- 18 Temmuz 2009
- 80.829
- 225.669
- 5.093
O çok başka bir olay. Beni anlamıyorsunuz ama anlasanız az bile yapıyormuşsun derdiniz. Provoke etmiyor sinir ediyor insanı o.Nasıl yav?
Alpay?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O çok başka bir olay. Beni anlamıyorsunuz ama anlasanız az bile yapıyormuşsun derdiniz. Provoke etmiyor sinir ediyor insanı o.Nasıl yav?
Alpay?
Imkansiz. Hic zahmet dahi etme.
Sergeni severim elimde büyüdü 10 yıldır sövüyorum ona gençleri övme diye ama akıllanmadı hala.Sergen seni provoke etmiyor muydu yav
Niye sovuyordun cocuga hshshs
Tudor değil de Okan olsun isterdim. Tabii önce kulübün futbol şube yapısı komple değişmeli.Gerçeklere teslim olma zamanı
Yanlışamı inanmışım?Aysal döneminde devre arasında 40 milyon Euro para harcadık.Bu paranın geri dönüşü olmadı uçtu gitti paralar.Hiçbir oyuncuyu satamadığımız gibi eşşek gibide paralarını verdik.Endoğan adili diye bir oyuncu aldık adam şimdi nerde ne yapıyor belli değil.Üzerine kulüpte dönen israf.60-70 tane araba alabilenecek parayla araç kiralaması yapılması Yönetimin kendi bireysel konaklama ücretlerini dahi kulübe fatura etmesi Menajerlere verilen komisyonlar.Ahmet bulutla davalık olunması şimdilik aklıma gelenler.Riva ve florya satışından gelecek olan para yap işlet modeli olduğu için uzun vadede gelir.Dursun da Aysal da aynı benim gözümde Aysal vizyonerdi dursundan o kadar.İkiside har vurup harman savurdu altı boş transferler yapıp batırdılar kulübü.Kulupten boyle bir haber olman beni endiseye soktu. Hayır üzerine birde ısrarla yanlışına kendin inanmışsın.
Aysal donemindeki ffp nedeniyle cezani çektin çekerken adamın kurmuş olduğü takımı bile isteye eritip yeteneksiz bir sürü adamı takıma dolduran adama gidip bilenebilirsin.
Aysal birakalı 5 sene olacak 5 senede millet sıfırdan başlayıp üst üste 3 kere uefayı alıyor.
Rivanın floryanın satılmasının nedenı aysal falan degil birilerine peskes çekmektir. Sattın madem o halde borcların sıfırlanması gerekiyordu. Niye olmadı? Tutarsızlık var. Aysal aysal dediniz dursun döneminde yapilan transfer harcamalarının getiriai aysalin sifirdan yarattigi sizin o 40 milyon harcatti kulubu batirdi yea dediginiz transferlerdir.
Dursun döneminde tl uzerinden yapılan transferler ile aysal donemini kıyaslayin ve rezaletin buyugunu gorun. eger aysal batırdiysa dursun yüzünden gecen sene kepenk kapatmis olmamiz lazimdi bizim.
Sallamak ne güzel iş yahu aysal batırdı. Takımın çalışmamasının sebebide zaten aysal.
100bin profesyonel sporcunun icinden 3 tane kiralık adam bulamayanda aysal.
Her maç takimdan memnun olmayip ayni adamlari tekrar sahaya surende aysal.
Şu ezberci zihniyetinizden vallahi gına geldi artik.
Tudor değil de Okan olsun isterdim. Tabii önce kulübün futbol şube yapısı komple değişmeli.
Gerçeklere teslim olma zamanı
Beyler konu Aysal değil.
Ha o devre arası 40 m euro falan da harcamadık.
Ontivero, Hayrovic, Salih gibi adamlar için boşa giden 9 m euro var. 2-3 daha gitmiştir çöplere. Telles'i zaten karla sattık.
Ayrıca Aysal'ı yericem diye Dursun'u övmeyin adam Aysal döneminden 40 m euroluk satış yaptı üstüne 150 m euro da eksi yazdırdı.
Elde edilen başarı da koca bir sıfır.
Yok ben almayayım, Tudor hususunda fikrim net ve sabit.Senin de Tudor gerçeğine teslim olman şart.
Okan değil de bir tarafı kalkmayacaksa Avcı dışında ülke içinden biri olmaz.
Tek bir gercek var o da Tudor'un psikopat bir Hirvat Hiyari olmasi.
Yok ben almayayım, Tudor hususunda fikrim net ve sabit.
Avcı için de aynısı geçerli, böyle bir kaosun içinde yok olup giderler. Ben sağlıklı bir yapı ve iyi bir ekip ile Okan hoca diyorum. En güzeli İsveç modeli gibi Hagi + Okan olur ama bu hayalden öteye gidemez.
Bu yapı değişmediği sürece ise Fatih Terim ile devam.
Favre hocanın da Gladbach kariyerini siz bitirdiniz.
O, o zaman olan Hagi, bugün ne olur bilinmez. Ayrıca bizim artık yıldız oyuncu olayını bırakmamız gerekiyor çünkü bunun için paramız yok. Hollanda takımlarının yaptığı gibi genç takımlar kurmamız lazım. Bir kaç sene bir arada oynatırsan başarı gelir ve iyi paralara oyuncu da satarsın.Hagi yıldız oyuncularla geçinemiyor.Misimoviç gibi adamı öldürdü resmen.
Biraz tükürdüğünü yalamama inadı var sende. Yoksa içten içe dinamik bomba gibi takım kurdu diyorsun biliyorum. Artık yüzleş gerçeklerle Can. Favre hocanın da Gladbach kariyerini siz bitirdiniz.
Biraz tükürdüğünü yalamama inadı var sende. Yoksa içten içe dinamik bomba gibi takım kurdu diyorsun biliyorum. Artık yüzleş gerçeklerle Can. Favre hocanın da Gladbach kariyerini siz bitirdiniz.