Fatih Terim'den Resmi Eren ve Serdar Açıklaması!

fbe8cb7442fad50e40a44addfbb15e07.jpg

Böylesini de ilk defa gördüm.Durup dururken medya spot ışıkları altında oyuncular gönderiyoruz.

Ihtiyar yine iş başinda. Takimi mahvedip yine kacar bay ego. Ftor.

Miranda gibi lider bi stoper gelirse kimse serdarı hatırlamaz bile.Ozan,miranda uyumunun ujfa semih gibi olacağını düşünüyorum.Önemli 3 5 bonservis almak serdardan.2 forvet 1 stoper 1 de orta saha alırsak takım 2.devreye çok daha fazla güçlenmiş olarak girer.

Kulüp değil hanımın çiftliği sanki.

Serdar kararı kesinlikle yanlış. Bu adam kadro dışı olacak kadar kötü oynamadı hiçbir zaman. Fatih hocayı çok severim ama kibri onun sonu olacak. En iyi yerli stoperini çöp etti, parada etmez daha, şimdi birde yabancı sınırı açıklansa seneye ahmet ve sakıp ikilisiyle stoper hattı kurmak zorunda kalırız. Bu kararın sonuçları nı göreceğiz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sirayla gönderiliyor ise yaramazlar, bu daha fragman, sezon sonu gercek filmi izliyecegiz

Calisma kulturunden kasit nedir

Sakatlanmak ayrı oram buram ağrıyor demek ayrı.

Seninki de Terim'i övmek için ekstra kasmak oluyor.

Saglik heyetin oynayabilir raporu vermesine ragmen oyuncular oynayamam diyorsa bu iste sikinti var demektir ama

Birde herzaman ayni oyuncular bu sekilde davranirsa ilgi ceker

Terim’i bu konuda övecek degilim övülecek cok daha saglam argumanlar var aslinda ama gercekleri de göz ardi etmemek gerekir

Serdar en iyi yerli stoperlerden birisi,boslugunu doldurmak kolay olmayacak tabiki ama simdiye kadar kacirdigi Mac sayisi da bir hayli fazla

Saglik heyetin oynayabilir raporu vermesine ragmen oyuncular oynayamam diyorsa bu iste sikinti var demektir ama

Birde herzaman ayni oyuncular bu sekilde davranirsa ilgi ceker

Terim’i bu konuda övecek degilim övülecek cok daha saglam argumanlar var aslinda ama gercekleri de göz ardi etmemek gerekir

Serdar en iyi yerli stoperlerden birisi,boslugunu doldurmak kolay olmayacak tabiki ama simdiye kadar kacirdigi Mac sayisi da bir hayli fazla
Bu şartlarda doğru bulunması zor 1 hamle bana göre. Muadili yerli bir stoper de yok, üstüne FFP de var, Belhanda on kat daha sorumsuz hareketler yaptı belki de ama böyle olmadı.

Burada zaten asıl mevzu, ne olduysa hoca kişiselleştiriyor sorunları.

En basit örnek FB de Volkan Demirel bile kadro dışı kaldı ama apar topar gönderilmedi. Özür dilemesi halinde geri dönebilir denildi.

Bizde işler gerçekten çok ilginç, sonumuz hayırlı olsun.

Aynı cesareti selçuk için de bekleriz.Serdar ve eren beğenirsin beğenmezsin takıma katkı verdiler.selçuk efendi 5 senedir yatışta bir Allahın kulu çıkıp yaptırım uygulamadı.Selçuku da gönder samimiyetine inanalım

Eren'in yollanmasına sevindim, FT'nin bu sezon yaptığı tek doğru hamle belki de.

Geri
Üst Alt