Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.661
- 11.494
- 2.088
feldkamp ve hollmann onlara zaten fetocu diyemezsin çünkü realitesi yok.Yani ateist bi adamada fetocu diye içeri aldıklarınıda biliyorum ben peki realitesi var mı? Koca bir YOK.
Ancak 94 yılından sonra bu adamaların yapılanma için galatasarayda oldukları bir gerçek.Terim zamanında hakan şükür tarafından oruç tutmuyor diye takımdaki yabancı oyunculara ne gibi baskılar yapıldığını biliyoruz bu cemaat yapılanmasına tabii ki engel olacak ve ilişiklerini kesecekti peki kestimi tabiiki hayır.
Lafa gelince her şöyle otoriter böyle otoriter dediğiniz adam futbolcuların cemaat ilişkilerine müdahale edemezdi öylemi?
Bunun Terim'in otoriter olmasıyla alakası yok.Bunların kökten yetişeni,militan olanları gerçekten robot.Sövsen de saysan da,adamlar mehdi diyor Fethullah'a.17/25 Aralık oldu,Fetocu olan yanacak dendi,çok azı bıraktı,çoğu halen ona hizmet etmeye devam etti.Bu adamları yolundan döndüremezsin,ihtimali yok.Sohbetlere giden herkesin de böyle körü körüne Fethullahçı olduklarını düşünmüyorum.Çağrılmıştır gitmiştir,dini duyguları kuvvetlidir gitmiştir.Bülent Korkmaz da vardı çünkü o videolarda.
Cem Karaca,Bülent Ecevit gibi adamların bile teması oldu zamanında bu adamla.Neyden bahsediyoruz biz daha?Neredeyse teması olmayan hiçkimse olmamış 1990'larda.Futbolcu dediğin adamların çoğu da cahil cühela adamlar üstelik.
Bu adamların ne olduğunu,devletten uzak tutulmaları gerektiğini hepimiz söylüyorduk da,bu kadar geniş bir alana yayıldıklarını,bu kadar gözüdönmüş olduklarını 15 Temmuz'a kadar kimse bilmiyordu.
Hollmann'la Feldkamp'a diyemiyorsan Terim'e de diyemezsin işte.Çok ağır bir suçlama bu.Öyle parator demeye falan benzemez.Bana göre bu Fetocuların dinle imanla da alakaları yok.Adamı Allah yerine koyuyorlar resmen.