Fatih Terim’in Yollayın Dediği Oyuncular

Yalan haber oldugu belli

Listede tolga ve selcuk yok ama belhanda var,dün gördük selcuk ve tolga'yi
katılıyorum yalan haber ama tolga lazım kontenjan için hem de yeniçeri değil üstelik genç ve çalışkan selçuk gitsin yeteri kadar iliğimizi sömürdü...hürmetler...

Sesli güldüm

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallama haber ama sallama olması "bu oyuncu asla yollamamalı" diye düşünüldüğü için değil, liste eksik olduğu için sallama.
Yoksa listedeki oyuncuların hiçbiri Galatasaray büyüklüğünü taşıyabilecek kapasitede ve karakterde oyuncular değiller

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk geldigi gunden beri belhandanin gitmesini isteyenlerdenim haber ciktiginda az kavga etmedik forumda gel gelelim selcuk nenen kemirgen duruken belhandayi gondermek malligin dik alasidir. Ikisinin arasindaki fark bir ahmet calik oldugunu dusunursek birine verilecek gaz ve ortam iyilestirmesi ile digerine ne verirsen ver kaplumbagalik yapacagibi dusunursek.
Gecen sene sneijderde oldugu gibi butun copler temizlenen kadar eli ayagi duzgun tek oyuncu gonderilmemeli gonderen akilsizdir.

Bakin ilk geldiginde de dedim belhandadan 10 numara yaratamazsin belhandadan sneijder olmasini da isteyemezsin. Orta sahayi fernando belhanda ve box to box dedigimiz next level badou bulursan eger tadindan yenmez.
Selcuk olsun donk olsun bunlar yemez donk harika bir yedek olur.
Ha dersin belhanda gidince daha uygun maaşa daha iyisini alacagiz (bu imkansiz gerci) olabilir.
Belhandayi sevmem ama bizi son duzlukte sampiyon yapacak olan feghouli gomis ve kendisidir, ceza yayindan cekecegi şutta alacagi haz ile bir daha duracagini zannetmiyorum biraz cesaret pompalayip s.liginde oynayan bir belhanda gormek gerek satacaksan 6 ay sonra badou gibi ocakta yine satarsin uzun donem planlamasi yapmak gerekir

Ben Belhanda'nin gonderilecegini dusunmuyorum, hoca yanina skorer bir 10 numara veya oyunu iki yonlu oynayabilen orta saha alir 433 oynariz.

Yalan haber oldugu belli

Listede tolga ve selcuk yok ama belhanda var,dün gördük selcuk ve tolga'yi

Selçuk'a karşı özel bir sempatisi var

Kaç kere ipten aldı hocayı o yüzden ona güveniyor yollamaz.Ama yetenekleri acayip düştü maaşında indirim yapması lazım

FT bazı oyuncuları ayrı seviyor nedense.. 2 hafta once Selçuk ile ilgili konuşmuştu.. Ben gelmesem gidiyordu gibi laflar etmişti.. Keske gitseydi..

Yine FT nin gecmiş donemlerinde Aydın Yılmaz basta bircok gereksiz oyuncuya sözleşme yenilediğini biliyoruz. Bu sene Sabri ile ilgili sözlerini biliyoruz.

Sene sonu temizlik şart. Hoca ve yonetim ortak karar alıp buyuk bir temizlik yapmalı..

Listedeki isimler:

Balta - Kontrati bitiyor
Latovlevici - Kontrati bitiyor
Iscan - Kontrati bitiyor
Carasso - Kontrati bitiyor
Günter - Kontrati bitiyor
Öztekin - Kontrati bitiyor
Camdal - 1 senesi daha var. Talibi yok.
Derdiyok - 1 senesi daha var. Talibi yok.
Calik - Kiralik Malaga? Ahmet Bulut takim bulursa bulur.
Belhanda - Werder Bremen? Nice? Maasi ve bonservisi dusunulunce satilmasi zor, Dunya Kupasi'nda iyi oynarsa baska. Ayrica Ali Naci Kucuk gecen "Hocanin en sevdigi isim" tarzi bir haber yapti.
Maicon - Inter Milan? Ilgilenirler mi yazin yine? Hoca silip atmamis da olabilir. Lig sonuna kadar oynatmazsa gidecegini anlariz.

Listede olmayanlar:

Denayer - Kirasi bitiyor
Nagatomo - Kirasi bitiyor
Carole - Kiradan donuyor
Donk - Kontrati bitiyor
Tolga - 1 senesi daha var, herhalde satilmayacak. Hem talibi cikmaz hem de yerli futbolcu.
Selcuk - 1 senesi daha var, hoca takimda tutar. Indirimle 2 sene bile kalabilir.
Sinan - 1 senesi daha var, ama kontrati kapmak icin gerekeni yapmis degil.
Rodrigues - Premier Lig?
Gomis - Cin?

Gitmesi istenilen, gidecek olan ve gitme ihtimali olan futbolculari cikardigimizda kadroda geriye kalan isimler:

Fernando Muslera
Serdar Aziz
Mariano
Fernando
Feghouli

Şampiyon olacaksak kilit isim belhanda olacak bu 5 haftada. Ama bakıyorum medyanın gazına gelmis taraftar hemen. Ha haftalardır söylüyorum şampiyon olmamız cok zor ama şurada 5 hafta kalmışken bu tarz algıları taraftar bile yutuyorsa belhanda ne düsünür kim bilir
Ne medya gazı yahu?

Göz var izan var. Maçları izlemek yeterlidir kimsenin medyanın gazına geldiği yok. Ki medya Belhanda yı yok şut pası istatistiği yok koşu mesafesi yok şusu busu ile yeterince pohpohluyor

sent via GSC

Çöpler dışında Maicon yerine sağlam tecrübei savunmacı alınmalı...Bjk pepe hamlesini çok iyi yaptı Pepe ayarnda bulamazsak da Ujfalusi gibi bir adam Avrupada işimizi görür... Malum şahsa gelirsek Arap ve Çinli taliplerine kapımız açıktır uçuk bir beklentimiz yok zaten aldığımız gibi 7-8e gönderebilirsek süper olur..O yıllık ücret ve o bonservisle alınabilecek en az 50 tane daha mantıklı oyuncu vardır..

Feghouliden de memnun değilim lakin takımın en kaliteli oyuncusu kağıt üzerinde fiziki toparlanmasını beklemek amacıyla 1 sezon daha şans verilmelidir..

Garry de 20 civarı bir rakama satılabilir

Ne medya gazı yahu?

Göz var izan var. Maçları izlemek yeterlidir kimsenin medyanın gazına geldiği yok. Ki medya Belhanda yı yok şut pası istatistiği yok koşu mesafesi yok şusu busu ile yeterince pohpohluyor

sent via GSC

Belhanda’nın süper oldugunu söylemedim, ama şurada kalmış 5 hafta. Sürekli Belhanda’nın üzerine gidiliyor sanki takımda herkes süpermis gibi. yukarıda söyledigim gibi bu oyunla şampiyonluk bence imkansız gibi ama 5 hafta kalmış şurada lider durumdayız. Şampiyon olacaksak Belhanda sayesinde oluruz. Bakıyorsun medyaya neymis terim gönderilecekler listesine belhandayı yazmıs. Aklın alıyor mu Terim’in sürekli 11 baslattıgı, sampiyonluk yolunda en net oyuncusu icin böyle bir sey yapacağını. Olaya at gözlüklerinizle bakmayın, Terim düsünmüyor mu böyle bi haberin belhandaya ulasabilecegini, ulasırsa olusabilecek negatifligin sahaya yansıyacağını. Göz göre göre yalan haber yayıyorlar

ahmet çalık yedek stoper olarak kalmalı zaten diğer 3 stoperin kontratı bitiyor.

maiconu aldığımız paraya satabilirsek iyi olur. kötü futbolcu değil ama bizim gibi hücum futbolu oynayan takımlar için handikap.

kontratı biten herkes yollanmalı.

Selçuk gitsin hepsine razıyım kalsınlar. Tarık kalsın selçuk kalmasın vallahi selcuğu 1 yıl daha gs forması ile görürsem, Olduğu maçlara gitmeyeceğim . Bu liste yalan doğru bilmiyorum ama doğru ise hocayıda desteklememek lazım. Aynı olay hamzayı yaktı kendinide yakar.

Selçuk ve tolga en önce kurtulmamız gereken adamlar listede yoklar

Selcugun olmadığı bir listeye kimler inanır medya yine iş basında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolga listede değilken belhandanın olması kafaların güzel olduğunu gösteriyor
ayrıca haberde carusso demiş o bizden gideli çok oldu yav

tek kare 4 çöp

DbI1LTsX0AAmwN9.jpg

Geri
Üst Alt