- 13 Mart 2009
- 10.040
- 2.629
- 458
Azılı bir ft düşmanı olarak, hatta ona fetocu diyecek kadar düşmüş birisi olarak senin bu konudaki görüşlerin değersiz ve önemsizdir Serkancım.
Medya turnuvadan sonra terime az saydırmadı trtspor olsun ntvspor olsun terimi eleştiren pek çok kişiler var.
Şimdi başka bir saçma teoriye inanıyorsun. Yok ftye ses çıkartırsa hocalık kariyerini direkt olarak çöpe atmış olur. Lan kulüpler hoca ararken terimle olan ilişkiye mi önemli buluyor, yoksa hoca kaliteleri mi? Biraz mantıklı düşün merak etme beynin yanmaz.
Adam Selçuk'u oynatıyor. Eleştiriyorsunuz. Oynatmiyor. Yine eleştiriyorsunuz. Amma tuhafsınız bre.
Fetocu olduğu doğrudur zamanında fetonun adamlarını galatasaraya toplayan kendisidir bunu kabul etmemeni anlıyorum ben çünkü yalamaktan başın dönmüş senin.
Ben hiç saydıranı görmedim kimse çıkıp trt de ft yi eleştiremez varsa bir eleştiri videosu göster bana.Ntv de aynı şekilde ama gösteremezsin anca ezbere konuşmaya alışmışsın fikir olmayınca ezbere konuşacaksın tabi ne yapacaksın sende haklısın.
Ft ile olan ilişkisi etkili oluyor tabii ki beyin yoksunu şükrü.Bu ülke futbolunun başındaki adam kim?Futbolculardan primde yiyor milli takıma çağırılmak için sen şimdi bunada inanmazsın ama dursun komisyon transferi yaptı desek ona inanırsın ama ft ye gelince bu ülkede futbolda hiçbir şeye karışmıyor herşey adaletli bir şekilde işliyor değil mi?
Senin soluduğun oksijene osuruyumda beynin yok cigerlerin bayram etsin lan bari.
Son düzenleme: