Fatih Terim'den Schalke 04 Maç Sonu Basın Toplantısı

amannn hoca boşver

varsın cl'nin en güçsüz gruplarından birinden çıkmayalım. önemli mi?

#KenetlenBaşkaGALATASARAYyok

Schalke maçından sonra hala derbiyi konuşması..

Ozer geçiriyorum:
-fenerasyonun vereceği cezalardan ve hakemlerin bundan sonraki maçlar da ki yönetimlerin den korktuğu için onlara söyledilerini bir güzel yutup açıklamak zorunda kalmış.

- koc medyasından tirstigi için kocu bolca guzellemis(bildigimiz koc vs.diyerek)

-kebapci basip dayak yiyip kacan biri olarak kendisini marka olarak görüyor( en komiği de burası) birde sözde o marka ile koskoca GALATASARAY'i aynı kefeye koymuş.

-schalke maçının suçlusu olarak sevkleri işaret ederek yine her zaman ki gibi sucu kendine mal etmemiş.

-sürekli sahaya dalip milletin boynuna asılan hasan'in, bize çok faydası olduğunu belirtmiş

Bla blaa...

fatih terim demi bu
herkesten korkuyor :)
ya ahmed arif valla sal şu takımı
tutma sen

Ahmed Abi’yi yorumlarına rağmen seviyorum ama öyle yazıyor ki bazen, Yunan takımına iteleyelim istiyorum o an.

geçen sezon bekler kurtarıyordu bu sezon bekler resmen eridi gitti.

kızamıyorum da hocaya kadro kalitesi çok düşük.

iyi olduğumuz sezonda sol bek sıkıntısını sol açıkla çözebiliyorduk.

şimdi sol bek sıkıntısını sol bekin yedeğiyle bile çözemiyoruz.

Hocam bu takım neden mücadele etmiyor bu takımın fizik durumu niye yerlerde bu takım ne oynamaya çalışıyor bunlara kendini ver birazda diğer konularda yüzde yüz haklısın...

Ozer geçiriyorum:
-fenerasyonun vereceği cezalardan ve hakemlerin bundan sonraki maçlar da ki yönetimlerin den korktuğu için onlara söyledilerini bir güzel yutup açıklamak zorunda kalmış.

- koc medyasından tirstigi için kocu bolca guzellemis(bildigimiz koc vs.diyerek)

-kebapci basip dayak yiyip kacan biri olarak kendisini marka olarak görüyor( en komiği de burası) birde sözde o marka ile koskoca GALATASARAY'i aynı kefeye koymuş.

-schalke maçının suçlusu olarak sevkleri işaret ederek yine her zaman ki gibi sucu kendine mal etmemiş.

-sürekli sahaya dalip milletin boynuna asılan hasan'in, bize çok faydası olduğunu belirtmiş

Bla blaa...

Hocam sen şaka mısın? Kebabçının ifadesini okumadın mı darp etti dövdü sonra kaçtı diye. Napacaktı önce tokat atıp sonra yumrukladığı kebabçı da bir de Adana dürüm mü yiyecekti? Hele ali koç mevzusu tam saçmalamışsın izlemedin mi ali koç ve avaneleri nasıl tırsıyor el pençe duruyor terimin önünde. Antu da bile okudum adamlar ağlıyor koca koç neden korkuyor terimden diye. Teknik yönünü eleştir eyvallah bende çok eleştirdim Akhisar'a kupayı verdi dedim takım kondisyon ve taktik olarak çok kötü dedim ama şu zamanda beşikteki bebekten değneğiyle yürüyen dedeye kadar her Galatasaraylının tek vücut olma zamanı. Terimden nefret bile etsen bu nefreti içinde tut yeter

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eee maçta napmışız?
Ligdeki yine kötü sonuçta derbiden mi konuşacaz?
İyi konuşuyon da asıl önemli olan kısım sahada futbol oynanmaması.

Geri
Üst Alt