Peki kenan efendi o iyi giden takım gökten mi indi bastan assagı kendi yaptı iyi gidiyorsa onun sayesinde iyi gidiyordu fatih terimde bu kadronun kaymagını yedi inkar etmeyin!!
Bu nokta işte tartışılır. Benim fikrim, bunu o zaman da söyledim devamlı da dile getiriyorum, kesinlikle iyi bir kadro kurulmadı. Çok para harcandı, kağıt üzerinde üç aşağı beş yukarı belki iyi isimler alındı ama yine her zaman olduğu gibi bunlar kısa yoldan başarıya gitme hamleleri idi.
Aynen öyle de oldu, yaşı ilerlemiş, düşüşte olan, ordan oraya gönderilen oyuncular yarım sezonu bile çıkaramadı. Kendi kurduğu takım ile iki haneli fark yaptı ama işte o farkı sezonu erken açmamızın avantajı ile rakiplere karşı kurduğumuz fiziki üstünlük ile elde ettiğini düşünüyorum ben. Haftalar ilerledikçe rakipler bu farkı kapattı, Tudor da muhteşem bir taktik dehası olduğunu göstererek Fener maçı ile birlikte sıçıp batırmaya başladı.
Yani senin burada ortaya koyduğun kendi kurduğu takım ile iyi gidiyordu argümanı aslında en büyük eleştiri noktası. Kendi kurduğu, kamp geçirdiği, rakiplere iki haneli fark attığı takım, rakipler fizik farkını kapatıp Tudor efendi de taktik dehası ile çomak sokunca tepetaklak olmaya başladı.
Sonuç itibari ile farkın kapanması yetmedi, rakipler önümüze geçti ve yerine gelen adam da yine Tudor efendinin kurduğu kadronun sıkıntıları ile uğraşarak, sakatlık, Ndiaye denen zibidinin gitme kaprisi, Gomis para mevzuları ve Tudor efendinin yüzüne dahi bakmadığı oyuncuları işin içine katarak şampiyon oldu.
Kendi kurduğu kadroyu yönetemez hale gelişi, her ne kadar medya da az ibnelik yapmamış olsa bile buna bol bol malzeme vermiş olması da işin cabası.