Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Tudor hocamın 4 maçlık Udinese macerasında puan ortalaması 1.75. Kendisi sene başında takımın başına geçse Udinese Avrupa kupalarında olacaktı.

Bizde geçen sezon sabote edildiği Malatya maçı dahil puan ortalaması 16 haftada 2. Tüm zor maçlar da deplasmanda tamamlanmıştı.

Tudor hocamın 4 maçlık Udinese macerasında puan ortalaması 1.75. Kendisi sene başında takımın başına geçse Udinese Avrupa kupalarında olacaktı.

Bizde geçen sezon sabote edildiği Malatya maçı dahil puan ortalaması 16 haftada 2. Tüm zor maçlar da deplasmanda tamamlanmıştı.
Peki 1.75 olan hocayı niye göreve getirdikten 2 ay sonra kovdular :D

Ftciler hocanızın pazar günü tudor muamelesi göreceğinden emin olabilirsiniz

Arkadaşlar hata ediyorsunuz. Daha kötü örnekler kıstas olamaz ya da alakasız iyi örnekler de koz olamaz bu tür mevzularda.

Yani transfer konusu tartışılırken gelip de Sergen gibi 2011de iyi top oynattı demek saçmadır, ya da Tudor'u öne atıp onun üzerinden örnek vermek de öyledir.

Şu an can sıkıntısından biraz geyiğe vurdum ben. Fatih Terim ile de kıyaslamam zaten de ama kendisine haksızlık yapıldığını ve potansiyelli bir adam olduğunu geçen seneden beri söylüyorum biliyorsun.

Peki kenan efendi o iyi giden takım gökten mi indi bastan assagı kendi yaptı iyi gidiyorsa onun sayesinde iyi gidiyordu fatih terimde bu kadronun kaymagını yedi inkar etmeyin!!
Bu nokta işte tartışılır. Benim fikrim, bunu o zaman da söyledim devamlı da dile getiriyorum, kesinlikle iyi bir kadro kurulmadı. Çok para harcandı, kağıt üzerinde üç aşağı beş yukarı belki iyi isimler alındı ama yine her zaman olduğu gibi bunlar kısa yoldan başarıya gitme hamleleri idi.

Aynen öyle de oldu, yaşı ilerlemiş, düşüşte olan, ordan oraya gönderilen oyuncular yarım sezonu bile çıkaramadı. Kendi kurduğu takım ile iki haneli fark yaptı ama işte o farkı sezonu erken açmamızın avantajı ile rakiplere karşı kurduğumuz fiziki üstünlük ile elde ettiğini düşünüyorum ben. Haftalar ilerledikçe rakipler bu farkı kapattı, Tudor da muhteşem bir taktik dehası olduğunu göstererek Fener maçı ile birlikte sıçıp batırmaya başladı.

Yani senin burada ortaya koyduğun kendi kurduğu takım ile iyi gidiyordu argümanı aslında en büyük eleştiri noktası. Kendi kurduğu, kamp geçirdiği, rakiplere iki haneli fark attığı takım, rakipler fizik farkını kapatıp Tudor efendi de taktik dehası ile çomak sokunca tepetaklak olmaya başladı.

Sonuç itibari ile farkın kapanması yetmedi, rakipler önümüze geçti ve yerine gelen adam da yine Tudor efendinin kurduğu kadronun sıkıntıları ile uğraşarak, sakatlık, Ndiaye denen zibidinin gitme kaprisi, Gomis para mevzuları ve Tudor efendinin yüzüne dahi bakmadığı oyuncuları işin içine katarak şampiyon oldu.

Kendi kurduğu kadroyu yönetemez hale gelişi, her ne kadar medya da az ibnelik yapmamış olsa bile buna bol bol malzeme vermiş olması da işin cabası.

Şu an can sıkıntısından biraz geyiğe vurdum ben. Fatih Terim ile de kıyaslamam zaten de ama kendisine haksızlık yapıldığını ve potansiyelli bir adam olduğunu geçen seneden beri söylüyorum biliyorsun.
Tudor garip adamdı ya iç saha maçlarında Terim'den daha baskın oynatmıştı takımı ama deplasman tam bir çöküntüydü. Kötü diyemem ama kafası biraz farklı çalışıyordu, kalsa şampiyon olamazdık ama bence çünkü Bilic havası seziyordum biraz, kırılma noktalarında kopabilirdik.

Aga yapmayın Tudor mudor Allah aşkına hadi troll yapan Sayın Recep Yıldırımı geçtim.Ciddi ciddi tudor diyenler var.Tudor kalsaydı rodrigues yedekte sırasını bekliyordu.Tolga sol kanat oynuyordu hala.Donk Altyapıdaki oyuncularımızla vücut çalışıyordu.

Hep eskiler konusuluyor fatih hoca sunu yaptı fatih hoca bunu yaptı kardesım bu fatih hoca sezon bası kampında ne calıstırdı bu kadar sakatlık ne? oyun sistemimiz ne? bunları acıklayamıyorlar cünkü onlarda bilmiyor

Olm bu fitnessçı Yasin kim bizim Paçavra olsa takım bu kadar çökmezdi.

Peki 1.75 olan hocayı niye göreve getirdikten 2 ay sonra kovdular :D

Bunu açıkladım az önce. Tudor hocam yeni sezon planlamasını bizde yaptığı gibi profesyonel yöntemlerle sportif direktör scout ve teknik ekibin ortak çalışması ile yapmak istedi.. Ama orada bu işi kotaracak Cenk Ergün beyefendi gibi vizyoner bir çalışma arkadaşı olmadığı için görevini bırakmaktan başka çaresi kalmadı.

Bu kadar sakattan kasıt mevcut kadroda sadece iki oyuncumuz sakat şu anda belhanda ve sinan.Bunlar zaten şimdiye kadar ne oynamış ne vermişler takıma.Cezalı oyuncumuz fazla.Oyun sistemimiz tam kadro çıkarsak 4-2-3-1 eksik kadro ile 3-5-2 defansif oynarsak 4-6-0.

sadece 2 kisiyiz emrah askerde oldugu ıcın macları ızleyemedım dıye sıyrılmaya calısıyor ama onuda dahil edecegiz. Can icten ice tudoru seviyor ama sneijder yüzünden bu iliskiye mesafeli yaklasıyor.

Furkan, Yusuf, Hayri??

Keramettin de var aslında ama admin olduğu için çok taraf olmuyor.

Vasfi ve Alper de var bence.

Bu konuda son yorumumu yazıyorum:

Tudorun keline tüküreyim.

sent via GSC

Geri
Üst Alt