Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Terimi asagilamak icin kebapci deniyor. Boyle gerizekalica birsey olabilir mi arkadas? Mesela Italyan taraftarlar da Manciniyi asagilamak icin makarnaci pizzaci lasanyaci falan diyorlarmidir acaba?

hocamıza kebabcı başkanımıza botokslu dedi bu zıhnıyet renkdaş

dursuna dedıklerını yazsam 3 ay myc yerım. bu zihniyet artık derhal değişmeli

İlk geldi vezir oldu
İkincide rezil oldu
Üçde vezir oldu
Dördte rezil olur.
Çünkü dursun kim gelirse gelsin rezil eder. Fatihterim faruksüren ve unalaysalla vezir özhancanydın ile rezil oldu. Dursunla neolacağıda açık. Ha bence bu cenabetle çalışmayı zaten kabul etmeyecektr. Tiyatro oynuyor dursun, rieckeringle devam ediyoruz denecek sonunda.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede gelmez rikenksle devam ederiz

Öyle garip bir soru ki verdiğin cevabın yarın bir gün başarılı olduğunda karşına gelme ihtimali yüksek.

Ben açıkçası pek istemiyorum. Ha gelirse başarılı olma ihtimalinin de yüksek olduğunu da biliyorum. Ama Terim vb. zihniyetteki topçu,hoca ve yönetcilerin başarıları büyük oranda yerel ve geçici kalır. Ortaya bir düzen, bir sistem çıkmaz.

Ben ortaya bir Galatasaray ekolü çıksın istiyorum. Taktik bilgisi modern futbola uygun bir hoca istiyorum. Ha gelirse de başarılı olmasını can-ı gönülden isterim tabi.

Ben oyumu veremiyorum Tapatalk dan maalesef. Pc ye geçip unutmazsam oyumuzu tabiki kullanırız.

Bu arada maç yapılır full sahada

Anti vs terimciler

fotoşok ya TALHA Admirim Anti terimci olamazzz

o7k61o.png

An itibarıyla durum şu şekilde. Sandıklar açıldıkça sonuçları anbean aktaracağız.

Yalnız son sandıklarda anti-Terimcilerin atak yapacağız söyleniyor.

o7k61o.png

An itibarıyla durum şu şekilde. Sandıklar açıldıkça sonuçları anbean aktaracağız.

Yalnız son sandıklarda anti-Terimcilerin atak yapacağız söyleniyor.

anticilerin tamamı oy kullanmış listeyi kontrol ettim terimcilerin birçoğu henüz oylarını atmadı BEKLEMEKTE FAİDE VAR.

Geri
Üst Alt