Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Benim Avcı örneğini vermemdeki sebeb Fatih hocaya genç oyuncuları neden oynatmıyor yada oynatmaktan niye korkuyor yazan renktaşlara kıyas yapmamdır.Fatih hocanın altyapımızdan çıkardığı oyuncular saymakla bitmez.Abdullah Avcı denilen herif başakşehir gibi takımda 12 senedir duruyor kendi altyapısından bir tane oyuncuyu çıkarıp oynatamamış.

Fatih hoca en kritik maçlarda bile pat diye genç koyar. Bunu da ülkede ondan başkası kolay kolay yapamaz. Şu an neden özellikle santrafor bölgesinde yapmıyor ayrıca merak ediyorum.

Fatih hoca en kritik maçlarda bile pat diye genç koyar. Bunu da ülkede ondan başkası kolay kolay yapamaz. Şu an neden özellikle santrafor bölgesinde yapmıyor ayrıca merak ediyorum.
Bence yönetimle inatlaşıyor.Apo dediya sezon başı içimizden çıkartırız diye.Ağzına tıkıyor o lafları aponun bence.Yoksa eren zaten hedef tahtasında floryaya sokmasa kimse niye sokmadın demez.

Hayır hocam demek istediğim.Başakşehirin öz altyapısından çıkardığı oyuncu varmı?12 yıldır bu takımın başında dünyanın sponsoru var bilmem neyi var.Yabancı oyuncuları getirip oynatıyorlar taraftarı yok.Türk futbolu yararına ne yapıyor bu başakşehir yada Abdullah avcı.Bu adamlar şampiyon olsalar yönetim oyuncu ve teknik heyetten başka kim kutlama yapar?
Hacim bosver basaksehiri kimsenin ipledigi sevdigi yok o herifleride zaten.
Cengiz icimde benim yaradır. 2.lig maclarini surekli izlerdim( babam mac muptezeli) o aralar sürekli altinordu maclarini verinde ister istemez izlemek zorunda kaliyorsun.
Neyse efendim o donmelerde foruma yaziyorum cengiz ismini, çok fena bir cocuk oldugunu bizim scoutun gozunun onundeki bu adami gormesi gerektigini ama ne oluyor adam komik bir rakama basaksehire gidiyor o gün bizim scouta olan guvenim bitti benim. Ha gel gelelim nereye baglayacagim bugun altyapidaki cocuklar altinorduda olsa tum turkiye agzi acik oturur izlerdik her biri en az cengiz kadar potansiyelli. Potansiyelin yaninda birazda şans vermek lazım. Bu cocuklara sans vermiyorsak şans verilecek yerlere gönderip zoraki oynama maddeleri koydurmamiz lazim.
Ama biz ne yapiyoruz isin argosuna kacıp ne emmeye ne gommeye geliyoruz.

Alt yapıdan gelen çocuklar çok saglam çocuklar bu cocuklari sadece a takimda oynatarak kazanmazsin her biri için gidip kendini gelistirecegi liglere siz sadece oynatin ben tum masraflarini karsilayacagim dersen 2 sene sonra geri donduklerinde yapacagin masraf belki 3-4milyon euro olur ama 6-7tane cengiz olmasada bir tik altinda oyuncuya sahip olursun o da senin lige ambargo koymana yeter.

Sadece şans. Bu cocukların hicbiri erenden kotu/yeteneksiz degil. Selcuktan daha yavas ve beceriksiz degil.
Taraftarin artik bu adamları gormeye tahammulu yok. Gidip en olmadik macta koyup cocuklarw yazik edilecekndiye korkuyorum ki bu zamaninda bir fener derbisinde yapıldı çocukların özgüveni yerle bir edildi

Açıklamayı Hasan Şaş yapmış, ruh hastası mısın? Ne ayaksın falan ne ayrıca sen kimsin amk

"Futbol hayatını Katar'da sürdüren Wesley Sneijder, beIN Sports'a konuştu. Hollandalı 10 numara, "Terim'le mi yoksa Mourinho ile mi çalışmak istersin" sorusuna, "İkisi de bana inanan teknik direktörlerdi. Jose, Real Madrid'den ayrıldığım gün bana özgüven verdi. Terim de aynısını İnter'den ayrıldığım zaman yaptı. Beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren özel bir yerim olduğunu hissettirdi. İkisi de saha dışında benzer... İkisiyle de yeniden çalışmayı isterim" cevabını verdi. "

"Futbol hayatını Katar'da sürdüren Wesley Sneijder, beIN Sports'a konuştu. Hollandalı 10 numara, "Terim'le mi yoksa Mourinho ile mi çalışmak istersin" sorusuna, "İkisi de bana inanan teknik direktörlerdi. Jose, Real Madrid'den ayrıldığım gün bana özgüven verdi. Terim de aynısını İnter'den ayrıldığım zaman yaptı. Beni Galatasaray'a getirdi ve ilk günden itibaren özel bir yerim olduğunu hissettirdi. İkisi de saha dışında benzer... İkisiyle de yeniden çalışmayı isterim" cevabını verdi. "

Bu ropörtaj uydurma mı diyorsun yani?

Hasan Şaş'tan Sneijder itirafı!

Açıkçası Sneijder'in kendisinin aslında dördüncü tercih olduğununun bildiğini sanmıyorum.

sent via GSC

Açıkçası Sneijder'in kendisinin aslında dördüncü tercih olduğununun bildiğini sanmıyorum.

sent via GSC
O dönemki şartlarda dördüncü tercihi olması gayet normal adam 5-6 aydır top oynamamıştı.Kadro dışıydı.Kaka deniyor.Ancak kaka milanda sürekli ilk 18 de yer alıyordu doğru düzgün maç oynamasa bile.

yabanci antrenor getir transfer yapip gitsin.. sonra Terim takim basina gecsin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terim Sneijder'i oynatmak için taktik degistirmisken adamdan sonuna kadar katkı almayı bilmisken ,Sneijder bile "terim bana kendimi özel hissetmemi sağladı" diye açıklama yapmışken bu Terim, Sneijder'i istemedi yorumları çok garip.

O dönemki şartlarda dördüncü tercihi olması gayet normal adam 5-6 aydır top oynamamıştı.Kadro dışıydı.Kaka deniyor.Ancak kaka milanda sürekli ilk 18 de yer alıyordu doğru düzgün maç oynamasa bile.

Daha Kaka nin o sezon Real de oldugunu bile bilmiyorsun.

5-6 degil 4 ay mi ne oynamamisti, zaten sakatligi vardi 2 ay civari. Böyle sartlar olusmasa Sneijder gibi bir adami alma imkanin olur mu ki zaten de sen böyle bir adami 4.tercih olarak belirliyorsun. Sneijder'in önünde olan adam da Djuricic yani nasil gülsem bilemiyorum.

Birak artik surada en kücük Terim karsiti yoruma bile laf yetistirmeyi.

Sneijder daha transfer olmadan hocanın basın toplantılarında istemediğini ima eden cümlelerini kendi kulaklarımla duyduğum için şu anda söylenen her söz boşuna.

Sneijder'i de alırım onu oynatacak hocayı da sözü boşuna çıkmamıştı o zaman.

Terim Sneijder'i oynatmak için taktik degistirmisken adamdan sonuna kadar katkı almayı bilmisken ,Sneijder bile "terim bana kendimi özel hissetmemi sağladı" diye açıklama yapmışken bu Terim, Sneijder'i istemedi yorumları çok garip.

Niye garip olsun

7.5 m euro bonservis 3 m euro maaşla adam alınmış ve bu adam bir dünya yıldızı, geldiyse bir şekilde oynatacak.

En başta istememiş olmasının bununla ne alakası var, bakın tüm tartışmalar bu yüzden çıkıyor, olayları çok yanlış açılardan değerlendiriyorsunuz.

5-6 degil 4 ay mi ne oynamamisti, zaten sakatligi vardi 2 ay civari. Böyle sartlar olusmasa Sneijder gibi bir adami alma imkanin olur mu ki zaten de sen böyle bir adami 4.tercih olarak belirliyorsun. Sneijder'in önünde olan adam da Djuricic yani nasil gülsem bilemiyorum.

Yav boş yapma milan yada real madrid fark etmez sonuçta adam a takımla idmanlara çıkıp ilk 18 e giriyordu.Sneijder kadro dışıydı.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun Amacın ne Şovmenlik yapma.

Terim karşıtı yorumlar mı laf yetiştirmemi?

Yav boş yapma milan yada real madrid fark etmez sonuçta adam a takımla idmanlara çıkıp ilk 18 e giriyordu.Sneijder kadro dışıydı.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun Amacın ne Şovmenlik yapma.

Burada sovmenlik yapan varsa o da sensin. Beynimizi ütülüyorsun dünden beri Terimi savunacagim diye.

Geri
Üst Alt