Fatih Terim'i Galatasaray'ın Başına İstememek Neyin Kafası Arkadaşlar?

taktikten anlamayan sadece iyi futbolculari oldugundan dolayi isim yapmis bir herifi niye isteyeyim ben? kacip gitti düsmanlarimiza kalsin orada parator. Su aralar yumruklari yiyor neredeyse nakavt olacak. kalsin orada

Benim milli takımım Galatasaray arkadaşlar. Hükümetin, tüpçünün, reklam yıldızlarının takımı benim milli takımım olamaz.

Ne desek boş bu saatten sonra.Çek maçı oynanır istifasını verir aynı hafta Dursunla yan yana oturup imzayı atar.Gelmiyeceğini düşünüyordum ama bu saatten sonra kesin geldi.Saçma sapan transferlere hazır ettim şimdiden kendimi.

Bu sene olmazsa yarin birgun seve seve gelecek o yuzden hazirlayin kendinizi simdiden

uefa kupası gazla mı kazanıldı? 4 sene üst üst şampiyonluk gazla burası iyi antu kafası oldu

O dönemdeki fatih teri. Simdiki fatih terim arasinda daglar kadar fark var ,simdi egosundan dogrulari göremiyor.mesela bugün inat etmese m.topal defansda oynatmasa bugünkü skor cikarmiydi ,gurur yapmayip ömer toprak milli takima cagirsa yanlismi olurdu,suan fatih terim kendini herseyin üstünde görüyor ben biliyorum kimse birseyden anlamiyor kafasinda.

ayrica gelse bile en fazla 2 sene veriyorum gene birisinle kavga eder takimdan ayrilir.

O dönemdeki fatih teri. Simdiki fatih terim arasinda daglar kadar fark var ,simdi egosundan dogrulari göremiyor.mesela bugün inat etmese m.topal defansda oynatmasa bugünkü skor cikarmiydi ,gurur yapmayip ömer toprak milli takima cagirsa yanlismi olurdu,suan fatih terim kendini herseyin üstünde görüyor ben biliyorum kimse birseyden anlamiyor kafasinda.

ayrica gelse bile en fazla 2 sene veriyorum gene birisinle kavga eder takimdan ayrilir.

gazla kazanılmadı yani iyi tamam

Başlıktaki "istememek" kelimesini istemek olarak okuyup, konuya bir hevesle girmiştim oysa ...

Dursun ve Terim kombosu bizim felaketimiz olur. Arkasinda Aysal gibi bir guclu sahsiyetin freni olmayinca ftor kulubu tek eline alir, dursunu kuklasi yapar ve bizi felaketimize goturur. Canaydin&ftor donemini bile ararsiniz ayiktirayim. Ki o donem bizim batisimizin son ve en kalin civisinin cakildigi donemdir. Sipeşıl tenks tu zırtarapator.

ayikligin kafasidir tabi ki

Tamam Terim istenmiyor da kim gelecek peki? kim bizi seneye şampiyonluğa oynatacak? Şu an kim gelir de bunu başarır

Aynı şekilde Dursun Özbek gitsin diyoruz da kim başkan olsun peki? Varmı güçlü bir aday? Varsa nerde napıyo şu an

Son düzenleme:
terim gelir gelmez bilemem. mevzuda bu degil zaten.

bizde mevcut yönetim oldugu sürece gelecek sezonda rezil bir sene yasarız.

şinoyu melo gibi taraftarın gözünde bitirip şinoyu satma derdinde olan ve şinodan gelen parayla yeni evlatları kulübümüze kazandırmayı amaçlayan Televole yönetimi hangi teknik adamı getirirse getirsin rezalet bir sezon daha bizi bekliyor olacak !! elimde olsa yerli oyuncu olarak bir tek sinan ve iki üç tane de alt yapıdan yerli oyuncuyu takımda bırakıp fransa almanya ispanya ikinci liginden hatta 3.liginden topçu alıp takımı doldururdum içlerinden iyi çıkanlarıda türk vatandaşı yapar milli takıma koyardım !!! futbolumuz başka türlü asla büyümez bu rezilliği her sene hem kulüp hem milli takım seviyesinde yaşarız !!!

Kendisi Galatasarayın futbolcusu olarak oynamış, Td olarak Galatasarayı hiç gelemiyecek seviyelere getirmiş, Bir Uefa, Super Kupayıda ona yazarım kadro aynı kadro daha lucescu geleli 2 ay bile olmamıştı, 4 yıl üste üste şampiyon, ligi 8 bitiyorsun geliyor 2 sene üst üste şamiyon Galatasaray divan kurul üyesi..

Bir iki maç yanlış kadro çıkarmış neyin yanlışı arkadaş?

Arda koymasan , Arda nasıl olmaz Barcelona oyuncusu, koysan form olarak çok kötü,
Volkan Demirelin zaten yaptıkları ortada,
Hakan Çal zaten hiç bir zaman hızlı adam geçen oyuncu olmadı şutları ve frikileri olan bir adam fırsata geldi ama kullanamadı,
Hakan Çal, oynatmadın diyelim kimi oynatacaksın?

Mehmet topal ispanyada lakabi örümcekti neden adama yapıştımı topu almadan bırakmaz stoperde Semih çok forumsuz olunca Ne fenerde Ne bjk Türk stoper olmayınca defansı güvenci altına almak için öyle bir adım attıkı gruplarda başarılı oldu.

Milli takımın zaten Forveti çok çok kötü bir yanda Burak bir yanda Cenk

Bu kadronun gerçekten Avrupa Şampiyonasında olması mucizeydi, Hollandayı eledik şanslımıydık evet şanslıydık ama belli bir emeğin sonucuydu bu,

Geçmiş senelerde Ersun Avci, Hiddink geldi milli takımın hali ortadaydı.

Bir şenol hoca var Dünya Kupasında büyük başarı elde etti, Şenol hoca kötü hoca felan demiyorum fakat 10 oyuncu Terim oyuncusu olduğunu herkes biliyor..

Kötü ayrıldık evet Ama Galatasarayda herzaman bitmeyen bir kredisi mevcuttur hocanın, Sövmeye dahi giden yorumlar okuyorum, Vallahi Ayıptır...

Olcanı niye almış, sen oraya götürmüşün 20 küsür futbolcu, rakip ispanya skor 3-0 herkesin oynamasını istersin bu heyecanı tadmasını istersin,görürsünüz ilk 2 maçda o heyecanı tadmayan ne kadar oyuncu varsa hepsini yensede yenilsede şans verecektir.

İnşallah Gsnin başına gelir başarılı olsada başarısız olsada evet kibirli evet çok egolu ama Galatasaray'da bu adamın bitmeyen kredisi mevcuttur.

Ft yi istememek sunun kafasi:

1.Futbol taktigi ve felsefesi yok .

2. Ft 2. Gelisinde 60 milyon dolari cope attirdi.Ve basarisiz oldu.

3. Ucuncu gelisinde GS tarihinin en pahali kadrosu kuruldu ve ancak o sekilde basari geldi.

4. Simdi dusuk butcemiz var. Uefa kriterleri net. FT dusuk butce ile basarili olamaz.

5. FT tum yaz takimi calistirmak yerine milli takimla flortlesti. Altyapisini akp ile hazirladi. Hiddinkin sozlesme detaylarini temmuzda federasyondan istedi. (Net kaynagindan bilgidir). Ne transfer ne de takimla ilgilendi.

6. Gitmeden 2galibiyet , 4 beraberlik ve 6 golluk real hezimeti ile takimi birakti.

7. Akp yardimi ile kendisini "itibarsizlastirdigi" suclamasi ile saldirdigi demirorenle anlasti. Milli takimla anlastiktan sonra Medya uzerinden kendisini kovdurmak amaci ile Unal Aysalin sozlesme uzatma teklifine mikrofonlardan milyonlarin gozunun onunde " Birileri memnun olsun diye imza atacak halum yok" dedi.

8. Tupcu ile basin toplantisinda gevsek gevsek siritarak unal aysala kapak olsun tarzi alay etmeleri tarihe not edildi.

9. Uluslararasi alanda 32 takim arasinda en kotu ve ne yaptigini bilmeyen tek takim biziz.

10. FT madem bu kadar iyi td. Hatta imparator. Neden 2002 den bu yana bir Avrupa takimi kendisine talip olmuyor??

Ve halen bu elemanı takımın başında görmek isteyenler var.

1. 7 yılda 6 şampiyonluk alan bu adam.
2. UEFA kupasını alan bu adam.
3. Formundaki 1 yıldızın yaratıcısı beğenmediğin bu adam
4. Şuan taraftar sayın fenerden fazlaysa ha işte sebebi de bu adam .
5. Hezimet dediğin şeyler bir zaman olağanken Avrupa'da takımları yenen, hatta utanmadan stadda seyredebilmenin sebebi de bu adam.
6. Kıçında dolaştığınız adamların milyonlar harcarken sıfır kupa ile sonlandırdı sezonlarda senin okulda dağda bayırda fenerle bjk ile t....ş....k geçmeni sağlayan bu adam.
7. Harcadığınız misli fazlasını hem prestij hemde başarı adına sağlayanda bu adam.
Şimdi forumda bir kaç bebe laf sokarak kendi tatmin ederken hala sokakta dolaşırken bir takım İSMİNİ SÖYLEYEBİLMENI DE SAĞLAYAN BU BAM BAM Cİ ADAM.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih terim iphone 6 ve lg g5 in olduğu piyasada nokia 3310 dur.

bu ft denen adamın b.kunda boncuk mu var temcid pilavı gibi gelir kulübü batırıp sömürüp kaçıyor bu parator yüzünden lucescu gibi cevheri harcadık

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt