Fatih Terim'in Akhisar Maçı Öncesi Açıklamaları

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1537717184407.webp

Böyle maçlardan sonra ilk lig maçı tehlikeli geçer konsantre olmak lazım. Akhisar kendi evinde iyi takım. Geçen yıl süper kupayı da onlar aldı. Dikkat edip iyi konsantre olmamız lazım Bizim için CL önemli ama ligde önemli. Birkaç gün önce muhteşem bir galibiyet alan bir takımın bugün burada da aynı şekilde oynamasını bekliyorum. İnşallah iyi oyunla 3 puanı alırız.

Böyle maçları kazan diye o kadar para alıyorsun hoca zaten. Kadroda moralli ve yeterli. Şu Akhisardan bizi kazasız belasız çıkar.

Hoş olmayan bi üslup bide bunu sen nasıl yazdın onu anlamadım bu tarz mesajına denk gelmedim daha önce.

Yaptığı açıklamaya istinaden. Dinlemedim ama okudum. Bana bahane sunması bu maç için affedici olmaz. Yarın derbi varken.

Hakaret yok aldığı über maaş üstünden hatırlatmamı yaptım.

Yaptığı açıklamaya istinaden. Dinlemedim ama okudum. Bana bahane sunması bu maç için affedici olmaz. Yarın derbi varken.

Hakaret yok aldığı über maaş üstünden hatırlatmamı yaptım.
Fatih hoca doğrular yapmıştır yanlışlar yapmıştır belki yalan bile söylemiştir taraftara ama bahane sunmamıştır olumsuz sonuçlara karşı yol yapmamıştır . Ben hatırlamıyorum en azından
Ayrıca kaybederse affetmeyecekmisin yani :red::red:

Düşük maaş alırsa kaybedebilir çok alırsa kaybedemez :ka:

olası bi yenılgıde cl macına topu atacagım diyor cık ve karsı takımı madara ettttttt

Fatih hoca doğrular yapmıştır yanlışlar yapmıştır belki yalan bile söylemiştir taraftara ama bahane sunmamıştır olumsuz sonuçlara karşı yol yapmamıştır . Ben hatırlamıyorum en azından
Ayrıca kaybederse affetmeyecekmisin yani :red::red:

Düşük maaş alırsa kaybedebilir çok alırsa kaybedemez :ka:

Hiç affetmedim ki..

Bahane mactan önce hazırdı zaten

Yenilirsin fark da yersin ama bu denli kabulleniş isyan etmeme hırs yok.. Bu açıklanamaz. İnsan olan utanır insan içine çıkamaz rezillik diz boyu. Çıkın portoyu yenin gruptan çıkın akhisardan Trabzon dan fark yedikten sonra anlamı yok. Hiç onur gurur yokmu basın toplantısında bunu sorun hocaya. Tudordan farkın ne hoca. Skorlar rezil futbol rezil

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt