- 22 Ağustos 2010
- 33.087
- 37.990
- 3.033
Cevap: Fatih Terim'in Yeni Eseri Yapım Aşamasında : 1996-2000li Yılların Efsane Takı
ulan ne adamlarsınız ..
@Misbah
@emrah kaya
Yazımın ilk cümlesini okuyun. Ben de hazzetmiyorum bu muhabbetten ama , FT'nin tercihlerinin ve yapım aşamasındaki takımının ; 96daki takımın kurulma prensibi ile oluşturulmaya çalışıldığını yazdım.
o kadar yazıdan ujfa=popescu anlamını çıkardınız ya , heh işte onu demek istemedim ben
ulan ne adamlarsınız ..
@Misbah
Neden genç bir oyuncu yetiştiğinde yeni hakan,yeni arda denir ? Neden iyi bir takım oluştuğunda 1239 ruhu 2134 ruhu geri döndü havasına girilir.Elmanderin illa hakana,Musleranın Tafoya, Ujfalusinin Popescuya benzemesi mi gerekiyor ?? Bu takımın kendi oyun karakteri veya oyun stili veya 2011 ruhu tarzı bişeyi olamaz mı ?
@emrah kaya
Ek olarak bu kıyas hatalı ve erken. Yani 2000 yılı takımı. Hatalı. Hem daha iyisi olmalı hemde henüz o kalibrede değiliz. Bir-iki maç süperiz diğer maçlarda idare ediyoruz. Yani çıtamız henüz o takımın çeyreği kadar.
Yazımın ilk cümlesini okuyun. Ben de hazzetmiyorum bu muhabbetten ama , FT'nin tercihlerinin ve yapım aşamasındaki takımının ; 96daki takımın kurulma prensibi ile oluşturulmaya çalışıldığını yazdım.
o kadar yazıdan ujfa=popescu anlamını çıkardınız ya , heh işte onu demek istemedim ben