Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Bu konuda son yorumumu yazıyorum:
Tudorun keline tüküreyim.
sent via GSC
Tudor'un saçı dökülünce hıghhhh puuu, Terim'in saçı dökülünce hiçbirşey yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda son yorumumu yazıyorum:
Tudorun keline tüküreyim.
sent via GSC
Hayri zaten suan tudorun scout ekıbınde o yüzden pek yazmıyorFurkan, Yusuf, Hayri??
Keramettin de var aslında ama admin olduğu için çok taraf olmuyor.
Vasfi ve Alper de var bence.
yalniz ucumuz ayni otobuste degiliz umarimOha birebir ayni durumdayiz suan
Umarim ayni otobuste degilizdir
yalniz ucumuz ayni otobuste degiliz umarim
Ulan madem bu kadar Hırvat düşkünüsünüz Kovac gelsin, çok sürmez yakındır kovulması.
Benim sorunum saçı ile değil direk kendisi ile.Tudor'un saçı dökülünce hıghhhh puuu, Terim'in saçı dökülünce hiçbirşey yok...
Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??Benim sorunum saçı ile değil direk kendisi ile.
Kellere saygım sonsuz.
sent via GSC
Yav işin ilginci, dalga geçtiğimiz Prandelli bize gelmeden önce İtalya Milli Takımı ile çok da kötü işler çıkarmamış idi diye biliyorum. Hatta üşenmedim şimdi baktım adam 2012 de final oynatmış takıma.Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??
O değil de Beşiktaşlılar billur geçemiyorlar korkudan artık yarın biz onlarla geçeriz diye Fenerliler zaten ölü taklidi yapıyor. Herkes boktan durumda.
Yoo degil aslinda . İkiside at gibi kosturmaktan baska halt yemedi.Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??
yalniz ucumuz ayni otobuste degiliz umarim
Otobüste 1-2 güzel var diye seviniyorduk gece gece lokomotif mağduru olmuş herif tayfasına mı denk geldik şimdi?!
Neden ama?Olm Prandelli demeyin o herife çok kılım, lanet olsun geldiği güne. Geldiği gün acilen gönderilmeli yazmıştım iyi demişim.
Yoo degil aslinda . İkiside at gibi kosturmaktan baska halt yemedi.
He prandelli derbi kazandi Tudor kazanamadi
Peandelli de yabanci kurali vardi ve cok daha az para harcadi
musapın tek derdi sneijder futbolla alakası yok olayın tudora takmıs durumda kovdugu ıcınYav Musap evet derbilerde biraz sıkıntı yaşıyordu ama Terim'in de Deplasmandaki derbi karnesi pek iyi değildir kariyeri boyunca. İstersen aç bak