi sen eskiye biz deliye hocam ama sanırım çok geç artık bazı şeyler için

Halil'i , Kerem'i iyi izle hocam.
Futbolu isimlerin oynamadığını farketmişsindir umarım.
Ancak bunun için biraz geç kalmış olabiliriz.

" Merkezi kullanmak adına ona çok güveniyorum ve inanıyorum." aslında merkez oyununu doğru oynayabilirsen kanat oyunundan çok daha kıymetli. Bakalım biz de güveniyoruz Halil'e inşallah elinden gelenin en iyisini yapacaktır
Iste ruh hastasi Etebo Gedsonu bile bozabilir

hani lig bitmis halili daha yeni kullanmaya basladi
aynisi kerem icin de gecerli
utanmadan bir de bu oyuncular hakkinda konusuyor
ati alan üsküdari coktan gecti

Orda hakemin ........... hatirlatim sana
Hakem her zaman bizi doğruyordu bu bahane değil o maçtan itibaren sistem değişti ve rezil bir futbol oynanmaya başlandı. Neyse ki hoca hatalarının farkına vardı birkaç maçtır iyi oynuyoruz ama iş işten geçti gibi.

Adamın yüzüne bakmamış
Tercih etmemiş
Zorda kalınca anca oynatmış
O 1-2 maçın tekinde iyi oynadıktan sonrada tercih etmemiş

kısaca zorda kalmasa tercih etmeyeceği adam en önemli oyuncumuzmuş meğer

işte bu yüzden istifa

Geri
Üst Alt