Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Terim'in fedaileri kavramini tozlu sandiktan cikarma vakti geldi sanirim yine.

Yalan oldugunu bile bile haberi altintilayip kendince dalga gecenlere tepki koyacaginiza bununlami ugrasiyorsunuz?
GSC Yönetimi istifa!!
İstediğim vakit istediğim şeyle uğraşırım sen kimsin de benim neyle uğraşacağıma karar veriyorsun? Burada adminim diye ya da bir başkası yönetici diye senin uşağın falan mı sanıyorsun, forumu beğenmiyorsan sağ üstte çıkış yazıyor.

Aysal varken gidip shaqiri almaya fln calisiyordun bayernle transfer masasinda rekabete giriyordun.

Simdi emreyi rezil bir camianin elinden kaptik diye sevinir olduk
Kasimpasinin besiktasin kapisinda topcu dilenir.oldu takim
Pekala bu suç kimin hocanın mı?Ya da suçtan ziyade Aysal yüzünden FFP den ceza yemedik mi?

Taraftar karsi cikmasa muslera yerine internacionalin 3ci kalecisi Lauro geliyordu.

O zamanlar adamlar 8ci siradaydi lauroda 35 yasinda felandi

İstediğim vakit istediğim şeyle uğraşırım sen kimsin de benim neyle uğraşacağıma karar veriyorsun? Burada adminim diye ya da bir başkası yönetici diye senin uşağın falan mı sanıyorsun, forumu beğenmiyorsan sağ üstte çıkış yazıyor.
Burasi Galatasaray forumu degilmi?
Bazi kisiler bile bile ortami germek icin yaziyor hemde Galatasarayin zararina...
Sende buranin yöneticisi olduguna göre Galatasaraya zarar verecek herseyi engellemek zorunda degilmisin?
Yok degilim diyorsan asil senin burda isin yok

Aysal Dede basketbola sponsor olacaktı.100 milyon euroyla geliyordu.Bi gelsede görsek

Hatasiz demiyorum sozlesmesini uzattigi selcuka para bayiliyoruz hala ama nerden nereye diyorum
Cnn int da son dk diye haber olurken
Simdi beyaz tvyi fln boykot ediyoruz

wesley sneijderi de bizzat kendisi türkiyeye getirdi

kaynak: sneijder

Hatasiz demiyorum sozlesmesini uzattigi selcuka para bayiliyoruz hala ama nerden nereye diyorum
Cnn int da son dk diye haber olurken
Simdi beyaz tvyi fln boykot ediyoruz
Hocam peki bizi bu hale kim getirdi.FFP den dolayı transfer yapmıyoruz.Aysal döneminde elde edilen gelir kulüp tarihinde yok.Aysalı tebrik etme gerek.Ancak o geliri öyle bir harcadı ki iflastan kurtulmak için hem rivayı hem floryayı elden çıkarmak zorunda kaldık.

Burasi Galatasaray forumu degilmi?
Bazi kisiler bile bile ortami germek icin yaziyor hemde Galatasarayin zararina...
Sende buranin yöneticisi olduguna göre Galatasaraya zarar verecek herseyi engellemek zorunda degilmisin?
Yok degilim diyorsan asil senin burda isin yok
Kimin ne amaçla yazdığını senden iyi biliyorum, zira bu noktada senin fikirlerinin de pek önemi kalmıyor benim için.

Bu forumda yazılanlar Terim'in son 2 ayda bu takıma verdiğinden daha fazla zarar vermez onu da merak etme, ha neyi yapmam gerektiğine de ben karar veririm, sen benim yerime veremezsin.

Bahsettiğin haberi paylaşan kişi burada 12 yıldır üye, ortamı germe amacı da hiç bir zaman olmamıştır olduğu an burada rezil ederim bunu da ziyadesiyle bilir, yüz yüze de tanırım senden başka kimseyi gerdiğini de sanmıyorum zira başka şikayet de gelmedi.

Işin içinde Terim var mıydı bilemem ama yaşandı.

Ayrıca Sneijder olayı da yalan değil, Fatih hocanın bizzat kendi ağzından açıklamaları var.
Devre hazır oyuncu almak istediği için Sneijder'i istemediğini düşünüyorum.Yoksa Hazır bir Sneijder'i istememek için futbol cahili olmak lazım hatırlarsan Sneijder bize geldiğinde 6 ay civarı top oynamamıştı yaklaşık.

Şaka maka gidisat iyi degil
Kutuplasiyoruz yine.
Vizyoncu vs Terimciler vardi eskiden.
Simdi terimsporlular vs futbolseverler olacak galiba

En kücük elestiriye gelemiyorlar yine yav.

Hadi hakaret edenleri falan gec onlari ben ciddiye almiyorum da her elestiriye illa bir kulp bulunuyor.

Albayrak çıkıp da Lauro iyi kaleci taraftar merak etmesin izledik dedi diye 114 bin lira mı ne ceza almıştık hey gidi.

Devre hazır oyuncu almak istediği için Sneijder'i istemediğini düşünüyorum.Yoksa Hazır bir Sneijder'i istememek için futbol cahili olmak lazım hatırlarsan Sneijder bize geldiğinde 6 ay civarı top oynamamıştı yaklaşık.
Eğer yanlış hatırlamıyor, dönemleri karıştırmıyor isem ilk tercihim dediği Kaka da farklı bir halde değildi.

Geri
Üst Alt