Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Daha Uzatılacak

Talihsiz felan değil yaw bunun gibi 4-5 kişi daha var bunlar böyle hocanın başarısızlığında türeyip bu tarz yorum bırakıp sonra ortadan kayboluyorlar.Şimdi sesleri çıkmıyor niyeyse hoca ne yaptıysa artık bunlara
Dün aynı şahıs maç 1-0 olmuş hocaya sallıyordu malesef... İsteyen eleştirsin lafım yok da 2000de UEFA aldık yav ayıptır

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunların hemen hemen hepsi aysal sahtekarın diktiği vizyon tohumları.

Herif bunların beyinlerini öykü yıkamış ki aynı rte misali.

He sonra biz Fatih Terim'e biatcı oluyoruz ....yahu adam 9 sezonda 8 şampiyonluk bilmem Avrupa kupası kazandırmış kulübe. Destek olmamak bu istastik varken delilik olur açıkçası.

Ha oynatığı oyunu beğenmezsin bilmem kişiliğini beğenmezsin anlarım da yok kulübü batırıyor filan. Net komik bile değil beyler.

Ben onu anlamıyorum zaten.Adamın devri geçeli neredeyse 10 sene olacak hala Aysal da Aysal.Bu adam bu kadar etkileyecek ne yaptı ben anlamıyorum.Aysal'a bu kadar bağlanmak için GS'yi anca 2007'de falan takip etmeye başlamak lazım.Mesele başarıysa ilk yönetimiyle başarı geldi.İkinci yönetimiyle işin nerelere gidebileceğini çok net gördük aslında.

Talihsiz felan değil yaw bunun gibi 4-5 kişi daha var bunlar böyle hocanın başarısızlığında türeyip bu tarz yorum bırakıp sonra ortadan kayboluyorlar.Şimdi sesleri çıkmıyor niyeyse hoca ne yaptıysa artık bunlara

Fenerlilerle Ali Koç vizyon falan diye dalga geçiyoruz da o vizyondan biz de az çekmedik zamanında.Aha hala kalıntıları ortada işte yukardaki mesajda gördüğün gibi. :asd:

Geri
Üst Alt