Fatih Terim'in Tetikçileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azılı bir ft düşmanı olarak, hatta ona fetocu diyecek kadar düşmüş birisi olarak senin bu konudaki görüşlerin değersiz ve önemsizdir Serkancım.

Medya turnuvadan sonra terime az saydırmadı trtspor olsun ntvspor olsun terimi eleştiren pek çok kişiler var.

Şimdi başka bir saçma teoriye inanıyorsun. Yok ftye ses çıkartırsa hocalık kariyerini direkt olarak çöpe atmış olur. Lan kulüpler hoca ararken terimle olan ilişkiye mi önemli buluyor, yoksa hoca kaliteleri mi? Biraz mantıklı düşün merak etme beynin yanmaz.

Adam Selçuk'u oynatıyor. Eleştiriyorsunuz. Oynatmiyor. Yine eleştiriyorsunuz. Amma tuhafsınız bre.

Fetocu olduğu doğrudur zamanında fetonun adamlarını galatasaraya toplayan kendisidir bunu kabul etmemeni anlıyorum ben çünkü yalamaktan başın dönmüş senin.

Ben hiç saydıranı görmedim kimse çıkıp trt de ft yi eleştiremez varsa bir eleştiri videosu göster bana.Ntv de aynı şekilde ama gösteremezsin anca ezbere konuşmaya alışmışsın fikir olmayınca ezbere konuşacaksın tabi ne yapacaksın sende haklısın.

Ft ile olan ilişkisi etkili oluyor tabii ki beyin yoksunu şükrü.Bu ülke futbolunun başındaki adam kim?Futbolculardan primde yiyor milli takıma çağırılmak için sen şimdi bunada inanmazsın ama dursun komisyon transferi yaptı desek ona inanırsın ama ft ye gelince bu ülkede futbolda hiçbir şeye karışmıyor herşey adaletli bir şekilde işliyor değil mi?

Senin soluduğun oksijene osuruyumda beynin yok cigerlerin bayram etsin lan bari.

Son düzenleme:
Ahhhh ahhhh. O Lucescu nun yollanıp FT nin getirilmesi içimde buyuk bir yaradır arkadasım. FT sevdası yuzunden çok şey kaybettik. Şimdi 2. Lucescu felaketi yasanmasına asla musaade etmeyiz, gerekirse kulubu basarız.

Parator o zaman bize darbe yaptı ama bu sefer yapamayacak taraftarın demokrasisi kazanacak

riekerink hocamın bu güzel insanın arkasından iş çeviren kuyusunu kazmaya çalışan buna destek olan her kim varsa şerefsiz oğlu şerefsizdir

Fetocu olduğu doğrudur zamanında fetonun adamlarını galatasaraya toplayan kendisidir bunu kabul etmemeni anlıyorum ben çünkü yalamaktan başın dönmüş senin.

Ben hiç saydıranı görmedim kimse çıkıp trt de ft yi eleştiremez varsa bir eleştiri videosu göster bana.Ntv de aynı şekilde ama gösteremezsin anca ezbere konuşmaya alışmışsın fikir olmayınca ezbere konuşacaksın tabi ne yapacaksın sende haklısın.

Ft ile olan ilişkisi etkili oluyor tabii ki beyin yoksunu şükrü.Bu ülke futbolunun başındaki adam kim?Futbolculardan primde yiyor milli takıma çağırılmak için sen şimdi bunada inanmazsın ama dursun komisyon transferi yaptı desek ona inanırsın ama ft ye gelince bu ülkede futbolda hiçbir şeye karışmıyor herşey adaletli bir şekilde işliyor değil mi?

Senin soluduğun oksijene osuruyumda beynin yok cigerlerin bayram etsin lan bari.

Oyuncuların sohbete gittiği videolar 1993-1994 yıllarına ait.1996 yılına kadar Terim'in ilişkisi olmadı kulüple,teknik ekip bazında.Nasıl o adamları Terim toplamış oluyor?Sevmemek başka,iftira atmak başka.Bunu delillendiremiyorsan,en kötü kendince mantıklı bir önerme sunamıyorsan iftira atmaktır yaptığın.

Ağlama Serkancım, burada amaç seni rezil etmek değil, tartışmak. Ama sen saçmalamaya devam edersen kendi kendini rezil etmiş olursun.

Buyur.

1. Mehmet Demirkol'dan Terim'e cok sert eleştiri! - ntvspor

2. Erdal Alkış'tan ağır eleştiriler! | NTVSpor.net - ntvspor

3. Mehmet Demirkol'dan Fatih Terim'e sert eleştiri: Eğer yılda 4 milyon Euro alıyorsan... - Futbol Haberleri - ntvspor

4. VİDEO | Fatih Terim'e ağır eleştiri - TRT Spor - Turkiye`nin guncel spor haber kaynağı - trtspor

5. Uğur Meleke'den Fatih Terim'e sert eleştiri - trtspor

6. https://m.haberturk.com/video/spor/...na-ve-fatih-terime-sert-elestiri-video/191209 - bloomberg

Tebrikler. Göt oldun.

Uğur meleke o konuşmadan sonra trt ye bir daha çıkabilmiş mi?İşte benim ıspatlamak istediğimi kendi elinle ıspatladın :D

https://www.haberler.com/ugur-meleke-trt-spor-dan-ayrildi-6667077-haberi/

aziz yıldırım,emre belezoğlu falan hedef şaşırtmadır.

ulan ben senin kadar salak bir adam görmedim.

Son düzenleme:
Uğur meleke o konuşmadan sonra trt ye bir daha çıkabilmiş mi?İşte benim ıspatlamak istediğimi kendi elinle ıspatladın :D

Uğur Meleke, TRT Spor'dan Ayrıldı

Tecrübeli yorumcunun gönderilmesinin ana nedeni olarak Fikret Orman, Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu hakkında yaptığı yorumlar gösteriliyor.

Bir de bana salak diyor. :D

Ankara'nın en cahil ergenisin

Uğur Meleke, TRT Spor'dan Ayrıldı

aziz yıldırım,emre belezoğlu falan hedef şaşırtmadır.

Diyen bosuna dememis. Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.

Su ici pislik dolu türk futbolunda cikip acik acik dogrulari konusan, ona buna yaranacagim diye yalakalik veya adam kayirmacilik yapmayan adamin sonu iste Ugur Meleke gibi olur.

Diyen bosuna dememis. Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye.

Su ici pislik dolu türk futbolunda cikip acik acik dogrulari konusan, ona buna yaranacagim diye yalakalik veya adam kayirmacilik yapmayan adamin sonu iste Ugur Meleke gibi olur.

hayır adam 14 ekim 2014 te fatih terimi eleştiriyor sonra trt den kovuluyor ve ne tesadüf ise azizi emreyi eleştirdiği için kovuldu diye basıyorlar haberi şükrü gibi zekası kıt adamlarda bunu yiyor işte ne yapacan.

Son düzenleme:
onlar hedef şaşırtma şükrü senin gibi kıt zekaları kandırmak için işte yukarıda yazdık olayın arka planını görebilen insanlar neyin ne olduğunu algılıyor.

Adam sadece Terim'den değil, Fikret, Emre ve Azizden de bahsetmiş cahil Serkan, ergen Serkan. İşine geldiği zaman hedef şaşırtma diyorsun işine gelmediği zaman doğru diyorsun gittikçe daha saçma ve daha malca yorumlar yazıyorsun, ama Fatih Terime fetocu diyen birisinden ne beklenilir ki?

Ben 6 tane link attım. 6 kere göt oldun.

kufur eden yok sanırım

Başlığı kendi hayal dünyasında yaşayan bir cahilin saçmalıkları olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Adam sadece Terim'den değil, Fikret, Emre ve Azizden de bahsetmiş cahil Serkan, ergen Serkan. İşine geldiği zaman hedef şaşırtma diyorsun işine gelmediği zaman doğru diyorsun gittikçe daha saçma ve daha malca yorumlar yazıyorsun, ama Fatih Terime fetocu diyen birisinden ne beklenilir ki?

Ben 6 tane link attım. 6 kere göt oldun.

Fatih terimi bende eleştiriyorum benimde işime mi son vericekler illaki muhalif sesler çıkacaktır sana söyledik işte trt'de eleştirirse gereği yapılır diye eleştiri diye verdiğin linklerin meleke dışında hepsi ntv ve trt nin kendi dışında gelişen eleştiriler.Melekenin durumuda ortada.

şükrü lütfen insanlık için kendini kısırlaştır bir an önce, neslinin devamı son derece tehlikeli.

Adam 14 ekim 2014 te ft yi eleştiriyor ve kasım ayında kovuluyor yandaş medya aziz ile emreye laf söyledi diye yazıyor çıkıp fatih terime eleştiri getirdi yazacak halleri yok.

Ulan bu medyanın yarattığı algıyı daha çözememiş düşünmekten uzak herşeyi gösterildiği gibi kabul eden bir asalak ile tartışmak bana acı veriyor.

Olayın etik olmamasının bir diğer yönü de bizim şu an teknik direktörümüzün olması kadar, Terim'in hali hazırda zaten takım çalıştırıyor olması. Milli takım dahi olsa bir yerde antrenörlük yapan birinin bir başka takım için bakarız ederiz gibi laflar kullanması neyin nesidir anlamak imkansız. Ki hatırlarsanız bu Terim'dir ki, şu an çalıştırdığı Milli Takım için "Konu milli takım olunca başka bir şeyin önemi kalmıyor" diyerek 2 takım birden çalıştırmanın ve akabinde de bizden kovulmanın temelini atmıştı. Nasıl oluyor da bu kadar öncelikli gördüğü bir görev bir anda angarya konumuna geliyor bi sormak lazım kendisine.

Tapa

Oyuncuların sohbete gittiği videolar 1993-1994 yıllarına ait.1996 yılına kadar Terim'in ilişkisi olmadı kulüple,teknik ekip bazında.Nasıl o adamları Terim toplamış oluyor?Sevmemek başka,iftira atmak başka.Bunu delillendiremiyorsan,en kötü kendince mantıklı bir önerme sunamıyorsan iftira atmaktır yaptığın.

Sen bana fethullah gülenin fetocu olduğunu delillendir bende sana ft nin fetocu olduğunu delillendireyim.Lafa bak bunun delili o fotoğraflar işte şimdi hepsi zırlıyorlar yok şu kadar yıl önceydi bu kadar zaman önceydi diye iyide sen o zamandan sonra futbolun içinde çok yükseldin onlar ne olacak?

Fatih terim bu adamlar için elinden geleni yaptı he yeteneksiz kötü adamlar mıydı hayır ama kimlerin hakkını gasp ederek buralara geldiklerini bilemiyoruz.Bu ülkede feto denilen örgüt sınav sorularını çalıp birilerinin yerine asker,savcı,öğretmen oluyor bunda herkes tamam ama kalkıp fetonun adamlarını birilerinin yerine ülke futboluna sokan adama laf söylemeye gelince ama o impiritir!

Oldu yavru hee heee

İstediğin zaman gideceksin istediğin zaman geleceksin yok böyle bir dünya. Bu kulüp paratorun malı değildir. Çok istiyorsa Riekerink'in yardımcısı olarak gelebilir.

Sen bana fethullah gülenin fetocu olduğunu delillendir bende sana ft nin fetocu olduğunu delillendireyim.Lafa bak bunun delili o fotoğraflar işte şimdi hepsi zırlıyorlar yok şu kadar yıl önceydi bu kadar zaman önceydi diye iyide sen o zamandan sonra futbolun içinde çok yükseldin onlar ne olacak?

Fatih terim bu adamlar için elinden geleni yaptı he yeteneksiz kötü adamlar mıydı hayır ama kimlerin hakkını gasp ederek buralara geldiklerini bilemiyoruz.Bu ülkede feto denilen örgüt sınav sorularını çalıp birilerinin yerine asker,savcı,öğretmen oluyor bunda herkes tamam ama kalkıp fetonun adamlarını birilerinin yerine ülke futboluna sokan adama laf söylemeye gelince ama o impiritir!

Oldu yavru hee heee

Ne alaka?Ortak paydaları,Galatasaray'ın başarısıydı Terim'in futbolcularla.Sırf sohbetlere gidiyorlar diye ne yapsaydı,hepsini kovsa mıydı?Terim uyarmış elinden geleni yapmış,oyuncuların o zaman için kişisel tercihleri.Terim müdahale edemez buna.

Uğur da sana uzun uzun güzel cevaplar yazmıştı.Bu adamlar Feldkampla da Hollmann la da çalıştılar.Onlar da mı Fethullahçı?Yazdığın şeylerin tamamen Terim nefretinden ötürü olduğunu düşünüyorum.

Ne alaka?Ortak paydaları,Galatasaray'ın başarısıydı Terim'in futbolcularla.Sırf sohbetlere gidiyorlar diye ne yapsaydı,hepsini kovsa mıydı?Terim uyarmış elinden geleni yapmış,oyuncuların o zaman için kişisel tercihleri.Terim müdahale edemez buna.

Uğur da sana uzun uzun güzel cevaplar yazmıştı.Bu adamlar Feldkampla da Hollmann la da çalıştılar.Onlar da mı Fethullahçı?Yazdığın şeylerin tamamen Terim nefretinden ötürü olduğunu düşünüyorum.

feldkamp ve hollmann onlara zaten fetocu diyemezsin çünkü realitesi yok.Yani ateist bi adamada fetocu diye içeri aldıklarınıda biliyorum ben peki realitesi var mı? Koca bir YOK.

Ancak 94 yılından sonra bu adamaların yapılanma için galatasarayda oldukları bir gerçek.Terim zamanında hakan şükür tarafından oruç tutmuyor diye takımdaki yabancı oyunculara ne gibi baskılar yapıldığını biliyoruz bu cemaat yapılanmasına tabii ki engel olacak ve ilişiklerini kesecekti peki kestimi tabiiki hayır.

Lafa gelince her şöyle otoriter böyle otoriter dediğiniz adam futbolcuların cemaat ilişkilerine müdahale edemezdi öylemi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt