Fatih Terim'in Tahammülü Kalmadı ve Yeni Forvet Bulunmasını İstedi!

gençler için sabır dedim 3 hafta üst üste puan kaybından sonra sahada babel gibilerini göreceksem istemez

Valla bizim de tahammülümüz kalmadı ama Mostafa 'ya Diagne 'ye değil, senin sürekli futbolcuları yemene. Artık önümüzdeki günlerde ilk adayım Morutan bir kafaya taktı defans yapamıyor diye yarın öbür gün Morutan 'ı değiştirip yerin adam aldırmaya çalışır

gençler için sabır dedim 3 hafta üst üste puan kaybından sonra sahada babel gibilerini göreceksem istemez
Gençlere değil Ömer 'e Aytaç'a Babel 'e Feghouli'ye sabır gösteriyor Fatih Terim gençlere göstereceği yerde. Morutan 'a bir kafayı takmış 45. dakika oyundan çıkarıyor ezbere

Bu saydığım adamlar ne zaman oyuna girse hep zararlarını gördük, 2-0 'dan 2-2'ye maçın geldiği de oldu Alanya 'dan pozisyon olmadan yenildiğimiz de oldu. Bizim sorunumuz gençlerle değil şu saydığımız adamlarla

Sabır 3 hafta olmaz,3 haftaya sabır denmez

Mesela basket takımı yapılandı bu sene,salon bitene ataman gelene kadar 2 sene sabretmemiz gerekir

Ama futbolda sabırlık bi durumumuz yok bizim,varsada kalmadı

Hocanın hatalı olduğu çok husus var aşikar ama şu zamanda şu haberler biraz takımın altını oymak üzerine, sağ duyu çağrısında bulunacağım ama haklıya da bir şey denmiyor...

Fifa oynarken fm oynarken bu kadar transfer yapamıyoruz biz be ne utanmaz adamsin.Transfer yapmaya doymayip hala bu kadar boktan futbol oynatan baska bi hoca yoktur heralde.Bi git artik yeter Allah rizasi icin git nolur git ya.Yaptirdigin transferler yuzunden ffp cezasiyla karsi karsiya kalacaz 1-2 sene sonra yine.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaaammm 50 tane transfer yapıp hepsini mutfak robotu gibi öğütsen de senciyiz senciiiii

Geri
Üst Alt