Fatih Terim'e Ne Söylemek İsterdiniz?

70 yasina merdiven dayadin hocam, ama 40 yillik kariyerinde sunlari ogrenemedin:

1. Nasil Mustafa Denizli Derwall’e muhalefet ettiyse, muhalefet edebilecek kadar cesaretli, yanlislarini sana erkenden gosterebilecek bir yardimciya ya da yardimcilara ihtiyacin var, sana yalakalik yapacak insanlara degil.

2. Maçlarida yaptigin degisikliklerin %90i takima ya hicbirsey katmiyor ya da geri goturuyor.

3. Takintilisin. Onceki doneminde 4-5 ay Sabriyi sag kanat oynattin, ilk macindan son macina kadar rezalet oynadi. İnat ettin, inat ettin, sonunda pes ettin olan 4-5 ayda oynadigimiz onlarca maca oldu. Simdi ayni israri Omer Bayram icin yapmaktasin. Bu arkadasin bize fayda saglayabilecegi yegane mevki sol ic orta saha, o da 3. Yedek olarak. Ama sen bunu intikal edebe kadar herhalde sezon bitecek. Bu takinti halinden vazgecmek icin gec degil bence.

4. 96-00 doneminde elinde olan oyuncular Hakan Sukur, Hagi, Emre, Okan, Hakan Unsal, Popescu, Ergün, Taffarel gibi ust seviye oyunculardi. Özellikle Hagi ve Hakan Şükür kilit acmakta çok iyilerdi. Ancak simdi salt yetenekle is gorecek oyuncular da yok, eski sistemler de. Eger basarili olacaksan, gunumuz futboluna uygun, kadroya uygun cozumler uretmelisin.

5. 4 senedir takimin basindasin, halen orta sinif Anadolu takimlari kadar duran top kullanamiyoruz.

6. Kondisyonumuz rezalet durumda. Pres yspan takim diyosun, genelde rakip takimlar, Super Ligde bile bizdendaha etkili pres yapiyorlar. Bu nasil iş?

7. Gelen oyuncunun formu dusuyor, ileri gideb oyuncu cok nadir. Bunun sebebi bedir? Cozumu nedir?

Daha da yazarim ama bu bile uzun oldu :)

Yıllar önce bir kamera şakası izlemiştim de şimdi bulamadım. Son zamanlarda kötü oynayan bir oyuncu ile ilgili (nfl oyuncusu olabilir emin değilim) sokakta halkla röportaj yapıyorlar, "X oyuncusu hakkında ne düşünüyorsun?" şeklinde. Taraftarlar da sövmeye başlıyor. Sonra muhabir "Madem böyle düşünüyorsun hadi yüzüne de söyle o zaman" diyerek adamı şak diye bir platformun arkasından çıkarıyor. Sonrası malum, liseli kız gibi sevinç çığlıkları atan taraftarlar X ile deli gibi selfie çekilmeye başlıyor.

İşte ben o liseli kız gibi çığıran taraftar olurdum.

Zirvede bırakmak istiyor. Bu yüzden hocam yanına profesyonelleri doldur ve onların söylediklerini dikkate alıp uygula derim. Fatih hoca iyi şekilde vedayi hak ediyor. İnşallah inadindan vazgeçer

Hocam Ahmet Arif Kesen isimli bir abimiz var, yemekte o da bize eşlik edebilir mi?

Gözünü seveyim Arda'yı sal.

Barışı , Yunus'u sürsen sahaya kızmayacağım ama Arda'yı görünce şalterler atıyor.

Hocam seni baba gibi seviyorum ancak kendini daha fazla yıpratmadan bıraksan mı acaba?

Hocam bir kere profesyonel gerçek anlamda eğitimini almış antrenörlerle çalışman lazım. (İlla da bırakmam diyorsan)

Böyle necati selçuk sırf top oynadılar diye bunlardan antrenör olmaz.

Hocam bir de akbaba, ömer, arda gibi gerçekten kötü ve yaşı da ilerlemiş topçuları oynatma hocam. Onların yerine vallahi 17-18 yaşında çocukları oynat onlar kötü oynasın hocam.

Hocam bir de lütfen bu avrupa ya birkaç profesyonel yolla bunlar antrenmanda ne yapıyorlar ne ediyorlar öğrensinler de biz de bunları yapalım. Senin antrenmanlar galiba bir boka yaramıyor hocam topçularda hiç derman yok.

Hep diyorsun ısıran baskı yapan takım. Genç oyuncularda bile o derman yok hocam. bu sene de olmayacak galiba. Hocam tudor zamanına bile baksak (fizik kondisyon olarak) hocam takım yeminle adam yiyordu. orgazm oluyorduk hocam

Hocam seni çok seviyorum ama beni mahçup et takım fişek gibi olsun ben gt olmaya razıyım ama artık ümidimi tamamen kaybetmeye başladım hocam.

Neden ilk yarıları çöpe atacak tercihlerle maçlara çıkma alışkanlığınız var?

Teknik kapasitesi kısıtlı oyuncularla teknik kapasite gerektiren oyun anlayışlarını uygulama fikrine nasıl sahip olabildiniz?

Hoca bak bu saatten sonra yuhalanmadan gitmek istiyosan bir sağlık şeysi uydur, bırakmak zorundayım falan de, hatta doktor desin onu başta onla kavga falan edersin, bi de bi şov organize edelim bööle omuzlar üstünde hastaneye falan

Nasıl olsa birileri gelir toparlar, 1 yıl sonra yine gelirsin, zımba gibi dönüyorum falan dersin, 4-5 yıl da öyle idare edersin

Saha skorları yardım eder inşallah hocam doğru yoldasın.
Tek eksiğin insanoğluna fazla güvenip geçmişte kalıyorsun.
Muslera, arda, Ömer Bayram...
Bunlara güvenmeye devam edersen saha sonuçları kötü gelir ve yazık olur bu yapılanmaya...
Mert günok u al hayalindeki yüzde 83 topla oynamaya ulaşalım.
İnadı bırak
Bitiklere can vermeye uğraşma

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt