Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??
Prandelli ayrılırken liderden kaç puan gerideydik Tudor ayrılırken kaç puan gerideydik bi baksana.

Ikisi de mala bağladı tabi.

sent via GSC

Neden ama?
İtalya Milli takımına final oynatmış ve tam emin değilim ama kötü de oynatmıyor idi diye biliyorum.
Kariyerinde şampiyonluk mücadelesi vermeyen adam gelip burada şampiyon olamaz şeklindeki görüşümden dolayı.

Hamza ile Ersun oldu sonrasında gerçi ama yabancılara yönelikti o düşüncem.

musapın tek derdi sneijder futbolla alakası yok olayın tudora takmıs durumda kovdugu ıcın
Vallahi oyle degil. Adam disarda rezaletlerin efendisiydi
Derbilerde rezaletlerin efendisiydi
Ostersund konusunu acmiyorum
O kadar para harcayip 3. Olup latovlevici sol bek oynatti
İcerde kac tane maci Gomis veya Tolga sayesinde aldik

Harcanan parayla cok daha iyi kadro alinirdi. En onemlisi daha genc kadro

Yav Musap evet derbilerde biraz sıkıntı yaşıyordu ama Terim'in de Deplasmandaki derbi karnesi pek iyi değildir kariyeri boyunca. İstersen aç bak
Adam icerde uc tane derbi oynadi (bjk, fb,fb) alayinda micti.
İcerde kac tane maci sadece gonis ve tolga sayelerinde aldik.
Tudor leshin teki

Tekrarliyorum
Prandeli> lesh tudor

Cengiz Ünder Altınordu'dan 20 yaşında geldi Başakşehire.1.5 milyon Euro karşılığında.

O otobus nasil birseyse onda degilim ben. Neyseki icime bir rahatlama girdi...

umarım bu otobus hocayı ve futbolcuları protesto etmek ıcın gıdıyordur

Kulağımda hala o dimdik duruş ve karşısındaki yalaka yavşak gazeteci sürüsüne meydan okuyuşu :

"Tell me my friend, Tell me!!"

Abdullah Avcı 2006 dan beri başakşehirin başında bir kere milli takıma gitti geldi o kadar.Altyapıdan Çıkardığı oyuncu olarak Cengizi söylüyorsunuz.Ama 20 yaşında altınordudan transfer edildi cengiz.

Geri
Üst Alt