Son derece cirkin bir goruntu . Zaten terimin kirilma anlarinda bu dominantligina ragmen cizgisini koruyamayip daha yukarilara cikamama sebebidir bu
Kufur edildi ise umursama git . Insanlarin realiteyle sorunu var , birisi sana a.. s.... dediginde fiilen o eylemi gerceklestirmis olmuyor
Zaten bu yuzden irkci soylemler haric (cunku olan bir durumu alaya almak demek) amerikada kufur serbest ama fiili mudahale suctur
F*ck muck susmazlar ama vuran olursa kabahatlidir
O yuzden burada sunu demelisiniz , ya bir kisinin kufuru digerini mesrulastirmaz diye dusunuyorsaniz terimi elestireceksiniz
Ya da mutekabiliyet var ise , akhisarli kisiye de bir sey soylemeyeceksiniz
Ben bu forumda kac kez kufur yedim , itiraz ettigim tek sey yonetimin gerekli reaksiyonu vermemesiydi , ama ben karsit kufur etmedim ? Neden ? cunku insan kalitem , beseri sermayem bunu gerektiriyor
Terimde bu yok , bir cok sey var , ama bu yok malesef
Kufur var ise orada gerekli tedbiri almakla gorevli kisilere sikayet edersin sonucunu beklersin
Kufur "ilk o etti, adrenalin , su bu.." gibi bahanelerle mesrulastirilamaz
Yok eger serbest olacaksa da (amerika stili) , o zaman da herkese serbesttir , bunun ilk edeni son edeni olmaz
"Bizim cocuklar" ederse sorun yok mantigi adaletsiz bir bakistir
O zaman hakeme bir antrenor kufur ettiginde hakem de mesela ona ana baci sovsun ilk eden antrenordu diye
Boyle hic bir yere varilmaz . Esit ve adil , ve terbiyeli olunacak