- 14 Haziran 2009
- 28.854
- 12.866
- 2.698
Senin rengin nedir?Anlaşılan bu seçim sonuçlarına da kararsızlar büyük etki edecek.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin rengin nedir?Anlaşılan bu seçim sonuçlarına da kararsızlar büyük etki edecek.
Yok öyle bir şey![]()
![]()
Senin rengin nedir?![]()
Kararsızların genelde Terim karşıtları olduğunu düşünmekteyim. Şu an çoğunluğu sahilde güneşleniyor.
Hemde iskender türünden.Terim'cilerin kararsızlara kebap dağıttığı yönünde iddialar geliyor.
Elbette.
Galatasaray'ımızı toplam 8 sezonda 6 kez lig şampiyonu yaptığı, Avrupa'da destan yazıp UEFA kupasını almamızı sağladığı, rakip takımları ve camialarını hop hop hoplattığı ve adam gibi adam olduğu için gelmesini istiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2. seçenek de uymuyor kardeşim hatta bunun seçenekle falan alakası yok. Fatih hocaya karşı sevgim ve saygım eskisi gibi değil bundan sonra da olması zor görünüyor. Ben tamamen Galatasaray'ımın menfaatlerini düşünüyorum. Bu noktada gurur yapılmaz. FT'nin gelmesi bizi şampiyon yapacaksa gelsin. Lakin Dursun ile falan zaten mümkün değil. Gelmeyi düşündüğünü de sanmıyorum. Fatih hoca yaralı parmağa işemez.Abi 2. seçeneğe de bir baksaydın o da mı uymuyor?
Uymuyorsa haber et bir şeyler daha buluruz.D
Sonradan çıkarıp önüne koyuyorlar tabi o da doğruOy kullanmama konusunda kararlıyım![]()
Haoydaaaa hür iraden ile bu karari verdigine eminmisin reyiz?Dursun varken madara olur.. o yüzden hayır.. dursun gitmeden herkese hayır..
Ama bir yandan dursun varken gelmesini ve anyanın konyanın ortaya çıkmasını istiyorum..
İlk 4 senede faruk süren ve hagi'ye, son döneminde de ünal başgan'a dua etsin..
Haoydaaaa hür iraden ile bu karari verdigine eminmisin reyiz?