Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
Anti Terimcilere Abdullah Avcı gelsin desen ölüp biterler.Herif kaç yıldır başakşehir de Türk Futboluna kazandırdığı oyuncu yok.
şuanda en değerli futbolcumuz kendisinin eseri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anti Terimcilere Abdullah Avcı gelsin desen ölüp biterler.Herif kaç yıldır başakşehir de Türk Futboluna kazandırdığı oyuncu yok.
Vişne suyu istemeyin muavinden
Arka koltuklardayim bana gelene kadar bitiyor :/
Prandelli ayrılırken liderden kaç puan gerideydik Tudor ayrılırken kaç puan gerideydik bi baksana.Allahını seven tudoru sevmıyor olabılırsın saygı duyarım ama prandelli ilede kıyaslayan adamlar var bu kadarı haksızlık degıl mı??
Kariyerinde şampiyonluk mücadelesi vermeyen adam gelip burada şampiyon olamaz şeklindeki görüşümden dolayı.Neden ama?
İtalya Milli takımına final oynatmış ve tam emin değilim ama kötü de oynatmıyor idi diye biliyorum.
Kötü kaçırmış yav, gördüğüm den beri üzülüyorum.Cengiz![]()
Ben en arkadayım zaten birader daha ne arkası?!
Vallahi oyle degil. Adam disarda rezaletlerin efendisiydimusapın tek derdi sneijder futbolla alakası yok olayın tudora takmıs durumda kovdugu ıcın
Onu sayma altyapısı Altınordu.1.5 milyon Euro ya aldılar ordan.Cengiz![]()
kendine gelmemistir daha kotuydu bayaKötü kaçırmış yav, gördüğüm den beri üzülüyorum.
Koltuga ters oturmuş olabilir misin?
Cengiz ünder ?Anti Terimcilere Abdullah Avcı gelsin desen ölüp biterler.Herif kaç yıldır başakşehir de Türk Futboluna kazandırdığı oyuncu yok.
Adam icerde uc tane derbi oynadi (bjk, fb,fb) alayinda micti.Yav Musap evet derbilerde biraz sıkıntı yaşıyordu ama Terim'in de Deplasmandaki derbi karnesi pek iyi değildir kariyeri boyunca. İstersen aç bak
Metro Turizm bile yolcularına bunu yapmadı, ne ettin adama.Koltuga ters oturmuş olabilir misin?
Pardon içine ne girdi de rahatladın? Kafalar da soru işareti kalmasın diye soruyorum.O otobus nasil birseyse onda degilim ben. Neyseki icime bir rahatlama girdi...