Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Ulan madem bu kadar Hırvat düşkünüsünüz Kovac gelsin, çok sürmez yakındır kovulması.

Kapatın konuyu, ucu çok vahim bir noktaya doğru gidiyor, yönetim, alo yönetim.

O değil de Beşiktaşlılar billur geçemiyorlar korkudan artık yarın biz onlarla geçeriz diye Fenerliler zaten ölü taklidi yapıyor. Herkes boktan durumda.

Benim sorunum saçı ile değil direk kendisi ile.

Kellere saygım sonsuz.

sent via GSC
Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??

Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??
Yav işin ilginci, dalga geçtiğimiz Prandelli bize gelmeden önce İtalya Milli Takımı ile çok da kötü işler çıkarmamış idi diye biliyorum. Hatta üşenmedim şimdi baktım adam 2012 de final oynatmış takıma.

Yoo degil aslinda . İkiside at gibi kosturmaktan baska halt yemedi.
He prandelli derbi kazandi Tudor kazanamadi
Peandelli de yabanci kurali vardi ve cok daha az para harcadi

Olm Prandelli demeyin o herife çok kılım, lanet olsun geldiği güne. Geldiği gün acilen gönderilmeli yazmıştım iyi demişim.

Anti Terimcilere Abdullah Avcı gelsin desen ölüp biterler.Herif kaç yıldır başakşehir de Türk Futboluna kazandırdığı oyuncu yok.

Yoo degil aslinda . İkiside at gibi kosturmaktan baska halt yemedi.
He prandelli derbi kazandi Tudor kazanamadi
Peandelli de yabanci kurali vardi ve cok daha az para harcadi

Yav Musap evet derbilerde biraz sıkıntı yaşıyordu ama Terim'in de Deplasmandaki derbi karnesi pek iyi değildir kariyeri boyunca. İstersen aç bak

Geri
Üst Alt