Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En başta, geçtiğimiz üç yılda niye hiç işe yarar, bonservisi makul bedelle alınabilecek oyuncular istemediğini sorardım. Modeste, Alan, Pato' yu filan isteyip, onlar alınamadı diye Diagne' ye servet gömülmesini birilerinin izah etmesi gerekiyor zira...
Scott Piri' de bir tek kendisinin görebildiği meziyetin ne olduğunu sorardım. Gitti, yıllarca yüzüne bakan olmadı, sonra yine bize geldi...
Oyuncu bazında soracaklarımın sonu gelmez; 3-5 inden sonra kebapçı gibi saldırıya uğramam kaçınılmaz olurdu! ..O yüzden Sorsam da seçili birkaçı belki?!..
Merhaba ben hamza hamzaoglu galatasarayin yeni td.ruyum.. Bu kutsal goreve gelmeden once cok pot kirmis olabilirim ama bu yerlileri adam edecem.. Beyler burada gunluk olarak hamzaya hayat verip olumlu olumsuz elestiri yapacaz.. Bu formati zamaninda chelsea forumunda gormustum dimattio days...
Hocam bu evlatlar seni yiyor derdim.
Bırak artık onu bunu kollamayı, kimseyi idare etmek zorunda değilsin.
İyise oynat iyi değilse yol ver gitsin.
Ha çok seviyorsan şoförlük yapsın bahçıvanlık yapsın sana derdim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.