Fatih Terim'i Galatasaray'ın Başına İstememek Neyin Kafası Arkadaşlar?

Mehmet Akif Yüksel

Kırmızı Üye
Kendisi Galatasarayın futbolcusu olarak oynamış, Td olarak Galatasarayı hiç gelemiyecek seviyelere getirmiş, Bir Uefa, Super Kupayıda ona yazarım kadro aynı kadro daha lucescu geleli 2 ay bile olmamıştı, 4 yıl üste üste şampiyon, ligi 8 bitiyorsun geliyor 2 sene üst üste şamiyon Galatasaray divan kurul üyesi..

Bir iki maç yanlış kadro çıkarmış neyin yanlışı arkadaş?

Arda koymasan , Arda nasıl olmaz Barcelona oyuncusu, koysan form olarak çok kötü,
Volkan Demirelin zaten yaptıkları ortada,
Hakan Çal zaten hiç bir zaman hızlı adam geçen oyuncu olmadı şutları ve frikileri olan bir adam fırsata geldi ama kullanamadı,
Hakan Çal, oynatmadın diyelim kimi oynatacaksın?

Mehmet topal ispanyada lakabi örümcekti neden adama yapıştımı topu almadan bırakmaz stoperde Semih çok forumsuz olunca Ne fenerde Ne bjk Türk stoper olmayınca defansı güvenci altına almak için öyle bir adım attıkı gruplarda başarılı oldu.

Milli takımın zaten Forveti çok çok kötü bir yanda Burak bir yanda Cenk

Bu kadronun gerçekten Avrupa Şampiyonasında olması mucizeydi, Hollandayı eledik şanslımıydık evet şanslıydık ama belli bir emeğin sonucuydu bu,

Geçmiş senelerde Ersun Avci, Hiddink geldi milli takımın hali ortadaydı.

Bir şenol hoca var Dünya Kupasında büyük başarı elde etti, Şenol hoca kötü hoca felan demiyorum fakat 10 oyuncu Terim oyuncusu olduğunu herkes biliyor..

Kötü ayrıldık evet Ama Galatasarayda herzaman bitmeyen bir kredisi mevcuttur hocanın, Sövmeye dahi giden yorumlar okuyorum, Vallahi Ayıptır...

Olcanı niye almış, sen oraya götürmüşün 20 küsür futbolcu, rakip ispanya skor 3-0 herkesin oynamasını istersin bu heyecanı tadmasını istersin,görürsünüz ilk 2 maçda o heyecanı tadmayan ne kadar oyuncu varsa hepsini yensede yenilsede şans verecektir.

İnşallah Gsnin başına gelir başarılı olsada başarısız olsada evet kibirli evet çok egolu ama Galatasaray'da bu adamın bitmeyen kredisi mevcuttur.

Sürekli sürekli Aysal ve Terim ismi görmekten artık midem bulandı. Yahu bırakın gittiler işte. Artık ölseler de kurtulsak diyorum. Dünyada bu kadar kısır döngüyü reçete oalrak gören bir insan topluluğu var mı bilmiyorum. Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuştur tamam kabul ama yeter artık.

Sürekli sürekli Aysal ve Terim ismi görmekten artık midem bulandı. Yahu bırakın gittiler işte. Artık ölseler de kurtulsak diyorum. Dünyada bu kadar kısır döngüyü reçete oalrak gören bir insan topluluğu var mı bilmiyorum. Fatih Terim Galatasaray'da efsane olmuştur tamam kabul ama yeter artık.
Keşke başka adamlar başka efsaneler çıkarsak ama yok işte kardeşım Mancisini dahi getirdik, Prandelisini dahi getirdik, Türkiyeye gelip başarılı olan yabancı td sayısı ellerin parmak sayılarını geçmiyor yapacak başka birşey yok sen böyle düzgün yorum yapıyorsun ama Terime sövmek neyin kafası Neyin Galatasaraylılığı bu bazı arkadaşlar var forumda dalga geçiyorlar bunlarda musade edilmesini şahsım adına istemiyorum tepki olarak açıldı bu konu birazda.

Bu Fatih Terim bizi milli takım için bırakmadı mı? Hala neden peşinden gidelim.? Bu benim fikrim.

Bu Fatih Terim bizi milli takım için bırakmadı mı? Hala neden peşinden gidelim.? Bu benim fikrim.
Yanlış anlama Milli takım bir Galatasaraylı için dahi olsa daha üstündür, Bir fenerlisinden dahi daha üstündür, bir bjklisinden dahi daha üstündür, adı üstün Milli bizim hepimizin takımı, oraya herkes gitmek ister.

Yanlış anlama Milli takım bir Galatasaraylı için dahi olsa daha üstündür, Bir fenerlisinden dahi daha üstündür, bir bjklisinden dahi daha üstündür, adı üstün Milli bizim hepimizin takımı, oraya herkes gitmek ister.

Olay milli boyuttan ziyade Terim'in, Aysal denen botoksluyla girmiş olduğu ego yarışı. Albayrak'ın açıklamalarına bakacak olursak Aysal da fena ego kasmış zaten. Hoca bu durumu fırsata çevirmeyi bildi. Daha stressiz bir görevi kabul etti.

Kredi olayı bitmiştir. Vefa ile profesyonel kulüp yönetilmez. Ne kadar profesyonel yönetilmesek de hatır gönül işleri ile bu işler yürümez. Teknik anlamda takıma birşey katamamış, oyun bilgisi geliştirmemiş, elinde tek tek baktığında iyi bir oyucu grubu bulunmasına rağmen yeterli oyunu göstermemiş Fatih Terim'in gelmesini istemek çok şaşırtıcı. Kendisini severim ama mümkünse gelmesin. Bizans oyunları yeniden başlamasın. Kulüpte bugüne kadar emeği olan yöneticiler, divan üyeleri, hocalar vs hepsini uzaklaştırıp, geçmişte hesaplaşması bulunmayan adamlarla yola devam etmek gerekir.

Selçuk'u Semih'i ölene kadar oynatir. Bonusta Sabri ama onu fazla sevmiyor bence.

Fatih Terim'in gelmesi bana göre bir acizlik göstergesi olur. Siz Dursun'un gerçekten Terim gelsin de yeniden yapılanmaya gidelim, yeni takım kuralım düşüncesinde olduğunu mu zannediyorsunuz? Adamın tek derdi Terim gelsin de, kendisi eleştiri odağı olmasın. Alp Yalman hamlesi de bu yüzden.
Terim gelip de ne yapacak Allah aşkına? Elinde sihirli değnek olsa Milli Takım için kullanırdı. Ama gördük işte. Berbat takımla, yetersiz oyuncu grubuyla Terim de başarılı olamıyor. Yeni bir kadro kurmak lazım. Terim öyle ucuz oyuncularla falan iş yapamaz. Bizim de fazla para harcama lüksümüz yok. Terim'in bu seferki dönüşü 90% 2. dönemine benzer.

Keşke başka adamlar başka efsaneler çıkarsak ama yok işte kardeşım Mancisini dahi getirdik, Prandelisini dahi getirdik, Türkiyeye gelip başarılı olan yabancı td sayısı ellerin parmak sayılarını geçmiyor yapacak başka birşey yok sen böyle düzgün yorum yapıyorsun ama Terime sövmek neyin kafası Neyin Galatasaraylılığı bu bazı arkadaşlar var forumda dalga geçiyorlar bunlarda musade edilmesini şahsım adına istemiyorum tepki olarak açıldı bu konu birazda.
Mancınıyi getirdikte yaptık daha ilk maçından terim diye batırıldı. Dk 1gol 1 böyle bir ortamda başarılı olabilir miydi. Lucescuya terime verilen bu rahatlık ve güven verilseydi bugün bam başka bir imparator dillemesi yapılırdı, biz ne yaptık gittik terimi geri getirdik sabır bile istemedim. Aynı lucescuya ne yaptı gitti Ukrayna futboluna tarih yazdi

Gercekten Turkiyede GalatasarYdada hic bir basari cezasiz kalmiyormus bu kadar Terim nefreti bir fenerlide bile zor bulunur daha terim milli takin icin Galatasaray icin ne yapmasi lazim acaba?

Gercekten Turkiyede GalatasarYdada hic bir basari cezasiz kalmiyormus bu kadar Terim nefreti bir fenerlide bile zor bulunur daha terim milli takin icin Galatasaray icin ne yapmasi lazim acaba?

Bir şey yapmasına gerek yoktu bunu yapmasaydı yeterdi
y4zDlN.jpg

ftyi istemeyen arkadaşların eski mesajlarına dönün bakın
bilic, vitor, prandelli, mancini (yakın dönem hocaları) için sezon içinde neler demiş
coğu ne kadar berbat td olduklarını yazmışlar sabretseler olur diyen var mı merak ediyorum bu hocalar için peki soru şu:
Puel gelse kaç ay sabrediceksin, simeone gelse ne kadar dayanıcaksın?

Bu teknik direktör bozuntusunu getirmek ihanet olur artik.

4-5 hazirlik macindan beri resmen atagimiz yok, grup maclarinda sacma duran toplardan ciktik.. Ilk turnuva macinda yine atagin yok, sen ise atagin olmadigi halde forvet Cenk Tosun'u cikarip Burak'i koyuyorsun.

Tek hata'yi burda mi gördün lan? Bu kadar mi kör olunur. Sonra agizim acik izledim maci; 0-2 olmus, oyuna giren Nuri, cikan Hakan. Eh düzen ve taktik nedir? Bi baktim Ozan sag kanat oynuyor.

Te allahim ya.

Tüküreyim böyle düzeni, Bundesliga'yi döktüren Hakan, Yunus veya takimin en aktif oyuncusu Emre'yi kullanmamak neyin kafasi? NEYIN ARKADAS NEYIN?

sorun teknik direktör degil sorun baskan ve yönetim ,system ve istikrar kurabilecek yönetim lazim fatih terim gelir bir iki sene kendi liginde gene baklavasina oynarsin ve avrupada günlük basarilar kazanirsin bu kadar ama avrupadan ne kupa getirebilirsin nede final görürsün.artik bunu kabul edin fatih terim system ve taktik anlamda zayif ,hep bir gaz vermeyle kandirmacalarla kazanir.

sorun teknik direktör degil sorun baskan ve yönetim ,system ve istikrar kurabilecek yönetim lazim fatih terim gelir bir iki sene kendi liginde gene baklavasina oynarsin ve avrupada günlük basarilar kazanirsin bu kadar ama avrupadan ne kupa getirebilirsin nede final görürsün.artik bunu kabul edin fatih terim system ve taktik anlamda zayif ,hep bir gaz vermeyle kandirmacalarla kazanir.

uefa kupası gazla mı kazanıldı? 4 sene üst üst şampiyonluk gazla burası iyi antu kafası oldu

Geri
Üst Alt