Fatih Terim'den Scott Piri'ye: "Milli arada tempoyu düşürelim"

@Yunus Can DUBLEN
insanların gorev şevkini kırdınız bir kişiyi üzdünüz
Çok üzüldüm şimdide. Başlığı proveke edecek şekilde açmasın o arkadaslar o zaman burası taraftar forumu olabilir ama sen yöneticisin kavga çıkacak başlıklardan uzak durman lazım kendi görüşün ile değil doğru şekilde sunman gerekiyor. Çok düşünceni söylemek istiyorsan bırakırsın modlugu gelirsin üye olarak ben şundan rahatsızım vs dersin . Provoke et ceza alma modsun diye olmaz.Proveke ettim diye banlamıştın beni unutma. Aynısını mod arkadaşa yapsana neden çünkü mod.Modsa ayirimci hareketlerden vazgeçmeli.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İmparator ayak volaeybolu ,tenisle menisle yıllardır kan alıyorsa asıl top oynatsa haksız rekabet olur doğru demiş.

Tabi tabii cağ dışı kaldı aynen.Yasini basını almışsın çeyrek final oynarken 5 6 yıl önceydi adam yaşlandı zaten 5 6 yılda cağ dışı kaldı. Hayatında gördüğün en iyi futbolu yine bu adam varken izledin gelmişsin çamur at izi kalsın yapıyorsunuz.Sizde saygı felan da kalmamış.Tekrar ediyorum her seferinde sana bu adamın başarılarını çıkart klüpten bjk gibi olursun onuda geçtim Ts bile olmayabilirsin, gelmişsin biatci diyorsun.Elestiriyi herkes yapıyor sizin ki nefret derecesinde ve bu adam nefret edebileceğin bir adam değil Galatasarayliysan he yok ben fenerliyim diyorsan nefret etmek için bir ton nedenin var o zaman saygı duyarım. Gelmişsin milyonlar cukkaliyor diyorsunuz hala utanmadan gelen adamları gördük teneke bağlayıp gönderdiniz ve tazminatını alarak gittiler sonra bu adam gelip yine şampiyon yaptı seni.Yaaaav Tr de şampiyon yapmaya ne var değil mi nede olsa herkes yapar görüyoruz yapıyorlar ama tersten.Sevmeyebilirsin ama SAYGI duymak zorundasın her konunun altında nefret söylemlerini bize empoze etmeye çalışamazsınız.Donup dolaşıp ayak tenisi pasta kesmeymis ulan sanki diğer adamlar varken pasta kesilmiyordu ayak tenisi oynanmiyordu. Antreman sonrası oynuyorlardir sanane.Dunyanin hangi kulübünde ayak tenisi oynamıyormuş söylesene. Rakip takımların satılmış kalemleri her antreman da ayak tenisi oynanıyor gibi algı yaratacak haberleri sunuyorlar senin gibi sazanlar da oooo bu takım hep ayak tenisi oynuyor çalışmıyor yatıyor sanıyor.Ne anlatıyorsam nefretin ile seni baş başa bırakıyorum.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koç’un paralı neferleri her yerde.. antu’nun 1905arif’leri hep olacak.. istedikleri kadar biatçı deyip dursun troller, Ali’nin neferleri.. gerçek Galatasaraylı gençler Fatih terim liderliğinde Galatasaray’ın zaferlerlerini kutlayacaklar..
kudursun Koç’un neferleri; yaşasın Galatasaray ve değerleri...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neuer bir kac gün önce asiri mac sayisi yüzünden isyan ediyordu. Fazla mac yüzünden artik eskisi gibi antrenman yapilmiyor diyordu. Haftada iki mac oldugu zaman sirf regeneration, taktik ve hafif calismalar oluyor diyordu.

Fazla ikili mücadeleli antrenman veya aramizda kücük turnuvalar yapamiyoruz diyordu.

Yani elestirinin bokunu cikartmayalim.

Koç’un paralı neferleri her yerde.. antu’nun 1905arif’leri hep olacak.. istedikleri kadar biatçı deyip dursun troller, Ali’nin neferleri.. gerçek Galatasaraylı gençler Fatih terim liderliğinde Galatasaray’ın zaferlerlerini kutlayacaklar..
kudursun Koç’un neferleri; yaşasın Galatasaray ve değerleri...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

(y)

Geri
Üst Alt