Fatih Terim'in Transfer Konusunda Başarısız Olduğu Söylemi

Caresizligin sinyallerini görüyorum. Böyle asalak ici bos yorumlar ile geldigine göre buradan sonra cevap dahi vermeye gerek yok.

Yakinda buradan ucurulacak birisi icin yürekli yorumlar.

Ugrasmak istemeyen adam tek basina savas veriyor burada dünden beri. Yazik. Bir de ugrasmak istesen ne olacak acaba.

Fatih terim buyuk bir hayal kirikligi, sezon basindan beri ne sistem ne taktik ne hucum plani veya defans plani var.

Oyuncular oyundan cok kopuk, paslasmalar berbat hareketlenme yok.

Senede 3M net euro alan adam bunlar degistiremeyecekse, kim degistirecek?

Fatih Terim benim icin coktan bitmistir, taktiksel ve oyun plani olarak cok geride birisi.

Psvye dun hayran kaldim, adamlar barcelona devine bile bazi dakikalarda top gostermediler, ustelik gol attilar.

Fatih Terim'e transferi bırakmamak gerekir. İyi oyuncuları alırsan iyi verim alır. Yoksa kendisinin aldırdığı Nagatomo dışında tutmuş bir oyuncu yoktur.

Yakinda buradan ucurulacak birisi icin yürekli yorumlar.

Ugrasmak istemeyen adam tek basina savas veriyor burada dünden beri. Yazik. Bir de ugrasmak istesen ne olacak acaba.
Yav sen kimsin nesin hayatta neyi başarmışsın kendi başına ki sana ne laf yetiştiriyim. Eskiden forumlarda Adminleri üç beş yancısı olurdu. Sen onlardansın herhalde. Uçurulacakmışımda yürekmişte Galatasaray taraftar formu diye üye oldum ben buraya. Mod yada admin yancılarının boş laflarını dinlemeye değil

Takim kötü gidince bi önceki teknik direktörün degerini anlamak veya keskelere basvurmak cözüm degil arkadaslar

Balik hafizali olmayalim lütfen,Fatih hoca real madrid’den 6 yedikten sonra arkasindaki destek kesildi yollansin dendi yollandi ve yerine gelen Mancini sampiyon olamayinca drogba/ceyhun degisikligi gibi sacmaliklar yapinca yerden yere vuruldu keske Fatih hoca kalsaydi yorumlari yapildi

Daha bir sürü örnek var böyle,hamzaoglu yaptigi aciklamalardan dolayi bizler tarafindan delik desik edildi yerine denizli ve jor geldi,kötü sonuclardan sonra aslinda hamzaoglu kisitli kadroyla basariliydi diye düsünmeye basladik

Uzun lafin kisasi Fatih Terim bu kulubun efsanesi ve kazandigi basarilari inkar edenler art niyetlidir,tartisilmasi gereken konu hoca yeterli olup olmadigi degildir cünkü sizler her ne kadar inkar etseniz de basarilari ortadir

Nasil gelisiriz,Fatih hoca takimin form grafigini veya fizik gücünü nasil düzeltir bunlari tartismaliyiz hocanin gelecegini veya baska sacma sapan isleri degil

Admin yancisi ha, yeni bir ici bos yorum daha. 2 haftalik bir üye icin cok ötüyorsun burada.

Engelleme özelliği varmış sanırım forumda yeni öğrendim.Ağır şizofrenik hasta olduğunu düşündüğüm birini engelliyim hemen.

Tam tersi
Transfer ve takim kimyasi konusunda en başarılı hocalardan biridir.

Sana tek bir sorum var ama samimi cevap vereceksin.

Terim başta olsa o yabancı sınırında Tarık Çamdal'ı aldırmaz mıydı, eğer aldırmaz diyorsan daha fazla tartışmaya gerek yok eğer aldırırdı diyorsan da sana bir maliyet analizi çıkaracağım.
Tarık'ı bizzat milli takıma terim aldırdı ve sonra bize sattirdi.
Tarık milli takıma alınmasaydı eğer bizi gündemimize kolay kolay gelmezdi.

Ayrıca hamit gibi bir kazığa 4 sene boyunca dünya para verdirende terimdir ve sadece schalke maçında top oynadı.
Canaydin Zamanın da aldırdığı 40 oyuncuyu ve şimdiki borcun temelini artırdığını da unutmayalım.

Tarık'ı bizzat milli takıma terim aldırdı ve sonra bize sattirdi.
Tarık milli takıma alınmasaydı eğer bizi gündemimize kolay kolay gelmezdi.

Ayrıca hamit gibi bir kazığa 4 sene boyunca dünya para verdirende terimdir ve sadece schalke maçında top oynadı.
Canaydin Zamanın da aldırdığı 40 oyuncuyu ve şimdiki borcun temelini artırdığını da unutmayalım.

Tarik cok daha sonra milli takima alindi.bizim ilgimiz oncesinde baslamisti.
Hamitte bekleneni veremedi evet fakat sadece schalke macinda degil 4.yildiz sezonunda fena degildi.

Şüphesiz ki efsanemizdir Terim; hep sorarım: ''O da değilse kimdir?''...Ancak bunu diyorum diye eleştirme hakkından vazgeçmiş değilim elbette. Ki kadro planlaması ve yanlış transferler konusunda çok da eleştirmişimdir yeri geldiğinde, herkes adeta taparken bile hatta!...

Transfer konusunda kendisini (İlk dönemi dışında) totalde başarısız bulduğumu belirtmem gerekir. Olumsuz örneklere Yiğit' ten başlarım, uzar gider...Burada iyi örnek olarak verilenlerden Selçuk ve Elmander Adnan Polat transferidir; ne Aysal, ne Terim' in hiçbir katkısı olmamıştır; yanlış bilinir. Hatta Terim, Elmander' e burun kıvırmış, kerhen kabullenmişti başta; sonradan performansıyla has adamı oldu ayrı konu...

İyi transferleri Fatih Terim tek başına yapmış ama kötü transferlerde yönetimlerin onun bunun suçu var anladığım kadarıyla

Geri
Üst Alt