Fazla Uçmayınız!

Berkcan Yildirim

10 Numara!
Bakiyorum da bizim milletin en sevdigi mevsim basladi, Transfer mevsimi, ve Lavezzi ler, Hulk lar filan. Eskiden tek bi kac kanal ve Gazete var, eskiden birisi derdi, benim dayim onu bunu taniyor iyi duyum aldim, herkes yav he he derdi, su twitter ciktiktan sonra birden herkes gizli ajan olmus ve transferleri acikliyor, ve bir cok kisi de inaniyor.

Daha düne kadar Mancini gidiyordu, ve Lucescu geliyordu...

Lütfen fazla yüksek ucmayiniz, yoksa yanarsiniz. Maddi güc var mi ? Bizim bi kismi diyorki, neden Baskan cebinden ödemiyor, ödese en kötü seyi yapmis olur, o istiyorki Galatasaray onsuz da, makina gibi calissin, tek zengin baskanlara odaklanmasin diye, yoksa sonumuz Fener gibi olur.

Tabiki kimse kusursuz degil, ne Baskan, nede Mancini. Ama sizin hic mi hataniz olmadi ? o yüzden biraz sabir ve destek olun.

Hmm..

Madi güc konusunda yine kafam takıldı.

Transfer bütcemiz ne kadar olduğunu biliyorsan bizimle paylaşa bilirmisin lütfen

Biz ki kaleye Barthez,ön liberoya Makalele,kanata Overmans,ortasaha Rui Costa,juninho,forvete Shevchenkoyu aldık mı diye sabahları kalkan nesiliz. Bizim böyle haberlere bağışıklığımız var.

Ayrıca yönetim adamı hasta etmesin Hulk umuzu getirsin. :)

''Başkan cebinden ödese en büyük kötülük olur'' Bu para vermeden kendi reklamını yapmak isteyen yöneticilerin uydurması.Buna nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum. Kulübe para vermeyi bırak binlerce dolar maaş alan kişiler var. Hadi para vermiyon bari para alma.. tamam kişilere bağımlı olmayalım da arada bir maddi sıkıntıda adam gibi transferler yaparak yardımcı olsunlar.

Mirza osmanoğlu denen bir eleman vardı şimdi gelip transfer nöbetine gazetelerden duyduğu haberleri duyum aldım diye yazmaya başlar komedi resmen

1 sponsor

2 yerli takviyesi

3 golcü

4 kanat (bek+açık)

şunlar yapılsın yeter

Başkan bu sene tasarruf senesi dedi bizim taraftarin gozu hala yükseklerde.

Tasarruf senesi dediyse yandik desenize

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Millet eğleniyor vakit geçiriyor Hulk da yazılır İbramoviç de normaldir çok takılmamak lazım.

sözleşmesi süren 11 yabancımız var

para edecek 3 yabancımızı satıp feda demeliyiz bunlar da muslera sneijder ve melo

Çeptalk

Kesinlikle.

Hayır uçtukları şeyler gerçek olsa bile başarı oranı artmıyorki İşte önümüzde bir sürü örnek para dökerek ne rezaletler yaşayan. Üstelik bu oyuncular bizim ülkeye gelince çoğunlukla kasmıyorlar bile.

Dün de yazdım Bana göre Sneijder transferi gibi olağanüstü bir istisna olmaz ise Muslera-Telles-Melo-Sneijder ve Bruma'dan daha iyi yabancılar alamayız biz. Bu adamlar da Avrupa'da en top kulüplerde oynayabilirler. Sırf yeni transfer için herkesi gönderme derdindeyiz.

Allah aşkına şu Melo Khedira'dan daha mı kötü?

Sneijder dün A.Madird'de olsa çok şey değiştirmez miydi?

Muslera'nın şu an Casillas'dan De Gea'dan, Ter Stegen'den ne eksiği var?

Telles ile dün izlediğim Real beki Carvajal arasında hiç bir fark göremedim. Var mı gören?

Bruma dediğimiz yetenek dün Sosa yerine oyuna girse daha mı kötü olurdu?

Başlığa ve içeriğe %100 katılıyorum.

1. İstikrar başarı için kilittir. Özellikle kadro istikrarı.

2. Yabancı oyuncularımız bence çok çok kaliteli, kıymetlerini bilelim.

3. Biz maddi sorunları olan bir kulübüz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatalım. Sonrasında daha büyük dertler gelebilir başımıza.

4. Beklentiyi artırıp, gerçekleşmeyince insanlara saldırmayalım.

5. Yabancı sınırının 5+3 olduğunu unutmayalım.

Faruk Işık: Galatasaray’ın transfer yapacak parası yok, eldekini satıp oyuncu alacak olarak anlaşılmasın. Paramız da gücümüz de var.

''Başkan cebinden ödese en büyük kötülük olur'' Bu para vermeden kendi reklamını yapmak isteyen yöneticilerin uydurması.Buna nasıl inanıyorsunuz anlamıyorum. Kulübe para vermeyi bırak binlerce dolar maaş alan kişiler var. Hadi para vermiyon bari para alma.. tamam kişilere bağımlı olmayalım da arada bir maddi sıkıntıda adam gibi transferler yaparak yardımcı olsunlar.

Evet evet Canaydin da cebinden ödemek zorunda kaldi, BJK ye bi bakiniz ne durumda lar.

Fenerbahce neden baska baskan secemiyor ? biliyorlar ki giderse Aziz, gercek borclar fenerin ortaya cikacak. Avrupada fazla öyle takimlar var, Zengin Baskan gidince takimlar resmen ölümle kavga ediyorlardi. Malaga nin zengin Baskani birakti, ve takim su an para bulmkatan zorlaniyor. Galatasaray kücük bir takim degil, okadar Taraftar filan var, baska takimlar gibi, Bayern gibi kendi cagremize bakmamiz gerek.

Evet evet Canaydin da cebinden ödemek zorunda kaldi, BJK ye bi bakiniz ne durumda lar.

Fenerbahce neden baska baskan secemiyor ? biliyorlar ki giderse Aziz, gercek borclar fenerin ortaya cikacak. Avrupada fazla öyle takimlar var, Zengin Baskan gidince takimlar resmen ölümle kavga ediyorlardi. Malaga nin zengin Baskani birakti, ve takim su an para bulmkatan zorlaniyor. Galatasaray kücük bir takim degil, okadar Taraftar filan var, baska takimlar gibi, Bayern gibi kendi cagremize bakmamiz gerek.

Hocam cidden Aziz giderse borçlar yüzünden başka başkan seçemiyorlar diyorsan senle tartışmam bile. pekii.

Geri
Üst Alt