Fatih Terim'in Yanlış Kararlarında Israr Etmesi

Renktaş kendini boşuna yoruyorsun, dikkat edersen verilen cevapların çoğu başka hoca olsaydı şu an neredeydik şeklinde.
Benim gibi düşünen arkadaşlar var mı diye merak ettim .İnsanların düşüncesini değiştirmek çok zor ben sahadaki futbol ile ilgili konuşuyorum saha dışında yönetim siyaset diğer takımlarin yaptığı pislikler çok şey konuşulabilir .
Ama değiştirebilecegimiz şeyler var iki üç hamle yapsak hepimiz mutlu olacağız .
Ben misal belhandanin bizim takımda oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum her 11 de onu görünce takım 10 kişi sahaya çıkıyor diyorum ama hoca ısrarla oynatıyor ve bunu savunanlar da var merak ediyorum nasıl bir bakış açısına sahipler .

rengim kötü bişey demedim ki xD
gerekli teknik bilgimin yetersiz olduğunu söyledim. bilmediğim konular hakkında, işinin ehli olarak görülen bir kişiyi eleştiremem.
Bende kötü birşey söylemedim 😄 Benim de teknik bilgim yok ama bu gördüğüm oyunun kötü olduğunu söylememe engel değil .
Yada hocanın yaptığı yanlışları kendimce açıklamaya .
Bir arkadaş çıkar derki su yüzden hoca 65 i bekliyor aklıma yatarsa haklısınız derim yada emre akbaba su yüzden oynuyor kerem oynamıyor açıklarsa sevinirim

Benim gibi düşünen arkadaşlar var mı diye merak ettim .İnsanların düşüncesini değiştirmek çok zor ben sahadaki futbol ile ilgili konuşuyorum saha dışında yönetim siyaset diğer takımlarin yaptığı pislikler çok şey konuşulabilir .
Ama değiştirebilecegimiz şeyler var iki üç hamle yapsak hepimiz mutlu olacağız .
Ben misal belhandanin bizim takımda oynayacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum her 11 de onu görünce takım 10 kişi sahaya çıkıyor diyorum ama hoca ısrarla oynatıyor ve bunu savunanlar da var merak ediyorum nasıl bir bakış açısına sahipler .
kimsenin belhandayı savunduğu yok.
yerine oynayacak isimler emre akbaba ve ömer bayram. yoksa biz de gamsız belhandadan, bitik babelden, kuzeyin kralı linnesten felan memnun değiliz.
yapabileceği tek hamle şansı kerem vardı. kiralanması hiç gündeme gelmeyince hocanın değerlendireceğini söyledim ve oldu da.
Erzincandan gelen bir oyuncuyu direk 11 çıkarmak topçuya haksızlık olur. Gerçekten kaldırabileceğini bilse Ozan Kabak gibi onu da 11 çıkarır.

Belhanda gibi Emre Akbaba örneği de var. Ama işin garip yanı eleştirmek için futbol bilgisinin yetersiz olduğunu söyleyenler işin savunma tarafında derin bir futbol bilgisine sahip oluyor.

İş oyuncu seçimlerine gelince bence bu hocanın yıllardan beri olan takıntıları.

Mesela 2. döneminde aynı mevkide bir sürü oyuncu varken (içinde emekliliği de gelenler) yine emekliği gelen Abdullah Ercan'ı transfer edip oynatmasını söylemek için çok da büyük futbol bilgisine ihtiyaç yok bence.

Antep maçındaki oyuncu değişikliklerini çok beğendim zamanları ve tercihleri süperdi maçı çevirdi

kimsenin belhandayı savunduğu yok.
yerine oynayacak isimler emre akbaba ve ömer bayram. yoksa biz de gamsız belhandadan, bitik babelden, kuzeyin kralı linnesten felan memnun değiliz.
yapabileceği tek hamle şansı kerem vardı. kiralanması hiç gündeme gelmeyince hocanın değerlendireceğini söyledim ve oldu da.
Erzincandan gelen bir oyuncuyu direk 11 çıkarmak topçuya haksızlık olur. Gerçekten kaldırabileceğini bilse Ozan Kabak gibi onu da 11 çıkarır.
Biraz farkli düşünelim seri lemina nzonzi feguli andone Taylan varken de hoca belhandayi tercih ediyordu mesela feguliyi ortaya çekince ki biz bunu daha önce çok söylemiştik ne kadar faydalı oldu bu gördü sonra geri döndü . Belhanda yerine ardayi koyarsın forvet geldi babeli çekersin 4-4-2 ye dönüp yada 4-4-1-1 oynarsın takım gene 11 kişi oynar . Belhandaya takip vardı geçen sene diyorlardı doğru yanlış bilmiyorum o zaman bedava yollasa maaşı ile Aytaç olur Salih olur xxx bir isim alinirdi

Antep maçındaki oyuncu değişikliklerini çok beğendim zamanları ve tercihleri süperdi maçı çevirdi
Hocam yanlış 11 çıktı sıkıntı o evet ilk defa 65 beklemedi doğru tercihte bulundu .Halbuki Malatya maçında kerem srkidikay ile takım 3 puanı almıştı arda emre akbaba belhanda emre kilinc hiçbir iş yapmamıştı ona ragnen Antep maçında gene aynı isimler oynadı

Duran top konusu beni ayar ediyor. Dun 2 ciddi kontra verdik duran top kullanirken
Peki Antep korner kullandı saracci kurtardı iki üç tane de adamlar dışarı attı onlari gören inceleyen var mı ? Maçtan sonra maçı banttan izlemiyor mu takım ve teknik ekip şaşırıyorum .

Dün birde kalede geri dönen Muslera olmasa ve kenardan gelen Onyekuru olmasaydı maçın senaryosu feci olurdu diye düşünüyorum.

Dün birde kalede geri dönen Muslera olmasa ve kenardan gelen Onyekuru olmasaydı maçın senaryosu feci olurdu diye düşünüyorum.
Bu takım en fazla maaş verdiği falcao Muslera Babel belhanda feguli cagne den gerekli performansı alamamasina rağmen ligde bu durumda . Gerçekten üzülüyorum Kayseri Antalya Karagümrük ve konya maçları yanlış 11 yüzünden ilk 45 dakika boşa gidiyor sonra değişiklik yapilmaya çalışılıyor .Gene de yarıştayiz başak ve feneri yenersek hoca da hatalarından ders alırsa kimse duramaz önümuzde ama şuan ki futbol ile şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.

yav adam 1-2 eleştiri yapmış hoca bunlarda ısrar etmesin demiş terimcilerin cevaplara bak

hoca gitsin de şu hoca bundan iyi de dememiş

okuduklarını bile anlamıyorlar
Bir de bunu hep dile getirirler "eleştirilere açığız hocaya hakaret falan olmadığı sürece" diye. Buradaki arkadaş da burada gayet yapıcı eleştirilerde bulunmuş buna bile tahammülleri yok gerçekten.

Bu takım en fazla maaş verdiği falcao Muslera Babel belhanda feguli cagne den gerekli performansı alamamasina rağmen ligde bu durumda . Gerçekten üzülüyorum Kayseri Antalya Karagümrük ve konya maçları yanlış 11 yüzünden ilk 45 dakika boşa gidiyor sonra değişiklik yapilmaya çalışılıyor .Gene de yarıştayiz başak ve feneri yenersek hoca da hatalarından ders alırsa kimse duramaz önümuzde ama şuan ki futbol ile şampiyon olabileceğimize inanmıyorum.

Bence geçen senelerdeki gibi biz yine mükemmel oynamasak da (geçen sene pandemi sonrası dağıldığımız dönem hariç) rakiplerde aynı şekilde ahım şahım oynamayıp bir sürü kayıp verecekler. Biz olur da bu sene şampiyon olursak bu yine oynadığımız futboldan değil, rakiplerinde bizden iyi olmayıp onlarında bizim gibi bir istikrar yakalayamamasından olur.

O durumda da maalesef yine bir çok şeyin üstü kapanır. Ne güzel şampiyon olduk biz mükemmeliz, hoca mükemmel ama Avrupa'ya gidince yine ne durumda olduğumuzu Avrupa'da ki rakipler bize hatırlatır.

Bir de bunu hep dile getirirler "eleştirilere açığız hocaya hakaret falan olmadığı sürece" diye. Buradaki arkadaş da burada gayet yapıcı eleştirilerde bulunmuş buna bile tahammülleri yok gerçekten.

Bence sıkıntı şurada hoca yönetime racon kesti 1 futbolcu geldi ama daha sert racon yapıp 2-3 transfer yaptırmalıydı, bir de arada tribünde (cezalı) olduğunda rakip takım yöneticilerini falan da tokatlamalı şeklinde eleştiriler yapsaydık bu konuda destek görürdük diye düşünüyorum.

Adam çok doğru tespitlerde bulunmuş. Kesinlikle katılıyorum.

Ama terim gitsin kılışdar mı gelsin minvalinde verilen tepkiler üzdü.

Hocamın bazı yanlışlarını görmezden gelmeyin sevgili arkadaşlar.

Adam çok doğru tespitlerde bulunmuş. Kesinlikle katılıyorum.

Ama terim gitsin kılışdar mı gelsin minvalinde verilen tepkiler üzdü.

Hocamın bazı yanlışlarını görmezden gelmeyin sevgili arkadaşlar.
Ben Galatasaray taraftarıyım bundan gurur duyuyorum bizim taraftarımız farklı diğer takımların taraftari ile aralarında dağlar kadar fark var. Diğer takımlarin zengini fakiri başkanı taraftarı genelleme de yapmak istemiyorum ama gözlem yaptım çok farklı herşeye inanıyor eleştiri kabul etmiyorlar gözleri kör anlatıyorum anlamıyorlar .Bu yüzden de kaybetmeye mahkumlar .
Hocayı tek adam yapmamamız lazim yanındakiler ,yönetim de güçlü olmalı taraftar da bilinçli olup gaza gelmemeli bu şekilde başarılı oluruz .

Ben Galatasaray taraftarıyım bundan gurur duyuyorum bizim taraftarımız farklı diğer takımların taraftari ile aralarında dağlar kadar fark var. Diğer takımlarin zengini fakiri başkanı taraftarı genelleme de yapmak istemiyorum ama gözlem yaptım çok farklı herşeye inanıyor eleştiri kabul etmiyorlar gözleri kör anlatıyorum anlamıyorlar .Bu yüzden de kaybetmeye mahkumlar .
Hocayı tek adam yapmamamız lazim yanındakiler ,yönetim de güçlü olmalı taraftar da bilinçli olup gaza gelmemeli bu şekilde başarılı oluruz .
Kesinlikle. Bizim rakiplerden özellikle fbden farkımız kendi eksiklerimizi görüp eleştirmemiz. Böyle devam etmeli

arkadaşın yazdıklarının özeti:
- ligin başından beri güzel futbol yok
- hoca her hafta yanlış 11i çıkarıyor
- taktik ya da sistem yok
- dünyada en kötü duran top kullanan takımlardan biriyiz
- antremanlarda sorun olabilir
- yardımcıların değişmesi lazım

bunlara itibar edene okan buruk demenin neresi problem
başağın her cl maçında okan diye kafa şeapan okancıların ağzından O harfi dahi çıkmıyor ama maşallah hocaya giydirmeye devam ediyorlar galibiyetten sonra dahi
ilginçsiniz anti ftci okancılar

3 sezonun ikisinde şampiyon olmuş takımın kadro planlaması baştan aşağı yanlış. eski postlarıma da bakabilirsiniz. Kiralıklar, bedava olduğu için yaşlı durağan adamlar, mecburi mevki devşirme ve değişiklikleri vs vs. Hepside FFp adı altında yapıldı ve hiçbir ekstra çaba harcanmadı. Hocanın istediği oyuncular alınmadı istediği dönemlerde gençler de dahil. Bir türlü değişim dönüşüme geçilemedi hep günü kurtarma derdine düşüldü. Bakın biraz zorlayınca nasıl çalışıyor yönetim. Senin şimdi elinde onye-muhammed-marcao-kerem gibi genç para edecek adamların olacak. başarı gelirse avrupa da ilerlenirse bu adamlar değerlenir. Arda-babel-belhanda-akbaba-kılınç-feg hepsi bir anda sahada olabilir mi? böyle olunca ayağında topu tutmaktan başka oyun planın olmuyor pas pas pas oluyor. iyi bir takım tarumar eder bu takımı. Çoğunun pozisyonu bile benzer ya da net posizyonsuz. net dmc diyeceğin oyuncun yok net merkez orta sahan yok net 10 numaran yok net santraforun yok. Kanatlar arda-feg idi. forvet diagne. bir tane dikine koşu yapan adam bile (tek maç ölçü değil ama işi baştan aşağı değiştirdi bir hakiki kaleci bile işi baştan aşağı değiştirdi)

Hoca geldiğinde hazır olan sisteme güzel dokunuslar yaptı 2 sene şampiyon olduk .Ancak sonra satılan oyuncular alınan oyuncular sonrası bir türlü sistem oturmadi .

Burası iyiymiş.

Geri
Üst Alt