Fatih Terim'e Küfür Eden Akhisar Taraftarı

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri

Simdi izleme fırsatı buldum.
Bu veled-i zinalar hocaya küfür ediyo oda karşılık veriyo. Hocayı bu ağzı salyalı itlerin küfürlerine maruz bırakan bu takım utanıyormudur biraz acaba

"Profesyonel olur susmalı" diyenler konudan atılmalı.

Terim'in ettiği küfür çok yanlış ancak öylesi seksist, cinsiyetçi küfürler herkesin dilinde. Terim üzerinden kendinizi aklamayın! Tribüne çıkmadığı için şükredelim.

Herkesin bir Terim acısı var. Hocayı yerden yere sokarım,gelişinde büyük tepki gösterdim ama bir insanın üstüne bu kadar gidilmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trabzonla bu akhisar pezolarını arenada o biçim yapıp göndermek lazım

Ağzına sağlık hoca, hocaya ilk onlar bir şey diyor videodan anlayamadım hocada gelişine sövmüş iyi yapmış.

Hocayı bu çapulculara yem edecek değiliz.

Terim'in küfrettiği Akhisar taraftarı olarak değiştirin başlığı.

terim sorumsuz davranmış

taraftarların hakettiğine eminim orası ayrı

terbiyesiz çomar hayatında ilk kez fatih terim görünce bi tarafı kalkmış.

Şu an bu konuda

- Ekrem Bey'i at mı kaçırdı?
- Hayır! At Ekrem Bey'i kaçırdı

muhabbeti dönüyor.

Gelmiş geçmiş en iyi Türk antrenör amenna ama Hoca bu tür problemleri aşamadı bir türlü. Kendisini de bizi de meze yapıyor beş para etmez insanların ağzına.

Son düzenleme:
Son derece cirkin bir goruntu . Zaten terimin kirilma anlarinda bu dominantligina ragmen cizgisini koruyamayip daha yukarilara cikamama sebebidir bu

Kufur edildi ise umursama git . Insanlarin realiteyle sorunu var , birisi sana a.. s.... dediginde fiilen o eylemi gerceklestirmis olmuyor

Zaten bu yuzden irkci soylemler haric (cunku olan bir durumu alaya almak demek) amerikada kufur serbest ama fiili mudahale suctur

F*ck muck susmazlar ama vuran olursa kabahatlidir

O yuzden burada sunu demelisiniz , ya bir kisinin kufuru digerini mesrulastirmaz diye dusunuyorsaniz terimi elestireceksiniz

Ya da mutekabiliyet var ise , akhisarli kisiye de bir sey soylemeyeceksiniz

Ben bu forumda kac kez kufur yedim , itiraz ettigim tek sey yonetimin gerekli reaksiyonu vermemesiydi , ama ben karsit kufur etmedim ? Neden ? cunku insan kalitem , beseri sermayem bunu gerektiriyor

Terimde bu yok , bir cok sey var , ama bu yok malesef

Kufur var ise orada gerekli tedbiri almakla gorevli kisilere sikayet edersin sonucunu beklersin

Kufur "ilk o etti, adrenalin , su bu.." gibi bahanelerle mesrulastirilamaz

Yok eger serbest olacaksa da (amerika stili) , o zaman da herkese serbesttir , bunun ilk edeni son edeni olmaz

"Bizim cocuklar" ederse sorun yok mantigi adaletsiz bir bakistir

O zaman hakeme bir antrenor kufur ettiginde hakem de mesela ona ana baci sovsun ilk eden antrenordu diye

Boyle hic bir yere varilmaz . Esit ve adil , ve terbiyeli olunacak

Geri
Üst Alt