Fatih Terim'den Resmi Eren ve Serdar Açıklaması!

fbe8cb7442fad50e40a44addfbb15e07.jpg

teşekkürler!
uA!!!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
45084178047465369936.gif

Serdar Aziz'e hıyar gibi bu kadar bonservis verenlerin kafasına tüküreyim.

oram buram agriyor diyen kirik burunla oynarmiydi gecen sene.

feghouliyide oynatmadi. herif takintilinin teki.

Daha önce de dediğim gibi, bu iş gelmesi gerekenler gelmediği takdirde, sene sonu da kötü biterse, futbolcularla kalmaz, kalmamalı... Bu kulüp 2. bir transfer fiyaskosu kaldıramaz...

Serdar Aziz sezon sonu gönderilseydi daha iyi olurdu kanaatindeyim

İlginç işler dönüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beleşe falan yollamayın 3 milyondan aşağı yollamayın. Veren yoksada 2020 ye kadar dursun takımda.

Eren'in defolup gitmesine sevindim de Serdar'ın gitmesi iyi olmadı. Zaten stoper eksikliği yaşadığımız şu dönemde gitmesi defansif kurguyu iyice zayıflattı. Yerine kimi alacaklar devre arasında? Aynı ayarda birini veya daha iyisini bulabilecekler mi? Umarım bu karardan ötürü hem biz hem hoca büyük bedeller ödemez.

Ha Serdar'ı çok mu beğeniyorum hayır hatta sakatlık problemlerinden dolayı ipiyle kuyuya inilecek bir oyuncu olmadığını hep söyledim. Bir stopere zaten ihtiyacımız vardı şimdi bu ihtiyaç 2 oldu, 2 de santrafor lazım. Eh ayıkla pirincin taşını :red:

Özellikle Eren'in defolup gidecek olması sevindirici. Serdar konusunda çekimserim biraz. Ama Fatih hocam böyle bir karar verdiyse en doğrusu budur. Sonuna kadar destekçiniz hocam.

Geri
Üst Alt