Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
Yalan oldugunu bile bile haberi altintilayip kendince dalga gecenlere tepki koyacaginiza bununlami ugrasiyorsunuz?
GSC Yönetimi istifa!!
diego veya nedir o

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan oldugunu bile bile haberi altintilayip kendince dalga gecenlere tepki koyacaginiza bununlami ugrasiyorsunuz?
GSC Yönetimi istifa!!
İstediğim vakit istediğim şeyle uğraşırım sen kimsin de benim neyle uğraşacağıma karar veriyorsun? Burada adminim diye ya da bir başkası yönetici diye senin uşağın falan mı sanıyorsun, forumu beğenmiyorsan sağ üstte çıkış yazıyor.Yalan oldugunu bile bile haberi altintilayip kendince dalga gecenlere tepki koyacaginiza bununlami ugrasiyorsunuz?
GSC Yönetimi istifa!!
Terim'in fedaileri kavramini tozlu sandiktan cikarma vakti geldi sanirim yine.
avatarına bakınca tüm sinirim boşalıyor yavTerim'in fedaileri kavramini tozlu sandiktan cikarma vakti geldi sanirim yine.
Pekala bu suç kimin hocanın mı?Ya da suçtan ziyade Aysal yüzünden FFP den ceza yemedik mi?Aysal varken gidip shaqiri almaya fln calisiyordun bayernle transfer masasinda rekabete giriyordun.
Simdi emreyi rezil bir camianin elinden kaptik diye sevinir olduk
Kasimpasinin besiktasin kapisinda topcu dilenir.oldu takim
Burasi Galatasaray forumu degilmi?İstediğim vakit istediğim şeyle uğraşırım sen kimsin de benim neyle uğraşacağıma karar veriyorsun? Burada adminim diye ya da bir başkası yönetici diye senin uşağın falan mı sanıyorsun, forumu beğenmiyorsan sağ üstte çıkış yazıyor.
Taraftar karsi cikmasa muslera yerine internacionalin 3ci kalecisi Lauro geliyordu.
O zamanlar adamlar 8ci siradaydi lauroda 35 yasinda felandi
Işin içinde Terim var mıydı bilemem ama yaşandı.Bu kesin yaşanmıştır.
Hocam peki bizi bu hale kim getirdi.FFP den dolayı transfer yapmıyoruz.Aysal döneminde elde edilen gelir kulüp tarihinde yok.Aysalı tebrik etme gerek.Ancak o geliri öyle bir harcadı ki iflastan kurtulmak için hem rivayı hem floryayı elden çıkarmak zorunda kaldık.Hatasiz demiyorum sozlesmesini uzattigi selcuka para bayiliyoruz hala ama nerden nereye diyorum
Cnn int da son dk diye haber olurken
Simdi beyaz tvyi fln boykot ediyoruz
Kimin ne amaçla yazdığını senden iyi biliyorum, zira bu noktada senin fikirlerinin de pek önemi kalmıyor benim için.Burasi Galatasaray forumu degilmi?
Bazi kisiler bile bile ortami germek icin yaziyor hemde Galatasarayin zararina...
Sende buranin yöneticisi olduguna göre Galatasaraya zarar verecek herseyi engellemek zorunda degilmisin?
Yok degilim diyorsan asil senin burda isin yok
Devre hazır oyuncu almak istediği için Sneijder'i istemediğini düşünüyorum.Yoksa Hazır bir Sneijder'i istememek için futbol cahili olmak lazım hatırlarsan Sneijder bize geldiğinde 6 ay civarı top oynamamıştı yaklaşık.Işin içinde Terim var mıydı bilemem ama yaşandı.
Ayrıca Sneijder olayı da yalan değil, Fatih hocanın bizzat kendi ağzından açıklamaları var.
Şaka maka gidisat iyi degil
Kutuplasiyoruz yine.
Vizyoncu vs Terimciler vardi eskiden.
Simdi terimsporlular vs futbolseverler olacak galiba
Aga adamlar teknik taktik bilmiyor,tudorun yaptığı takımın kaymağını yedi.Prandelli>Terim filan yazmış Bunlar eleştirimi?En kücük elestiriye gelemiyorlar yine yav.
Hadi hakaret edenleri falan gec onlari ben ciddiye almiyorum da her elestiriye illa bir kulp bulunuyor.
Eğer yanlış hatırlamıyor, dönemleri karıştırmıyor isem ilk tercihim dediği Kaka da farklı bir halde değildi.Devre hazır oyuncu almak istediği için Sneijder'i istemediğini düşünüyorum.Yoksa Hazır bir Sneijder'i istememek için futbol cahili olmak lazım hatırlarsan Sneijder bize geldiğinde 6 ay civarı top oynamamıştı yaklaşık.