Berkcan Yildirim
10 Numara!
- 28 Kasım 2008
- 11.788
- 0
- 1.531
Bakiyorum da bizim milletin en sevdigi mevsim basladi, Transfer mevsimi, ve Lavezzi ler, Hulk lar filan. Eskiden tek bi kac kanal ve Gazete var, eskiden birisi derdi, benim dayim onu bunu taniyor iyi duyum aldim, herkes yav he he derdi, su twitter ciktiktan sonra birden herkes gizli ajan olmus ve transferleri acikliyor, ve bir cok kisi de inaniyor.
Daha düne kadar Mancini gidiyordu, ve Lucescu geliyordu...
Lütfen fazla yüksek ucmayiniz, yoksa yanarsiniz. Maddi güc var mi ? Bizim bi kismi diyorki, neden Baskan cebinden ödemiyor, ödese en kötü seyi yapmis olur, o istiyorki Galatasaray onsuz da, makina gibi calissin, tek zengin baskanlara odaklanmasin diye, yoksa sonumuz Fener gibi olur.
Tabiki kimse kusursuz degil, ne Baskan, nede Mancini. Ama sizin hic mi hataniz olmadi ? o yüzden biraz sabir ve destek olun.
Daha düne kadar Mancini gidiyordu, ve Lucescu geliyordu...
Lütfen fazla yüksek ucmayiniz, yoksa yanarsiniz. Maddi güc var mi ? Bizim bi kismi diyorki, neden Baskan cebinden ödemiyor, ödese en kötü seyi yapmis olur, o istiyorki Galatasaray onsuz da, makina gibi calissin, tek zengin baskanlara odaklanmasin diye, yoksa sonumuz Fener gibi olur.
Tabiki kimse kusursuz degil, ne Baskan, nede Mancini. Ama sizin hic mi hataniz olmadi ? o yüzden biraz sabir ve destek olun.