Fatih Terim'in Tetikçileri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocamla rikering beyi karsilastirmam. Birinin son 15 yilda alinan kupalarin yuzde 70 inde direk yada dolayli rolu var. Biri Sneijder topu at, bak Sneijder bu top derken digeri Galatasarayin basinda Uefa kupasi kazaniyordu.

Son düzenleme:
Yine ne oldu yav ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hocamla rikering beyi karsilastirmam. Birinin son 15 yilda alinan kupalarin yuzde 70 inde direk yada dolayli rolu var. Biri Sneijder topu at, bak Sneijder bu top derken digeri Galatasarayin basinda Uefa kupasi kazaniyordu.

Kimse fatih terimin başarılarına laf etmiyor.Fakat şu var takımın başında bir hoca var 2 hafta olsa da takım iyi gidiyor.Ne demek istanbula dönünce bakacağız.Madem kendi çıkarlarını düşünmüyorsun o zaman dersin ki takımın başında mevcut hocası varken bu konuları konuşmam sevdiğim saydığım takıma zarar verir dersin geçersin.Madem gelmek istiyordu.Mustafa denizli gönderildi.Hamza gönderildi elini taşın altına soksaydı diye de demeden geçemiyor insan.

Zamanında Galatasarayda işler yolunda gitmedi ünal aysal ile arası bozuldu milli takım milli duygu falan dedi bir küfür etmediği kaldığı tüp kafanın yanına gitti.Şimdi işler gene tersine döndü Galatasaray benim evim diyor.Bu böyle olmamalı.

Riekerink Fatih Terimden çok daha donanımlı benim gözümde.

Selçuk ile Ft arasında sorun var gelirse ya da belki de gelecek diye sürekli Selçuk'a sallama haberleri yapılıyor şimdiye kadar herkes koruyordu Selçuk'u ne oldu da bütün medya düşman oldu

ne saçmalıyosun anlamsız bir yorum daha önceki başarılını konuştuk mu riekerink geleli ne kadar oldu ve adamın yaptıkları ortada artık global futbol olduğunu unutmayın terimin artık yeri yok söndü gitti bu açıklama kabul edilemez fecaat!

Imparator Fatih Terim bir kaç köpek istedi diye ölmez !!!

Hadi ordan ergen toplumu sizi.

Rierikerink kalmalı şimdilik ama kesinlikle.

Lucescu yu da bu parator yüzünden harcadılar lucescu gitmeseydi uefa kupasını tekrar alıp cl nin gediklisi olacaktık her sene ama riekerink i harcatmayız parator tekrar gelip kulübü batırma niyetinde gitsin anadolu bir takımı çalıştırsın veya yurt dışına gitsin huzurumuzu bozmasın mali yöndende düzeliyoruz gelip tekrar batırır bu kebapçı pirlo zamanın iyi başşak geçmiş adam haklı çünkü

Neyi alkışlıyorum boş boş konuşma. Kafanda bir şey yazmışsın kendinde inanmışsın. Yok tetikçiler sniperlar assassinsler. Taraftarların refahı için tffye de el koyacaklar mı.

Yol al bu mevzuları anlamak için kısıtlı zekaya sahipsin derin mevzular bunlar fatih terimin bu ülkenin en büyük futbol mafyası olduğuna istediği oyuncuyu istediği gibi kullandığına inanmayan adam art niyetlidir.Yada polarcıdır.

Adam Hakan ve Selçuk'u kadro dışı bıraktı, ama onlar tetikçi oluyor. :D Sende ne kafa varmış kardes harbiden merak ediyorum.

Kanka adam gelir gelmez teshisleri koydu ve nesterleri vurdu. Adama olan sempatim ve sevgim direkt katlandi.

Aynen kanka.

Alt yapıya hamleler bekliyorum artık. Şu saçma alt yapı hocalarından da kurtulursak çok iyi olacak sanki.

Aynen kanka.

Alt yapıya hamleler bekliyorum artık. Şu saçma alt yapı hocalarından da kurtulursak çok iyi olacak sanki.

Kendi güvendiği,bildiği ekibini getirsin.Doğrudan temas halinde olsun.Muhtemelen de bu konuştuklarımız hayata geçecek zaten.

Şampiyon olursak çok güzel olur,FETÖ muhabbetleri yüzünden de deli gibi olmamızı istiyorum ama varsın olamasak da olmayalım.Fener'in de durumu zaten batık.Olacaksa da Bjk olsun 1-2 sene daha şampiyon.Eğlensinler kendi çaplarında.Eğer gelecek 9-10 yılı domine edecek bir ekip kurulacaksa,sabretmeli Galatasaray camiası.Riekerink çok olumlu bir hava veriyor.Ben arkasında durulmasından yanayım,sonuçlardan bağımsız olarak.

Adam Hakan ve Selçuk'u kadro dışı bıraktı, ama onlar tetikçi oluyor. :D Sende ne kafa varmış kardes harbiden merak ediyorum.

Azılı bir ft yalayıcı olarak senin bu konudaki görüşlerin yok hükümünde şükrü.Futbolcu olmadığın halde ft yi bu kadar yalayabiliyorsan futbolcular neler yapmaz Allah bilir.

Bu adam bu ülkedeki bütün futbolcuların kariyerinin iki dudağının arasında olduğu bir adam bak selçuğu kesti medya selçuğu eleştirmeye başladı bugüne kadar selçuğa dokunmayan medya! hemen arkasından aynı şekilde hakan baltanın sabrinin takımda gençleşme adına takımdan gönderilebileceği gündeme geldi.

Bu iş sadece faal futbol hayatı sonlanınca bitiyor mu sanıyorsun? Futbolcular sonraki süreçte t.direktör,antrenör vs. olarak bu işten ekmek yemeye devam ediyor takımdan kesti diye ft ye ses çıkaracak adam geleceğindeki kariyeride direkt olarak çöpe atmış olur.

Son düzenleme:
gecmiste bunlari yasadik

hamza gelince oynamaya baslayan yerliler gibi

bu serefsizleei her zaman 11 disina yazmali

Lucescu yu da bu parator yüzünden harcadılar lucescu gitmeseydi uefa kupasını tekrar alıp cl nin gediklisi olacaktık her sene ama riekerink i harcatmayız parator tekrar gelip kulübü batırma niyetinde gitsin anadolu bir takımı çalıştırsın veya yurt dışına gitsin huzurumuzu bozmasın mali yöndende düzeliyoruz gelip tekrar batırır bu kebapçı pirlo zamanın iyi başşak geçmiş adam haklı çünkü

Ahhhh ahhhh. O Lucescu nun yollanıp FT nin getirilmesi içimde buyuk bir yaradır arkadasım. FT sevdası yuzunden çok şey kaybettik. Şimdi 2. Lucescu felaketi yasanmasına asla musaade etmeyiz, gerekirse kulubu basarız.

Azılı bir ft yalayıcı olarak senin bu konudaki görüşlerin yok hükümünde şükrü.Futbolcu olmadığın halde ft yi bu kadar yalayabiliyorsan futbolcular neler yapmaz Allah bilir.

Bu adam bu ülkedeki bütün futbolcuların kariyerinin iki dudağının arasında olduğu bir adam bak selçuğu kesti medya selçuğu eleştirmeye başladı bugüne kadar selçuğa dokunmayan medya! hemen arkasından aynı şekilde hakan baltanın sabrinin takımda gençleşme adına takımdan gönderilebileceği gündeme geldi.

Bu iş sadece faal futbol hayatı sonlanınca bitiyor mu sanıyorsun? Futbolcular sonraki süreçte t.direktör,antrenör vs. olarak bu işten ekmek yemeye devam ediyor takımdan kesti diye ft ye ses çıkaracak adam geleceğindeki kariyeride direkt olarak çöpe atmış olur.

Azılı bir ft düşmanı olarak, hatta ona fetocu diyecek kadar düşmüş birisi olarak senin bu konudaki görüşlerin değersiz ve önemsizdir Serkancım.

Medya turnuvadan sonra terime az saydırmadı trtspor olsun ntvspor olsun terimi eleştiren pek çok kişiler var.

Şimdi başka bir saçma teoriye inanıyorsun. Yok ftye ses çıkartırsa hocalık kariyerini direkt olarak çöpe atmış olur. Lan kulüpler hoca ararken terimle olan ilişkiye mi önemli buluyor, yoksa hoca kaliteleri mi? Biraz mantıklı düşün merak etme beynin yanmaz.

Adam Selçuk'u oynatıyor. Eleştiriyorsunuz. Oynatmiyor. Yine eleştiriyorsunuz. Amma tuhafsınız bre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt