Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Simdi arsivde yer almasi amaciyla yazmak zorunda hissediyorum ,amacim limonlamak degil ortami

Bugun bu olaya alkis tutanlar "umarim ki" , ornegin 5 hafta sonra bir macta kadro seciminde , umarim 8 ay sonra bir eleme macinda alinan maglubiyet sonrasinda , umarim 2022 de opsiyon kullanilirsa bir kasim aksaminda derbi kaybedilirse elestirmezler

Iste hep kast ettigim buydu , anlasilsin diye yaziyorum tam da bu anda

Ya bir seye destek olacak ve taraf olup , nasil bugun soylediginiz gibi "sonuna kadar" diyeceksiniz , ya da boyle buyuk buyuk konusmayip "bakalim gorecegiz" diye temkinli olacaksiniz

Fb liler alikoc diye neredeyse hatim indirdiler , 4 ayda yarisi satti adami , demek ki 4-5 sene daha sampiyonluk gelmese uyeligini silecekler

Eger basarili olsun olmasin "sonuna kadar terim" sertliginde destekliyorsaniz , kritik maclarin stresli anlarinda da bugun yazdiklarinizi unutmayin , cunku hatirlatip onunuze bu yazdiginiz satirlari getiren biri her an tetikte olacak

Simdi arsivde yer almasi amaciyla yazmak zorunda hissediyorum ,amacim limonlamak degil ortami

Bugun bu olaya alkis tutanlar "umarim ki" , ornegin 5 hafta sonra bir macta kadro seciminde , umarim 8 ay sonra bir eleme macinda alinan maglubiyet sonrasinda , umarim 2022 de opsiyon kullanilirsa bir kasim aksaminda derbi kaybedilirse elestirmezler

Ya bir seye destek olacak ve taraf olup , nasil bugun soylediginiz gibi "sonuna kadar" diyeceksiniz , ya da boyle buyuk buyuk konusmayip "bakalim gorecegiz" diye temkinli olacaksiniz

Fb liler alikoc diye neredeyse hatim indirdiler , 4 ayda yarisi satti adami , demek ki 4-5 sene daha sampiyonluk gelmese uyeligini silecekler

Eger basarili olsun olmasin "sonuna kadar terim" sertliginde destekliyorsaniz , kritik maclarin stresli anlarinda da bugun yazdiklarinizi unutmayin , cunku hatirlatip onunuze bu yazdiginiz satirlari getiren biri her an tetikte olacak

Sen niye böylesin yav.

Yapilan sozlesmeyi tebrik etmek
iyi gunde kotu gunde,basarida basarisizlikta biat edip elestirmemeyi mi gerektiriyor?

Yapilan sozlesmeyi tebrik etmek
iyi gunde kotu gunde,basarida basarisizlikta biat edip elestirmemeyi mi gerektiriyor?

Evet bir defa birisini destekledin mi onun yanlis yaptigi zaman elestirme hakkin olmuyor Sinana göre. Cünkü sen onu destekledin bir kere, yani bütün yanlislara ve hatalara göz yumman gerekiyor cünkü sen onu destekledin.

Muhtesem bir düsünce sekli.

Hocayı en cok eleştiren biriydim cunki babam gibi sevdiğim bir adamın o pislik demirörenle birlik olması bana koymuştu ama onsuzda olmuyor Allah başımızdan eksik etmesin.

Evet bir defa birisini destekledin mi onun yanlis yaptigi zaman elestirme hakkin olmuyor Sinana göre. Cünkü sen onu destekledin bir kere, yani bütün yanlislara ve hatalara göz yumman gerekiyor cünkü sen onu destekledin.

Ali Koç özelinde sonuna kadar haklı.Gerekirse 3-5 sene sabredeceğiz diyenlerin şu an neredeyse istifa kıvamına gelmeleri dibine kadar tutarsızlık.Eleştirmekle defolsun gitsin kebapçı kro demek aynı şey değil.

Hucum planindan yoksun bir takimi oynatiyor, sozlesmeyi kapiyor.

Sen hangi taraftasın şu an?

Tam olarak boyle degil . Biraz sert girdim , yani cok kontrastli oldu

Demek istedigim su . Biriyle bir sozlesmeyi 3 senelik 4 senelik yaptigin zaman , bu hagi de olsa terim de olsa ya da lanet belhanda da olsa durum ayni

Adam batirsa etse bile artik o sozlesme imzalanmis oluyor

Bunu su an goze sokmamin sebebi de su ...

Insanlar yarin terim cok kotu cok inatci davranislarla bizi basarisizliga da suruklese bu sozlesmenin 3 senelik oldugunu bilmeli

Bugun gecen sene basinda "ama takim degismeliydi" denen 7 adamin 5 tanesi oynamiyor . Ama hepsiyle ilgili olumlu seyler soyleniyordu 1 sene evvel

Benle sahsi catismaya girmek yerine kast ettigimi anlamis sekilde duruma yaklasirsaniz cok iyi olur

Oynadigimiz léş oyunun herkes farkinda.Ama soyle bir durum var
Mevcut futbol duzeninde -turkiyede ki
Terim alternatifsizdir.
Ne zaman ki futboldan siyaset cekilir
Ne zaman ki tff tarafsiz olur
Ne zaman ki taraftarlar tuketme kafasindan yapici ve sabirli bir profile gecis yapar iste o zaman terimin alternatifi dusunulur.

Sen hangi taraftasın şu an?

Terimi cok sevmem . Ama yakinen tanimadigim icin antipatik geliyor gecmiste bir cok davranisi . Mekan basma olayindan demirorene dek

Ama basarili olmasi da beni sevindiren bir seyse elbette GS icin desteklerim

Burada terim ile ilgili yazmadim deminki sozleri .. insanlarin fikirleri degise de bilir ama fikirler degisince atilan imzalar da eszamanli degismiyor

Bu terim icin de belhanda icin de , oy verilip secilen dursun icin de gecerli

O yuzden yarin tersini soylemek zorunda kalacaginiz cok uzun donemli seyleri pesinen cok net soylemeyin diyorum

Büyük maçların hepsinde taş gibi oyun oynadık gidin öte de ağlayın her konunun içine etmeyin lan.

Kıytırık lig maçlarında fark bekliyorsunuz komedisiniz yahu.

Geri
Üst Alt