Serdar Demir
Tecrübeli Üye
- 22 Mart 2009
- 5.416
- 23
- 1.333
irili yada ufaklı hiç bir at kafasını kulüpte istemiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Ecevit hakkında Fetocu demedim,sadece teması var dedim geçtim.Bunu birilerini itham etmek için değil,Feto'nun o zaman nasıl biri olduğunu anlatmak için dedim.
Bak 3. kez aynı şeyi söyleteceksin,Terim'in görevi,Galatasaray'ın başarılı olmasını sağlamak.O zaman için,suç muydu bunlar?Hayır.Terim'i alakadar etmez futbolcunun nereye gittiği,ne yaptığı.İyi olanı oynattı,kötü olanı gönderdi.Mert Korkmaz'ı niye gönderdi mesela,o da Fethullahçıydı?Fethullahçı'nın,Fethullahçı'yı tutması gerekmez miydi?
Ayrıca verdiğim haber linkine baktın okudun mu?
Neyse,seninle anlaşamayacağız belli ki.Bu tartışma,kısırdöngüye girer bir süre sonra.![]()
Terimin görevi o dönemde fethullahın galatasaraya gönderdiği oyuncuları takıma almaktı o oyuncularda belli işte hala popülist popülist konuşup yok galatasarayın başarısı için diye atıp tutuyorsun.
Sana söylüyorum defalarca bu iddaaları düşünmeye sebep olacak haklı sebepler ve olaylar var sıkıntılı dönemlerdi diye geçiştirmeye çalışıyorsun.Otoriter dediğiniz adam şimdi yok karışamaz bilmem ne diye olaydan sıyırmaya çalışmayın.Kimlere nasıl müdahele ettiğini biliyoruz.
Ona kalırsa tff den prim isteyen futbolcularada karışmasaydı onun amacı milli takımın başarılı olmasını sağlamak niye karışıyor?
He yanlıştır demiyorum ama aka ak boka bok demesinide bilin.
Cemaat içinde gözden çıkarılan bir sürü insan var mert korkmaz da çıkartılmış olabilir sonuçta çok karmaşık bir örgüt ne var yani bunda.
Forumdaki Terimperest ve Dursuncu tayfaya da dikkat etmek lazım gelir.
Dursunculardan zarar gelmez.
Dursun'un kendisi zarar yahu.
Dursun Şampiyonlar Ligi'ni de getirse,Riva'yı satmadan Riva gibi 5 araziyi daha kulübümüze kazandırsa,Messi'yi de getirse sevmezsin sen.![]()
Sevmek ve hakkını vermek ayrı şeyler.
saydıklarını boş ver, bir gün gerçekten iyi veya doğru bir şey yaparsa hakkını teslim ederim.
Serhat davasında olduğu gibi![]()
O yüzden sevmezsin dedim zaten.Hakkını vermek ayrı bir olay tabi.Adama gıcık olmuşsun bir kere.
Yahu,açıklıyoruz bu adamlar 1993'te de varlardı 1994'te de,hatta şampiyonluklar da yaşadılar.Terim'le bunun ilgisi yok.Sen diyorsun Terim'in görevi oydu.Diyoruz bu çok ağır bir suçlama,delilin var mı?Yok.Parator demeye benzemez bu olay,hala ciddiyetini anlamadın yaptığın ithamın.
Aklında şüpheler oluşuyorsa,olayı neden Terim'e indirgiyorsun o zaman?Şu yaklaşımının,1996-2000 dönemi araştırılsın,Galatasaray'ın şampiyonlukları şaibeli yeaa diyen Fenerlilerden,Beşiktaşlılar'dan hiçbir farkı yok bana göre.
TFF'den prim isteyen futbolculara karışabilir,milli takım,prim pazarlığı yapılacak bir yer değil.
Terim mükemmel,Terim böyle demiyorum ben,kimse demiyor bunu.Aka ak,karaya kara.Ama seninki eleştiri değil,iftiraya giriyor.Dünkü açıklamalarını eleştirelim,hocamıza sahip çıkalım,ama birisini Fetoculukla itham etmek bambaşka bir olay.
Gözden çıkarılma meselesi ise,bu senin varsayımın.Bak senin mantığınla bir varsayım daha.Şenol Güneş,Mustafa Denizli niye milli takımda oynattı bu adamları?Onlar da cemaatçiydi o zaman?
Galatasarayda cemaat yuvası değildir sarper.Sana göre iftira ben olayları mantık süzgecinden geçiriyorum ve güçlü deliller görüyorum sen ister kabul et ister kabul etme kimsenin kimlik kartı yok fetö örgütüne üye diye nasıl bir ispat bekliyorsun anlamıyorum.
O dönemki futbolcular ile ilişkisi benim için delildir arkadaş nokta.O adamların o dönemde yükselişi benim için bir delildir bitti.
Başlığı kendi hayal dünyasında yaşayan bir cahilin saçmalıkları olarak değiştirilmesini talep ediyorum.
Güneş ve Denizli örneğini verdim mesela.İlişkisi olması gayet doğal,oyuncuları neticede.O kadar sohbet videosu çıktı,haber linki de attım.Niye hiçbirinde Terim yok peki?
Galatasaray cemaat yuvası değildir,olmayacaktır da.Ama bir kulübü ele geçirmen için,kongre yapısını ele geçirmen lazım,yönetimde kendi adamlarının olması lazım.Futbolcu bugün varsa,yarın yok.Futbolcularla mı kulüp ele geçirilecek?Önceki mesajlarımda da yazdığım gibi,Galatasaray'la futbolcuların ilişkisi,saha içindedir.Saha dışında,Galatasaray'ı temsil eden kişiler değiller.Suç mu işledi bu adamlar o dönemde?Hayır.Adam başarılıysa,tutarsın kulüpte.Örnekler de verdim,Feto'nun 1990'larda nasıl bir adam olduğuna dair.Uzun lafın kısası,bu dediğini dallandırıp budaklandırırsak,iş o dönemki başarılarımızı konuşmaya kadar gider.
Siyasi görüşünün ve Terim nefretinin etkisiyle fevri şeyler yazıyorsun bence.
Oglum devletin heryerine koyuyorlar ''kendi adamlarini'' her bakanda, her kurulus'da bir örgütlenme var bazilarin tarafindan Türkiye'de. Galatasarayin icinde mi olmiyacak sanki? Fatih Terim'in halis bir insan sanan insanlar asil cahillerdir.
Bak kaçırdığın iki noktayı hemen sana söylüyorum birincisi bu sözünü ettiğimiz adamlar terim döneminde iyice ortaya çıktı.
ikinci kaçırdığın nokta ise kongreyi falan kimse iplemez hele yönetimi ele geçirmeyi kimse iplemez futbolcular üzerinden kurulan şebeke ile ele geçen komisyonları hiçbir kongre yada yönetim bir örgüte kazandıramaz.
Bu kirli futbol ortamında kirli ilişkilerin her bokuyla ortada olduğu futbol ortamında bakıyorsun başta fatih terim var ama nedense hiçbir yanlış iş yapmamış herşeyi doğru yapmış ulan ülke futbolu sürünüyor ve başındaki adam belli.
Fetoya hoca diyenleri uyardık yapmayın etmeyin diye şimdi buna hoca diyenleride uyarıyoruz zaman yine göstericek ak ve karayı.