Fatih Terim'in Vazgeçilmez Adamı Selçuk İnan

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'da vazgeçilmez adam Selçuk İnan!
34 yaşında, eski günlerinden uzun süredir çok uzak, ancak formayı kimselere kaptırmıyor...

1577010867129.png

Selçuk İnan, Göztepe deplasmanına da ilk 11’de başladı ve oyunda kaldığı süre boyunca hiçbir varlık gösteremedi. Nzonzi’nin kadro dışı kalması, Lemina ve Seri’nin de sakat olması sebebiyle ön liberoda oynayan Selçuk, Göztepe’nin tüm kontralarında rakiplerini arkaya kaçırarak pozisyon verilmesine sebep oldu.

fatih terim kural 1 = kim iyi yalarsa o formayı kapar

bedevi bunu çabuk görecek kadar akıllıymış o da hemen yolunu buldu selçuk gibi

gelecek vaad ediyor çünkü. hoca haklı oynatmakta.
terim'den daha mı iyi bileceksiniz?

Söylentiler doğru çıksın ve Ocak ayında Ardacığını da transfer etsin de tümden takımı izlemeyi bırakalım. Aferin bu kafayla devam hoca aferin. Bu sene bizi zorla sivassporlu yapacaksın anlaşıldı.

Ilyas Salman filmindeki gibi yemin ediyorum , acaba maclara sarhosmu cikiyor
adam para için takımda duruyoprr. demiyor ki kardeşim ben yaşlandım, hareket kabiliyetim düştü, bunu taktikle kapatmam gerekiyor, daha çok çalışmam gerekiyor.

böyle bir adamı da 7/24 oynatan biri var işte. ortamlarda td dersin.

Topçudan ve transferden anlamazsan elinde ki bastonlu selçuktan medet umarsın tabiki.Bu kafayla giderse bir 3 yıl daha donk ve selçuk oynar bu takımda

Bunu ilk 11 oynatan adam şuurunu kaybetmiştir. Başka da birşey söylemiyorum.

sent via GSC

Cersei Jamie'den beri gördüğüm en çarpık ilişki.

Bu adamla nasıl sözleşme uzatılır nasıl hala kadroda olur inanılır gibi değil, Hocam Taylan ve Atalay'ın yedi ceddine sövmekten farkı yok bu mantık dışı tercihin.

Geri
Üst Alt