Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Terim'cilerin kararsızlara kebap dağıttığı yönünde iddialar geliyor.

Kararsızların genelde Terim karşıtları olduğunu düşünmekteyim. Şu an çoğunluğu sahilde güneşleniyor.

Kararsızlıklarının arkasında kararlı bir şekilde duramayacaklarını düşündüğümden muhtemelen yüreklerinden geçen oy evettir abi.

aslinda bosuna tartisiliyor f terim tekrar GS a dönecegini sanmiyorum ,milli takimda cok iyi para kazaniyor bu paralari GS veremez ,iki takim calistirma iside olmaz fati terim istesede federasyon böyle topa girmez ,o yüzden milli tekimin basinda kalicaktir .yani yeni hocamiz thomas schaff dir h.o .

terim aysal kavgaları
smff smfff
tıpkı eski günlerdeki gibi
özlemişim :005:

Elbette.

Galatasaray'ımızı toplam 8 sezonda 6 kez lig şampiyonu yaptığı, Avrupa'da destan yazıp UEFA kupasını almamızı sağladığı, rakip takımları ve camialarını hop hop hoplattığı ve adam gibi adam olduğu için gelmesini istiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende bu yazının altına imzamı atıyorum

Dursun varken madara olur.. o yüzden hayır.. dursun gitmeden herkese hayır..

Ama bir yandan dursun varken gelmesini ve anyanın konyanın ortaya çıkmasını istiyorum..

İlk 4 senede faruk süren ve hagi'ye, son döneminde de ünal başgan'a dua etsin..

Gelirse 2.Terim döneminin aynısı olacağını düşünüyorum. Ama seneyi idare edebilecek pek hoca yok.

-Tapatalk-

Hayir diyenler ya saka yapiyorlar, ya galatasaray dusmani, ya da mourinho veya guardiola'nin gelmesini bekliyorlar.

Imparator 4-5 yil once geldiginde bahar geldi, maci seyretme zevki geldi, stad her macta full, ligi domine eden bir takim, ofansif oynayan bir takim, sampiyonlar liginde ceyrek finale cikmis bir takim... Fatih hoca simdi degilde ne zaman gelsin arkadaslar? Simdi tam zamani, gelip, dogru transferler yapip, bir istikrar yakalayip, gelecek sezon sampiyon olup ve ardindan sampiyonlar liginde tekrar adimizdan ses getirme zamani.

fatih-terim1.jpg

Abi 2. seçeneğe de bir baksaydın o da mı uymuyor?

Uymuyorsa haber et bir şeyler daha buluruz. :DD
2. seçenek de uymuyor kardeşim hatta bunun seçenekle falan alakası yok. Fatih hocaya karşı sevgim ve saygım eskisi gibi değil bundan sonra da olması zor görünüyor. Ben tamamen Galatasaray'ımın menfaatlerini düşünüyorum. Bu noktada gurur yapılmaz. FT'nin gelmesi bizi şampiyon yapacaksa gelsin. Lakin Dursun ile falan zaten mümkün değil. Gelmeyi düşündüğünü de sanmıyorum. Fatih hoca yaralı parmağa işemez.

Oy kullanmama konusunda kararlıyım :D
Sonradan çıkarıp önüne koyuyorlar tabi o da doğru :D Ben bile dursun'a evet demişim zamanında bir ankette hey gidi hey :D Gerçi bir alternatif mi vardı o da ayrı bir konu.

Dursun varken madara olur.. o yüzden hayır.. dursun gitmeden herkese hayır..

Ama bir yandan dursun varken gelmesini ve anyanın konyanın ortaya çıkmasını istiyorum..

İlk 4 senede faruk süren ve hagi'ye, son döneminde de ünal başgan'a dua etsin..
Haoydaaaa hür iraden ile bu karari verdigine eminmisin reyiz?

Gelirse basarili olur ama tupcuyle kader ortakligi yaptiktan sonra gelmesini istemiyorum.Dursun varken gelme ihtimali yok zaten.

Terimi asagilamak icin kebapci deniyor. Boyle gerizekalica birsey olabilir mi arkadas? Mesela Italyan taraftarlar da Manciniyi asagilamak icin makarnaci pizzaci lasanyaci falan diyorlarmidir acaba?

Geri
Üst Alt