Fatih Terim'e Büyük Ceza Yolda

Hadi cezayı yedi de niye sahaya indi anlamadım.

Sahada Drogba Sneijder vs varken onlar taşırdı da kim taşıyacak şimdi

Biz arkasında duralım Koçlara yedirmeyelim diyoruz, hoca her seferinde aynı şeyi yapıyor.

Sıktı artık her sene 10 maça hocasız çıkmak.

Başımızda adam akıllı yönetim olsa ilk andan itibaren hocayı savunurdu yönetimden ağzını açan bile olmadı verilecek cezayı yükseltiyor itler

Biz arkasında duralım Koçlara yedirmeyelim diyoruz, hoca her seferinde aynı şeyi yapıyor.

Malesef bizimkiler bunu anlamiyor, Hocam bu konularda cok yanlis yapiyor.

Özellikle bu pandemi dönemi sebebiyle ortamı dahada çok germemek için yüksek cezalar vermezler tahminim Sergen bile ceza almadı ama 2 3 maç kesin alır tahminde savunma yaparmı hoca onuda sanmiyorum

Terim’in bu açıklamalardan sonra alacağı minimum 5 maçtır. Rıdvan filan hemen yolunu yaptı. Az ceza alacağını düşünmüyorum.

E takım kötü gidiyor, hiç tam kadro olmuyor. Na yapsın?
oteller eğlenceler havuzlar, Parasını alıp yatmak en iyisidir belki de?

Özellikle bu pandemi dönemi sebebiyle ortamı dahada çok germemek için yüksek cezalar vermezler tahminim Sergen bile ceza almadı ama 2 3 maç kesin alır tahminde savunma yaparmı hoca onuda sanmiyorum
2-3 imkansız hocaya kapıyı 5 den açıyorlar

kibirden olecek baksana hakeme evde anlatirsin fatih terimi oyundan attigini falan diyor sonunda da ahlaksiz diye ekliyor
hocam 1 sezon ceza almissin birak bu şovları artik kac yasinda adamsin hepimiz senin büyüklüğünü biliyoruz

kibirden olecek baksana hakeme evde anlatirsin fatih terimi oyundan attigini falan diyor sonunda da ahlaksiz diye ekliyor
hocam 1 sezon ceza almissin birak bu şovları artik kac yasinda adamsin hepimiz senin büyüklüğünü biliyoruz

Neredeydin

Olabilecek en ağır cezayı alırsa dahi buna söz etmeye hakkımız yok. Her işlerin yolunda gitmediği maçlarda aynı şeyleri yapması hoş değil.
Hoca hatalarından ders çıkarabilen biri değil. Geçen yıl ilk yarı Babelde ki ısrarından dolayı ligde çok puan kaybettik. Babel'i gönderdi. Bu sene bi baktık ki Babel kurtarıcımız olarak geri gelmiş. Transferlerde de fiyasyodur. Tudor'un takımı ile şampiyon oldu. Geçen yıl Tudor'un takımını dağıttı ve 6. oldu.

Ne desek ne yazsak bos olacak. Bence kirmizi karti filan normalde dogru belki Marcao da dogru ama iste bu eyyamcilik. Fener Bjk macinda en az 4 kirmizi daha olmaliydi ama onlara kiyamazlar. Hic konusuldu mu?
De Souza en az 2 mac haksiz oynadi. Roiser mi ne ayni sekilde. Altay atilmaliydi . Sergen de atilmaliydi. Daha 2 saridan kac kisi atilmaliydi. Onlara gelince sonuna kadar sabir, bize gelince pat pat

hattori hocamı yardımcı olarak getirecektik zamanında hata ettik

Olabilecek en ağır cezayı alırsa dahi buna söz etmeye hakkımız yok. Her işlerin yolunda gitmediği maçlarda aynı şeyleri yapması hoş değil.
Hoca hatalarından ders çıkarabilen biri değil. Geçen yıl ilk yarı Babelde ki ısrarından dolayı ligde çok puan kaybettik. Babel'i gönderdi. Bu sene bi baktık ki Babel kurtarıcımız olarak geri gelmiş. Transferlerde de fiyasyodur. Tudor'un takımı ile şampiyon oldu. Geçen yıl Tudor'un takımını dağıttı ve 6. oldu.
İşlerin yolunda gitmediği zaman mı?

Ne diyonuz ya? Son 7 maç 5 G 1 B 1 M

Nerede yolunda değil?

Transferlerde de fiyaskodur demiş birde hahaha

Aynen transferleri Terim yapıyor yönetim de teknik direktörlük yapıyor yani doğru

Geri
Üst Alt